2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Şey sorucam. Hastane için gecelik artı sabahlık mı uygun olur yoksa pijama Takımı mı? Sezaryen falan olursa dikişler olacağı için gecelik daha rahat olur gibi geldi. Bir pijama Takımı için uzun kol mu kısa kol mu? Kışa denk geliyor soğuk olacak hava. Tecrübeli anneler paylaşırsa sevinirim 🙏
Sezeryan sonrası gecelik giymiştim .sonda çıkıp ayağa kalktıktan sonra pijamaya geçmiştim. Uzun kol iyi olur çünkü Nisan ayı da serin olur.

Şey sorucam. Hastane için gecelik artı sabahlık mı uygun olur yoksa pijama Takımı mı? Sezaryen falan olursa dikişler olacağı için gecelik daha rahat olur gibi geldi. Bir pijama Takımı için uzun kol mu kısa kol mu? Kışa denk geliyor soğuk olacak hava. Tecrübeli anneler paylaşırsa sevinirim 🙏
Eğer gecelik seviyorsan gecelik rahat olur çünkü kesi yeri tazeyken eğilip kalkıp pijama giymek azıcık zorluyor. Ama gecelik sevmiyorsan pijama olmayak şey değil. Benim eski bir ameliyatım sezeryan kesisiyle yapılmıştı bilemeden tayt götürmüştüm onu bile giyebildim. Bu sefer de pijama giyerim çünkü gecelikle uyuyamıyorum. Tayttan çok külot zorlamıştı zaten o zaman da. Bence gevşek olması kaydıyla hamile külotları çamaşır olarak iyi olur. Düşük belli külotların lastiği tam kesi yerine denk geliyor.

Eğer gecelik seviyorsan gecelik rahat olur çünkü kesi yeri tazeyken eğilip kalkıp pijama giymek azıcık zorluyor. Ama gecelik sevmiyorsan pijama olmayak şey değil. Benim eski bir ameliyatım sezeryan kesisiyle yapılmıştı bilemeden tayt götürmüştüm onu bile giyebildim. Bu sefer de pijama giyerim çünkü gecelikle uyuyamıyorum. Tayttan çok külot zorlamıştı zaten o zaman da. Bence gevşek olması kaydıyla hamile külotları çamaşır olarak iyi olur. Düşük belli külotların lastiği tam kesi yerine denk geliyor.
Bu bilgi süper oldu. Ben de sezaryen yerini daha yukarıda sandığımdan hamile külodu oraya gelir diye düşünüyordum 😂 teşekkürler 🙏

Sanırım ayağa kalkmadan çıkarıyorlar aynı gün
İyi bari 😟
Yemin ederim sezeryandan korkmuyorum su sondadan korktugum kadar
Canım narkozun etkisiyle hissetmiyorsun diyorlar ki bana diğer bebeğimde uyuşturma vs yokken takıldı hiç acı hissetmedim. Ama şu hastanede yattığım süreçte birilerinin kendi kendine sondayı çıkarması sonucu aşırı korku oluştu bende 🤦🏼‍♀️ Keşke bu tarz şeyleri hiç görmesek de etkilenmesek.
Endişe etme takılırken de çıkarılırken de acı hissetmedim ben 🌸

Mantıklı. Demek ki hem pijama hem gecelik götürmek lazım. Teşekkür ederim, oturdu kafamda🙏
Hatta gecelik gömlek gibi düğmeli olsa daha iyi olur gibi geliyor bana. Düğmesiz gecelikleri de yukarı sıyırmak için kalçayı kaldırmak gerekecek, dikişler varken zorlayabilir sanki.

Yemin ederim sezeryandan korkmuyorum su sondadan korktugum kadar
Sondanin birşeyi yok ki 😅 keşke herşey onun kadar basit olsa. Ben sadece iğrençligine takılıyorm.
Canlı takmak isterlerse kabul etmeyin narkoz verdikten sonra takın diyin hiç anlamazsnz bile. çıkarması da 2 saniye sürmüyor zaten çekip çıkarıyorlar

Arkadaşlar şöyle bi liste buldum instada. Kafamda bişeyler oluşması adına hoşuma gitti.
F8223CF1-4FCF-44FA-81D8-00265A680E47.webp
30E8EB1A-4265-4968-8BEB-B61F36E2AF52.webp

Canim ciktinmi detaylidan ins guzel haberlerle gelirsin
Merhaba canım, merhaba kızlar 😍 çıktım ancak telefonu elime aldım, herşey yolunda çok şükür, oğluşumu gördüm yan profilden 🥰💙🧿🐣, tüm organlar, vücut yapıları incelendi, çok şükür herşey güzel yolunda, 400 gr olmuş, 24 cm haftasıyla uyumluymuş, ayrıca rahim ağzı uzunluğu ve dikişlerim de gayet iyiymiş, 🙏🙏🙏 yatmaya devam, 1 ay sonra tekrar görüşeceğiz 😊 sen ne yaptın pank pank canım? 5e doğruydu sanki ??

Merhaba canım 😍 çıktım ancak telefonu aldım, herşey yolunda çok şükür, oğluşumu gördüm yan profilden 🥰💙🧿🐣, tüm organlar, vücut yapıları incelendi, çok şükür herşey güzel yolunda, ayrıca rahim ağzı uzunluğu ve dikişlerim de gayet iyiymiş, yatmaya devam, 1 ay sonra tekrar görüşeceğiz 😊 sen ne yaptın? 5e doğruydu sanki ??
Gözün aydın canım 😍🧿

Back
X