2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Yaa maşallah 🧿 kısa saç çok seviyorum ben kadında çok iddialı ve şık bence🥰 hamilelik de çok yakışmış Allah arkadaşına ve diğer çocuk isteyenlere kolaylıkla sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsin insallah 🙏

bu da benim göbüşüm cumartesi çekmiştim. burda tam ortalama hali bazen sabah ve akşam arası devasa bir fark olabiliyor 😂 ben çok uyuz bi hamileyim bence normalde bıngıl bıngıl göbekli biriyim mide bulantısından kolum- bacağım inceldi, yüzüm küçüldü başlangıça göre 2 kilo almışım ama mehteran gibi iki aldım bi verdim sürekli. Bulantı ilacını bıraktığımdan beri yine mide ekşimesi tad bozuklukları, aşırı gaz başladı keşke ağız tadıyla yiyebilsem de kiloları verirdim sonra 🥲 neyse çok konuştum yine benim yiğidim aslanlarım da burda yatıyor işte 😂
ayyyyy maşallah sana daa ya birde ikiz var sende gayet normal göbüşün çok datlı duruyorsun ❤😍😍 ben geçen sene ağustosta düğüğnümden hemensonra kestirdim saçlarımı aslında belime kadar uzundu kaynak vardı saçlarımda ekstra ama sıcaklarda o kadar bunalıyorum ki ben delirip darlanıyorum, ayrıca geçen sene de burnumu yaptırdım tamam dedim bu sefer kestiriyorum saçı aslında biraz daha uzundu önü saçlarımın herkes ç.ok beğendi bende ayda 1 gittikçe kısalttım kestirdim şimdi de uzatamıyorum aşırı bir rahatlık bebeği büyütene kadar da uzatamam heralde 😂😂

Gunaydin kizlar sanirim bu kilo alma isi gercekten genetik ve bunyeyle alakali bu hafta asiri ama asiri dikkat etmeme ragmen yine kilo almisim her hafta daha once gormedigim bi kiloyla tanisiyorum bakalim doguma kadar ne hale gelecek suan +8 kilodayim 🙈
Başlangıç kilon neydi canım?
kızlar bende varım şuana kadar 9 kilo aldım 😂😂 ama kollar kalça bacak eskisi gibi ve baya inceydi hala öyle tek olay göbeğim var bayaa ama triko elbiseyle flan o kadar güzel duruyor kiii ben çok seviyorum 😍 dur dün bir resim çekildik arkadaşımla onu koyayım, bu arada buraya foto yüklemek yasak falan değil değil mi ?
Benim de bir tek göbeğim var kendimi çok garip hissediyorum 🤭 bacaklar, kollar, yüz hep aynı
Kızlar biz Defne koyacağız galiba yaa. Erken davranmayalım belki hoşuma giden bi isim olur diyoruz ama değişik yeni isimleri sevmiyoruz zaten bilindik isimlerden de defne hoşumuza gitti sizce güzel mi artık ismiyle seslenmek istiyorum yavruma
Defne çok güzel bir isim canım 🥰 ben de değişik yeni isimleri sevmiyorum açıkçası, değişik olacağız derken saçma oluyorlar 🤷🏼‍♀️
ayy sanki biraz yüzüm de toplandı benim ama saçlarım kısa olduğu için de ortaya çıkmış görünüyor olabilir ben tam anlayamıyorum 😂 ayy dün çekildik iş yerinde mutfakta oturan da en yakınn arkadaşım inşallah o da bebiş istiyor sizde dua edin içinizden geçirin Rabbim ona da sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin 😍😍 +9 kiloyla ayaktaki dombik benim 😂😂😂
Ay maşAllah sen de arkadaşın da ne güzelsiniz 😍🧿 göbeğin benimkinden fazla ama tam erkek bebek göbeği dedikleri şekilde canım, çoook da yakışmış hamilelik 😍🧿
Bu arada bizim gelin yani abimin eside hamile benden 3 hafta falan onde muhtemelen 26.-27. Haftalarinda ve sadece 4 kilo almis hangimiz normaliz bilemedik vallahi
Bence çok takma canım sağlıklı beslenmeye dikkat et yeter ☺️

Yaa maşallah 🧿 kısa saç çok seviyorum ben kadında çok iddialı ve şık bence🥰 hamilelik de çok yakışmış Allah arkadaşına ve diğer çocuk isteyenlere kolaylıkla sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsin insallah 🙏

bu da benim göbüşüm cumartesi çekmiştim. burda tam ortalama hali bazen sabah ve akşam arası devasa bir fark olabiliyor 😂 ben çok uyuz bi hamileyim bence normalde bıngıl bıngıl göbekli biriyim mide bulantısından kolum- bacağım inceldi, yüzüm küçüldü başlangıça göre 2 kilo almışım ama mehteran gibi iki aldım bi verdim sürekli. Bulantı ilacını bıraktığımdan beri yine mide ekşimesi tad bozuklukları, aşırı gaz başladı keşke ağız tadıyla yiyebilsem de kiloları verirdim sonra 🥲 neyse çok konuştum yine benim yiğidim aslanlarım da burda yatıyor işte 😂
Ay maşAllah SubhanAllah nasıl güzel fit ikiz gebelik 🧿 🧿 🧿
Benim göbek niye aşağıda acaba her an düşecekmiş gibi duruyor? 🤔😅

yeğenimin adı kerem. gerçekten de çok zeki sakin ve başarılı bir çocuk :)
benim ilk oğlumun adı da ali ege. ege yi eşim koydu hemen ısınmıştım duyunca ali yide ben rüyamda görerek eklemiştim.
şuan hiçbir isime evet bu diyemiyorum :KK43: bakalım ne olacak oğluşumun adı
Kerem için eşimi ikna çalışmalarına başladım ben 🤭

yeğenimin adı kerem. gerçekten de çok zeki sakin ve başarılı bir çocuk :)
benim ilk oğlumun adı da ali ege. ege yi eşim koydu hemen ısınmıştım duyunca ali yide ben rüyamda görerek eklemiştim.
şuan hiçbir isime evet bu diyemiyorum :KK43: bakalım ne olacak oğluşumun adı
Ege ismini de çok severim güzel 🥰 tam içine sinmeyince okeyleyemiyor insan

Kızlar biz Defne koyacağız galiba yaa. Erken davranmayalım belki hoşuma giden bi isim olur diyoruz ama değişik yeni isimleri sevmiyoruz zaten bilindik isimlerden de defne hoşumuza gitti sizce güzel mi artık ismiyle seslenmek istiyorum yavruma
Güzel bir isim defne. İngilizce karşılığı da var daphne 👍

ayyyyy maşallah sana daa ya birde ikiz var sende gayet normal göbüşün çok datlı duruyorsun ❤😍😍 ben geçen sene ağustosta düğüğnümden hemensonra kestirdim saçlarımı aslında belime kadar uzundu kaynak vardı saçlarımda ekstra ama sıcaklarda o kadar bunalıyorum ki ben delirip darlanıyorum, ayrıca geçen sene de burnumu yaptırdım tamam dedim bu sefer kestiriyorum saçı aslında biraz daha uzundu önü saçlarımın herkes ç.ok beğendi bende ayda 1 gittikçe kısalttım kestirdim şimdi de uzatamıyorum aşırı bir rahatlık bebeği büyütene kadar da uzatamam heralde 😂😂
Çok teşekkür ederiim🥰 Ben de normalde biraz zayıf olsam direk öyle kestiririm çok cool geliyor bana. omuzlarım geniş olduğu için yakıştıramıyorum kendime ama doğumdan sonra baya bi kısa kestirirm ben de çünkü bebekle uzun saç çok yorucu bence.
🥰🥰 çok sağol canım 💓 benimki de normalde öyle evde yürürken tutuyorum alttan çok şiş olunca yerçekimine yenik düşüyo göbüşüm 😂 erkek bebek göbeği böyle oluyor demek ki kızımda daha da küçük daha kibarcacık bi göbüşüm vardı. Bir de benimkilerin ikisi de baş aşağı duruyordu en son belki duruşları da etkiliyodur bazen göbeğimin sağa sola doğru yamulduğu oluyor 😂

Bu arada bizim gelin yani abimin eside hamile benden 3 hafta falan onde muhtemelen 26.-27. Haftalarinda ve sadece 4 kilo almis hangimiz normaliz bilemedik vallahi
Ben 53 ile başladım sabah 59 çıktım, 6 kilo fazla bence benim için :( ablam Kasım’da doğum yaptı. Normalde benden kiloludur, rotalar 9 kg almış. Onu duyunca daha bir moralim bozuldu :(
Kızlar benim göbeğim de aşağıda. Acaba plasenta mı aşağıda diye endişeleniyorum ama bir süre sonra yukarı çıkacakmış. Ben 23+1 im şu an.
Benim göbeğim de öyle🫢

Çok teşekkür ederiim🥰 Ben de normalde biraz zayıf olsam direk öyle kestiririm çok cool geliyor bana. omuzlarım geniş olduğu için yakıştıramıyorum kendime ama doğumdan sonra baya bi kısa kestirirm ben de çünkü bebekle uzun saç çok yorucu bence.

🥰🥰 çok sağol canım 💓 benimki de normalde öyle evde yürürken tutuyorum alttan çok şiş olunca yerçekimine yenik düşüyo göbüşüm 😂 erkek bebek göbeği böyle oluyor demek ki kızımda daha da küçük daha kibarcacık bi göbüşüm vardı. Bir de benimkilerin ikisi de baş aşağı duruyordu en son belki duruşları da etkiliyodur bazen göbeğimin sağa sola doğru yamulduğu oluyor 😂
Baş aşağı değil benimki maşAllah ayaklarıyla alt tarafın canını çıkarıyor 😅
Benim diğer bebeğim de erkekti yanlara doğru genişlemiştim sanırım onunla kıyas yapıyorum o nedenle garip geliyor göbeğim ☺️
Ben 53 ile başladım sabah 59 çıktım, 6 kilo fazla bence benim için :KK43: ablam Kasım’da doğum yaptı. Normalde benden kiloludur, rotalar 9 kg almış. Onu duyunca daha bir moralim bozuldu :KK43:

Kızlar benim göbeğim de aşağıda. Acaba plasenta mı aşağıda diye endişeleniyorum ama bir süre sonra yukarı çıkacakmış. Ben 23+1 im şu an.
Canım kilon gayet normal. Her ay bir kilo dedi benim doktorum. Önemli olan sağlıklı beslenmek yani o kiloları abur cuburla çikolata ile almamaya çalış ☺️
Plasenta aşağıda olsaydı doktorun seni bilgilendirirdi canım. Benim en başından beri aşağıdaydı hatta kanamam olmuştu, 22.haftamda yukarıya çıkmaya başladı çok şükür ☺️

kesinlikle bebek sürkli saç çekicek tutucak eliyle yazın iyice bunalıcaz sıkılıcaz amaaan uzun saç düşünemiyorum 😂

Kilo konusunda doktorumun asistanı bana şöyle söyledi kızlar, her ay bir kilo almanı öneriyoruz. Ben dedim ki ama son aylarda çok alınıyor şimdi dikkat etmem lazım ki son aylardaki fazlalıklar tolere edilsin.
Son aylarda fazla alınıyor şehir efsanesi, genelde hamileler aman az kaldı deyip kendilerini salıyorlar o nedenle kilo alıyorlar dedi. Sürekli bir şey yemeye çalışma sen yedikçe kan şekerindeki değişiklikler bebeği de etkiliyor. Bu defa doğunca memeden ayrılmak istemiyor ya da uykuya dalış sırasında memeden kopamıyor dedi. Aklınızda bulunsun 🌸

Baş aşağı değil benimki maşAllah ayaklarıyla alt tarafın canını çıkarıyor 😅
Benim diğer bebeğim de erkekti yanlara doğru genişlemiştim sanırım onunla kıyas yapıyorum o nedenle garip geliyor göbeğim ☺️

Canım kilon gayet normal. Her ay bir kilo dedi benim doktorum. Önemli olan sağlıklı beslenmek yani o kiloları abur cuburla çikolata ile almamaya çalış ☺️
Plasenta aşağıda olsaydı doktorun seni bilgilendirirdi canım. Benim en başından beri aşağıdaydı hatta kanamam olmuştu, 22.haftamda yukarıya çıkmaya başladı çok şükür ☺️
Teşekkür ederim bilgilendirme için. Avut cümbür pek yemiyorum ama ona rağmen epey aldım. Çünkü kısıtlamıyorum acıkınca yiyorum, eskiden aç kalıyormuşum 😂 napalım biz de şüşko gebe oluruz 🥲

Kizlar kilo konusuna asagidaki fotografla son veriyorum 😂😂😂 gercekten adrianaya bunu yapan hamilelik bize vurur gecer 😂

Eklentiler

• B6EE75A9-079A-4D27-A1E6-041FBC349A13.webp
    B6EE75A9-079A-4D27-A1E6-041FBC349A13.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 57
Back
X