- 20 Mart 2011
- 13.947
- 32.545
- 798
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #21.281
Bebeleri 8 aylık bir arkadaşıma sordum mucizevi bir şey beni o kurtardı dedi. Benim şimdiden göğüs uçlarımda yaralar var almayı düşünüyorum benKızlar gümüş göğüs kapakları hakkında ne düşünüyorsunuz? Almalı mıyız?
Sezeryan sonrası gecelik giymiştim .sonda çıkıp ayağa kalktıktan sonra pijamaya geçmiştim. Uzun kol iyi olur çünkü Nisan ayı da serin olur.Şey sorucam. Hastane için gecelik artı sabahlık mı uygun olur yoksa pijama Takımı mı? Sezaryen falan olursa dikişler olacağı için gecelik daha rahat olur gibi geldi. Bir pijama Takımı için uzun kol mu kısa kol mu? Kışa denk geliyor soğuk olacak hava. Tecrübeli anneler paylaşırsa sevinirim
Off sonda ne kadar süre takılı kalıyorSezeryan sonrası gecelik giymiştim .sonda çıkıp ayağa kalktıktan sonra pijamaya geçmiştim. Uzun kol iyi olur çünkü Nisan ayı da serin olur.
Eğer gecelik seviyorsan gecelik rahat olur çünkü kesi yeri tazeyken eğilip kalkıp pijama giymek azıcık zorluyor. Ama gecelik sevmiyorsan pijama olmayak şey değil. Benim eski bir ameliyatım sezeryan kesisiyle yapılmıştı bilemeden tayt götürmüştüm onu bile giyebildim. Bu sefer de pijama giyerim çünkü gecelikle uyuyamıyorum. Tayttan çok külot zorlamıştı zaten o zaman da. Bence gevşek olması kaydıyla hamile külotları çamaşır olarak iyi olur. Düşük belli külotların lastiği tam kesi yerine denk geliyor.Şey sorucam. Hastane için gecelik artı sabahlık mı uygun olur yoksa pijama Takımı mı? Sezaryen falan olursa dikişler olacağı için gecelik daha rahat olur gibi geldi. Bir pijama Takımı için uzun kol mu kısa kol mu? Kışa denk geliyor soğuk olacak hava. Tecrübeli anneler paylaşırsa sevinirim
Fiyat olarak değil de tesettüre uygun uzun sabahlıklı demek istedim canımTesettürlü uygun ne var ki
O da yokFiyat olarak değil de tesettüre uygun uzun sabahlıklı demek istedim canım
Sanırım ayağa kalkmadan çıkarıyorlar aynı günOff sonda ne kadar süre takılı kalıyor
Mantıklı. Demek ki hem pijama hem gecelik götürmek lazım. Teşekkür ederim, oturdu kafamdaSezeryan sonrası gecelik giymiştim .sonda çıkıp ayağa kalktıktan sonra pijamaya geçmiştim. Uzun kol iyi olur çünkü Nisan ayı da serin olur.
Bu bilgi süper oldu. Ben de sezaryen yerini daha yukarıda sandığımdan hamile külodu oraya gelir diye düşünüyordumEğer gecelik seviyorsan gecelik rahat olur çünkü kesi yeri tazeyken eğilip kalkıp pijama giymek azıcık zorluyor. Ama gecelik sevmiyorsan pijama olmayak şey değil. Benim eski bir ameliyatım sezeryan kesisiyle yapılmıştı bilemeden tayt götürmüştüm onu bile giyebildim. Bu sefer de pijama giyerim çünkü gecelikle uyuyamıyorum. Tayttan çok külot zorlamıştı zaten o zaman da. Bence gevşek olması kaydıyla hamile külotları çamaşır olarak iyi olur. Düşük belli külotların lastiği tam kesi yerine denk geliyor.
Yemin ederim sezeryandan korkmuyorum su sondadan korktugum kadarOff sonda ne kadar süre takılı kalıyor
Canim ciktinmi detaylidan ins guzel haberlerle gelirsinBenim 11inşallah güzel haberleri paylaşacağız beraber bugün 21+4 üm, siz?
İyi bariSanırım ayağa kalkmadan çıkarıyorlar aynı gün
Canım narkozun etkisiyle hissetmiyorsun diyorlar ki bana diğer bebeğimde uyuşturma vs yokken takıldı hiç acı hissetmedim. Ama şu hastanede yattığım süreçte birilerinin kendi kendine sondayı çıkarması sonucu aşırı korku oluştu bendeYemin ederim sezeryandan korkmuyorum su sondadan korktugum kadar
Hatta gecelik gömlek gibi düğmeli olsa daha iyi olur gibi geliyor bana. Düğmesiz gecelikleri de yukarı sıyırmak için kalçayı kaldırmak gerekecek, dikişler varken zorlayabilir sanki.Mantıklı. Demek ki hem pijama hem gecelik götürmek lazım. Teşekkür ederim, oturdu kafamda
Sondanin birşeyi yok kiYemin ederim sezeryandan korkmuyorum su sondadan korktugum kadar
Ben deYemin ederim sezeryandan korkmuyorum su sondadan korktugum kadar
Merhaba canım, merhaba kızlarCanim ciktinmi detaylidan ins guzel haberlerle gelirsin
Gözün aydın canımMerhaba canımçıktım ancak telefonu aldım, herşey yolunda çok şükür, oğluşumu gördüm yan profilden , tüm organlar, vücut yapıları incelendi, çok şükür herşey güzel yolunda, ayrıca rahim ağzı uzunluğu ve dikişlerim de gayet iyiymiş, yatmaya devam, 1 ay sonra tekrar görüşeceğiz sen ne yaptın? 5e doğruydu sanki ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?