2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Kızlar iki sorum var biri gözden kaçtı kimse cevap vermedi.
Birincisi uyku tulumu kaçıncı aydan itibaren kullanılmaya başlanıyor? Sizler aldınız mı?

İkincisi kullandığım demir hapı eczanelerde bulunmadığı için doktorum ilacı değiştirdi ama yeni yazdığının içeriğinde folik asit var ve kullanmak istemiyorum. Siz neler kullanıyorsunuz özellikle dışı kapsül şeklinde olmamalı midemi rahatsız ediyor yoksa. Bir de kabızlık yapmaz umarım

Cam actiysan ayaklarini usutmus olabilirsin canim havalar cok yaniltici bu aralar gunesli sicak gibi ama yine de dikkat etmek lazim gecmis olsun cok sicak su torbasi yap ayagina

Uyku tulumu alman mantıklı olmaz su an mart sonu Nisan başı uyku tulumu giyilmez kan ilacı olarak ocean microfer kullanıyorum kapsül degil tablet gece aldığım için uyumadan önce rahatsız etmiyor beni

Teşekkür ederim canım inşallah sizinkiler de güzel geçer
Ben içerken zorlandım valla aşırı aşırı tatlı geldi bana eve geçtik biraz uyudum muhtemelen uyumasaydım daha erken kusardım

Tulum icin bilgim yok fakat gyno ferro kullaniyorum kabizlik yapmadi bende sahsenn gece yatmadan iciyorum gunduz tiroid hapimi kullandigim icin o yuzden mideme dokunmuyor sanirim :) kullandigim multivitaminde de folik asit var halen neden istemiyorsun kullanilmamali mi daha acaba

Canım uyku tulumu gibi değil de genel olarak bir tulum aldım ben hastane çıkışı da kullanmak istiyorum 4-7 aylık olarak geçiyor. Ama sadece uyku tulumu bakıyorsan onlara hiç bakmadım ben

Cam actiysan ayaklarini usutmus olabilirsin canim havalar cok yaniltici bu aralar gunesli sicak gibi ama yine de dikkat etmek lazim gecmis olsun cok sicak su torbasi yap ayagina
Takip edicem eğer gecmezse Aytaç beye gidicem dikislerimde sıkıntı var geçmeyen agri olursa bilgim olsun demişti umarım üşütme kaynaklidir

Takip edicem eğer gecmezse Aytaç beye gidicem dikislerimde sıkıntı var geçmeyen agri olursa bilgim olsun demişti umarım üşütme kaynaklidir
Yaa sanirim dikis yerleri de usutmeye bagli aci yapabiliyor oyle duymustum bir kac kisiden.Ben gazlaninca da sancim oluyor afedersin cikartabilince geciyor ama o da olabilir dinlen bu gece bakalim sabaha bakarsin duruma gore git

Kızlar bi kaç gündür göğüs kafes kısmının alt tarafı göbeğimin birleştiği yer sağ sola yattığımda böyle acıyor batıyor gibi değişik bir ağrı sola yatıyorum sağa yatıyorum donup duruyorum yatakta Canım acıyor böyle bir acı çeken var mı acaba karnım büyüdüğü için rahim genişlediği için baskı mı oluyor merak ediyorum

Benim de aciyor zaman zaman artik buyudukleri icin kaburgalara baski yapiyolar bence canim (

Yaa sanirim dikis yerleri de usutmeye bagli aci yapabiliyor oyle duymustum bir kac kisiden.Ben gazlaninca da sancim oluyor afedersin cikartabilince geciyor ama o da olabilir dinlen bu gece bakalim sabaha bakarsin duruma gore git
Belki gaz sancısı bende anlamadım takip edicem bakalım inşallah geçer kuzum yeni fiyat bilgisinden haberin var mı hastanenin

Gyno ferro kapsul içinde canım o benim mideyi mahvediyor
Folik asitle ilgili tıpkı aşılar gibi bir sürü duyumlar alıyoruz o yüzden ben 12.hafta deyince kestim. İçeriğinde folik asit bulunan hiçbir takviyeyi de kullanmadım. Tamamen kendi içimin rahat etmesiyle alakalı
Canım uyku tulumu gibi değil de genel olarak bir tulum aldım ben hastane çıkışı da kullanmak istiyorum 4-7 aylık olarak geçiyor. Ama sadece uyku tulumu bakıyorsan onlara hiç bakmadım ben
Bir fikrim yokki canım ben de netten bakıyorum yeni doğana battaniye yorgan vs örtmek tehlikeli, uyku tulumu giydirin yazıyorlar Ben de bir danışayım dedim burda çok denk gelmedim böyle bir konuya

Neden tehlikeli denilmiş peki

Canım bebeğinin hareketleri ne durumda? İki defa sordum ama sanırım mesajım gözden kaçtı. Bir ara endişeliydin hareket etmiyor diye, şuan iyi misin?

Valla ben bazen böbreğime kadar ulaşacak diye korkuyorum acayip hareketler ediyorlar. Büyüdü bıdıklar

Ben gynoferon pembe hap kullanıyorum. Demir ve folik asit içeriyor. Ama folik asit bizim ilk etapta kullandığımız seviyede değil. Az miktarda mevcut. Onunla alakalı bir sorun olsa doktorum zaten vermezdi. Çok memnunum ben haptan.

bebeğime bedeni 6-12 ay olan bir uyku tulumu almıştım önceden. O süreç kışa denk gelecek diye. Bi de gidip 2.5 tog almışım. yani en sıcak tutanı. Tog tulumların ne kadar sıcak tuttuğunu belirten bir şeymiş. Tulum bakınca öğrendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…