2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Yaptırma diyenler var. Kafam karıştı.
Bebeğe ve size zararı olan bişey değil. Şehir efsanesi gibi söylentiler var sadece. Hamileliğimin ilk zamanlarında o kadar çok duydum ki farklı farklı şeyler yok çay içme, bacak bacak üstüne atma bebek sıkışır, bi yere uzanma. Benim gittiğim perinetolog alanında gerçekten uzman bi doktor o tavsiye etti yaptırmamı. Eğer doktorunuza güveniyorsanız ve tavsiye ediyorsa bence kafanız karışmasın.

Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bugün yaptırdım ben, çok şükür normal çıktı. Ama ilk kanı vermeden 10 dk önce çıkardım maalesef
Çaya bile şeker katmıyorum bana çok ağır geldi

Bugün yaptırdım ben, çok şükür normal çıktı. Ama ilk kanı vermeden 10 dk önce çıkardım maalesef
Geçmiş olsun ama sonucun normal çıkmasına çok sevindim. Benimde açlık şekerim 97 çıktı doktor bir hafta ölçmemi 3 günlük açlık ve tokluk ölçümlerimi iletmemi istedi. Ona göre bir yol izleyeceğiz artık

Selam kızlar. Şeker yükleme testi yaptırmayan var mı?
Var canım çarşamba yapılcak bana bakalım çok korkuyorum bizde genetik umarım çıkmaz hamilelik öncesi rutin 2 yada 3 ayda bir batırıyordum yoktu ama gebelikte baş gösterebiliyomuş benim babada halalarda var inşallah bunuda tertemiz atlatırız Allahım kimseleri korktuğu yere uğratmasın bizleride

Kizlar öğlenden beri kasik ağrısı yaşıyorum tüm evin camlarını açtım acaba usuttum mu bilmiyorum enfeksiyon için daha yeni ilaç kullandım kasik ağrısı yasiyaniniz var mi ya da dikislerim mi agriyor bilmiyorum anlayamıyorum da

O zaman neden bir bardak meşrubat yerine vücudumuza ilaç zerk ediliyor. Bu benim hoşuma gitmeyen yönü

Benim açlık 75 çıkıyordu her zaman, ona rağmen yaptırmamı istedi Bence doktorunuz daha doğru karar vermiş İnşAllah bir şey çıkmaz
ddm_grhn arkadaşımızdan haber var mı?
Maalesef
Geçmiş olsun normal çıkmasına çok sevindim.
Teşekkür ederim canım
O zaman neden bir bardak meşrubat yerine vücudumuza ilaç zerk ediliyor. Bu benim hoşuma gitmeyen yönü
Bana eczaneden şekerli su aldırdılar limon aromalıydı

İlac mi ? Glikoz veriliyor bir kimya muhendisi olarak icerigini bilmiyo olamam sanirim
Kimya mühendisi olmanız gerekmiyor glikozun şeker olduğunu anlamak için içeriğini de bilmiyorsunuz demedim. Demek istediğim madem doğal yolla da vücuduma şeker alabiliyorum diğer türlüsüne gerek yok. Bu benim fikrim isteyen yaptırıyor zaten saygı duyuyorum

Atlatmışsın Canım gözün aydın güzel çıkmış maşallah darısı bize benimde şekerle çok aram yok çayı şekerli içsemde hiç sevmem çok tatlı şeyleri ilkinde çok korkmuştum ya bakalım mecbur olunca katlanacağım bu seferde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…