- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #22.061
Bebeğe ve size zararı olan bişey değil. Şehir efsanesi gibi söylentiler var sadece. Hamileliğimin ilk zamanlarında o kadar çok duydum ki farklı farklı şeyler yok çay içme, bacak bacak üstüne atma bebek sıkışır, bi yere uzanma. Benim gittiğim perinetolog alanında gerçekten uzman bi doktor o tavsiye etti yaptırmamı. Eğer doktorunuza güveniyorsanız ve tavsiye ediyorsa bence kafanız karışmasın.Yaptırma diyenler var. Kafam karıştı.
Allah hepimizin yardımcısı olsunEvet biz yine şanslıyız görece. Sizin yol uzunmuş, ben şurda 10 dk lık yolda bile perişan oluyorum.
Haklısınız. Çocukla gebelik kat be kat zor. Bu kadar güçsüzleşeceğini gebe olmadan anlayamıyormuşsun maalesefAllah sizin de yardımcınız olsun
Doktorum doçent ve bana bıraktı. Ben de bilemedim.ben aile hekimliğinde açlık ve tokluk şekerime baktırıp ona göre ilerlemeyi düşünüyorum
Bugün yaptırdım ben, çok şükür normal çıktı. Ama ilk kanı vermeden 10 dk önce çıkardım maalesefŞekeri yükselmesini yaptıracağım perintolog uzmanına doktoruma sordum hepsi öneminden bahsetti Sağlık ocağı ebem üç adet baklava yemek gibi endişenecek bir şey yok aksine bebek için bir tür önlem dedi o yüzden yaptıracağım kontrole gittiğim de
Geçmiş olsun ama sonucun normal çıkmasına çok sevindim. Benimde açlık şekerim 97 çıktı doktor bir hafta ölçmemi 3 günlük açlık ve tokluk ölçümlerimi iletmemi istedi. Ona göre bir yol izleyeceğiz artıkBugün yaptırdım ben, çok şükür normal çıktı. Ama ilk kanı vermeden 10 dk önce çıkardım maalesef
Çaya bile şeker katmıyorum bana çok ağır geldi
Var canım çarşamba yapılcak bana bakalım çok korkuyorum bizde genetik umarım çıkmaz hamilelik öncesi rutin 2 yada 3 ayda bir batırıyordum yoktu ama gebelikte baş gösterebiliyomuş benim babada halalarda var inşallah bunuda tertemiz atlatırız Allahım kimseleri korktuğu yere uğratmasın bizlerideSelam kızlar. Şeker yükleme testi yaptırmayan var mı?
Geçmiş olsunBugün yaptırdım ben, çok şükür normal çıktı. Ama ilk kanı vermeden 10 dk önce çıkardım maalesef
Yok ne yazık ki özelden çok yazdım amaddm_grhn arkadaşımızdan haber var mı?
Benimkide perinatolog şeker varsa açlık toklukta çıkacaktır zaten dedi yükleme yapmamaya karar verdik ben açlık tokluk yanına birde 3 aylık şeker değerimi olcturcem inşallahDoktorum doçent ve bana bıraktı. Ben de bilemedim.
O zaman neden bir bardak meşrubat yerine vücudumuza ilaç zerk ediliyor. Bu benim hoşuma gitmeyen yönüDoktorunun bu konuda ne dedigi onemli yaptirma diyenler hangi bilimsel aciklamaya istinaden yaptirma diyorlar anlamiyorum 50 g sekeri 1 bardak mesrubattan ve 1 buyuk dilim baklavadan alabiliyoruz oyle sanildigi gibi kilolarca seker verilmiyorki vucuda
Benim açlık 75 çıkıyordu her zaman, ona rağmen yaptırmamı istediGeçmiş olsun ama sonucun normal çıkmasına çok sevindim. Benimde açlık şekerim 97 çıktı doktor bir hafta ölçmemi 3 günlük açlık ve tokluk ölçümlerimi iletmemi istedi. Ona göre bir yol izleyeceğiz artık
Maalesefddm_grhn arkadaşımızdan haber var mı?
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsunnormal çıkmasına çok sevindim.
Bana eczaneden şekerli su aldırdılar limon aromalıydıO zaman neden bir bardak meşrubat yerine vücudumuza ilaç zerk ediliyor. Bu benim hoşuma gitmeyen yönü
İlac mi ? Glikoz veriliyor bir kimya muhendisi olarak icerigini bilmiyo olamam sanirimO zaman neden bir bardak meşrubat yerine vücudumuza ilaç zerk ediliyor. Bu benim hoşuma gitmeyen yönü
Asla bir değil yapana saygım var ama içtiğimiz şey saf glikoz bende bu şekilde düşünüyorumO zaman neden bir bardak meşrubat yerine vücudumuza ilaç zerk ediliyor. Bu benim hoşuma gitmeyen yönü
Benim açlık 75 çıkıyordu her zaman, ona rağmen yaptırmamı istediBence doktorunuz daha doğru karar vermiş İnşAllah bir şey çıkmaz
Maalesef
Teşekkür ederim canım
Bana eczaneden şekerli su aldırdılar limon aromalıydı♀
Kimya mühendisi olmanız gerekmiyor glikozun şeker olduğunu anlamak içinİlac mi ? Glikoz veriliyor bir kimya muhendisi olarak icerigini bilmiyo olamam sanirim
Yok bazıları gazlı vs yazmış araştırdım da eşim getirince bunu evde ben de yapardım dedimİlaç oluyor işte
Atlatmışsın Canım gözün aydın güzel çıkmış maşallah darısı bize benimde şekerle çok aram yok çayı şekerli içsemde hiç sevmem çok tatlı şeyleri ilkinde çok korkmuştum ya bakalım mecbur olunca katlanacağım bu seferdeBugün yaptırdım ben, çok şükür normal çıktı. Ama ilk kanı vermeden 10 dk önce çıkardım maalesef
Ben de detaylı bilmiyorum o yüzden herkes içine nasıl siniyorsa öyle yapmalıYok bazıları gazlı vs yazmış araştırdım da eşim getirince bunu evde ben de yapardım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?