- 20 Mart 2011
- 13.979
- 32.606
- 798
- Konu Sahibi Papatya0593
- #20.301
Hiiiç sanmıyorum minyon bir bebiş dedi doktorum4 kilo ve üstü doğurcaksan küçük![]()
Paylaş canım sana zahmet, ben işin içinden çıkamadımAy ben hayatımda leopar giymiş bi insan değilim ama ben de kızıma almıştım çok minnoşlar siz geldiniz aklımaahahahaha Zerrin ya tanınmaz mı
Ben bu akşama paylaşayım bişeyler aldım. E bebekte ben de pek beğenemedim babymallden aldık uyguna da geldi sevindim. Dün gece internetten bakmıştım bişeyler moralim bozulmuştu bu ne arkadas 200 tl altına mendil alamayacak mıyız diye. Lcw desen beğendiklerimde beden yoktu. Evde giymelikler uyguna geldi ama daha alınacak cok x2 olduğundan.sıra gezmeliklerde orda batırcam kocamı kısmetsebüyük bile geliyor kıyafetler iri bebek değilse, benim kızım küçüktü hastane çıkışını 2 ay falan giydi bunlar ikiz daha minyon olur muhtemelen diye yenidoğan aldık.
Yok ya e bebekte ne nerde onu bile bulamıyorum ben, pazar standı gibi karıştırıp karıştırıp bulmak lazımAnnem de sen gibiydianne diyorum yenidoğan bebeğe 3 aylık kıyafet olmaaaz.
Mağazalarda dolaşıp orda gezinen annelere sora sora ikna oldu sonunda
Yenidoğan bebeğe yenidoğan ibareli şeyler almak şart. Kaç kişiye danıştık sorduk. Hastane çıkışları direkt onlara uygun zaten. 3’lü, 5’li, 10’lu setler şeklinde alınabilir. Kişiye kalmış.
Yine yenidoğan takım ve tulum, yenidoğan zıbın almalı. Tabii ki yanında 0-3 ay yazan kıyafetleri de almak lazım. Çünkü en küçük boyları daha az giyiyorlarmış.
Bu arada ebebekteki kıyafetleri ben de genelde hiç beğenmiyorum. Pazar yeri gibi dağınık oluşu da göz zevkini bozuyor zaten. Ama orada 3 tulum 1 takım 3 tane de beyaz zıbın aldım. Hepsi yenidoğan için.
Oyyy maşAllahLeoparlandik![]()