- 12 Ekim 2022
- 842
- 1.558
- 43
- 36
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #22.101
Kızlar iki sorum var biri gözden kaçtı kimse cevap vermedi.
Birincisi uyku tulumu kaçıncı aydan itibaren kullanılmaya başlanıyor? Sizler aldınız mı?
İkincisi kullandığım demir hapı eczanelerde bulunmadığı için doktorum ilacı değiştirdi ama yeni yazdığının içeriğinde folik asit var ve kullanmak istemiyorum. Siz neler kullanıyorsunuz özellikle dışı kapsül şeklinde olmamalı midemi rahatsız ediyor yoksa. Bir de kabızlık yapmaz umarım
Ben bu hamilelikte iyi olamadım bir türlü her gün birsey çıkıyor ya enfeksiyon olurum ya hareket etmez ya akinti başlar her gün birseye uyanıyorum he bünyem bisey yapmasa çevremdekiler moral bozacak birsey yaparlar resmen yuvarlana yuvarlana gidiyorum bugun biraz sadece evi toplamam istedim o da üstten ve hemen ağrım başladı saatlerdir çekiyorum inşallah düzelicezCanım bebeğinin hareketleri ne durumda? İki defa sordum ama sanırım mesajım gözden kaçtı. Bir ara endişeliydin hareket etmiyor diye, şuan iyi misin?
Bende öyle şeylere karşı hassasım sanırım midem rahatsız olduğunda annem şerbet yap der şekerli su o ağrıyı çekerim genelde içmem aklıma gelince bile rahatsız oluyorum tadın kötüTeşekkür ederim canım inşallah sizinkiler de güzel geçer
Ben içerken zorlandım valla aşırı aşırı tatlı geldi banaeve geçtik biraz uyudum muhtemelen uyumasaydım daha erken kusardım
Özellikle iki gecedir öyle acıyor ki anlatamam Canım sağ sol döne döne bi hal oluyorum resmen batıyor acıdan yatırmıyor bende öğlen düşünüyorum en azından böyle rahatlatıyorum kendimi büyüyor bebişler diye sürekli bir yerlerim ağrıyor bazen kendinden bıkıyorımBenim de aciyor zaman zaman artik buyudukleri icin kaburgalara baski yapiyolar bence canim(
Ferplexfol kullanıyorum günde 2 kez solüsyon şeklinde.Kızlar iki sorum var biri gözden kaçtı kimse cevap vermedi.
Birincisi uyku tulumu kaçıncı aydan itibaren kullanılmaya başlanıyor? Sizler aldınız mı?
İkincisi kullandığım demir hapı eczanelerde bulunmadığı için doktorum ilacı değiştirdi ama yeni yazdığının içeriğinde folik asit var ve kullanmak istemiyorum. Siz neler kullanıyorsunuz özellikle dışı kapsül şeklinde olmamalı midemi rahatsız ediyor yoksa. Bir de kabızlık yapmaz umarım
Geçmiş olsun eski sezeryan dikişiniz mi.kaç sene önce doğum yapmıştınıZ?Takip edicem eğer gecmezse Aytaç beye gidicem dikislerimde sıkıntı var geçmeyen agri olursa bilgim olsun demişti umarım üşütme kaynaklidir
Sanki beni anlattın Canım sürekli bi sıkıntı yaşıyorumBen bu hamilelikte iyi olamadım bir türlü her gün birsey çıkıyor ya enfeksiyon olurum ya hareket etmez ya akinti başlar her gün birseye uyanıyorum he bünyem bisey yapmasa çevremdekiler moral bozacak birsey yaparlar resmen yuvarlana yuvarlana gidiyorum bugun biraz sadece evi toplamam istedim o da üstten ve hemen ağrım başladı saatlerdir çekiyorum inşallah düzelicez
Hadi yailk hamileliğimde doğuma giderken oohh benim hiç çatlağım olmadı diye sevinmiştim. doğumdan döndüm aynada kendimi görünce şok olmuştum heryerim çatlak içindeydi. meğer şişlikler inmeye başlayınca çıkmış. oyuzden şuan bakmıyorum çatlayacağı varsa sonradan da çatlıyor
Uç kısımları mı çatladı? İnşallah iyileşir çabucak canımAa valla kendimi gördüm ben de 58,7 ile başlamıştım ama suan 64,8 kiloyum bildiğin 5 kiloçatlak göbeğim de bacagimda yok ama memelerim çok kötü ya bilemedim memelerde olduğunu çok acılı oldu benim için
2 sezeryan geçmişim var 2016 ve 2018 yani bu gebeliğin başından beri dikislerimde acıma vardı simdide incelme var dedi doktor yani 2016da erken doğum yaptım sezeryana kim girdi inan onu bile bilmiyorum ama 2018de cok iyi bi hastane de çok iyi bir profesör de oldum kendi derimle alakalı birsey sanırım miller 5 tane sezeryan dogum yapkyor ben 3.de boyle oldumGeçmiş olsun eski sezeryan dikişiniz mi.kaç sene önce doğum yapmıştınıZ?
Yok etrafı canım göğüslerim çok büyüdü benim ondan çatladıUç kısımları mı çatladı? İnşallah iyileşir çabucak canım
Kuzum hep boyle geçiyor günlerim bebeğe zararı olmasında çekeyim ama psikolojik olarak insan yıpraniyor Allah büyük Rabbim beterinden korusun benimde surekli belim ağrıyor o dursa kasiklarim agriyor o dursa yanma başlıyor enfeksiyon oluyor o dursa akinti oluyor mantar oluyor surekli boyleSanki beni anlattın Canım sürekli bi sıkıntı yaşıyorumenfeksiyonla başladı kaşık ağrısı çok ayakta kalırsam alt kısmım ağrıyor şimdilerde de kaburga agrıları bugünümüze şükür yarıladık bakalım
Çook geçmiş olsun... Acil şifalar diliyorum2 sezeryan geçmişim var 2016 ve 2018 yani bu gebeliğin başından beri dikislerimde acıma vardı simdide incelme var dedi doktor yani 2016da erken doğum yaptım sezeryana kim girdi inan onu bile bilmiyorum ama 2018de cok iyi bi hastane de çok iyi bir profesör de oldum kendi derimle alakalı birsey sanırım miller 5 tane sezeryan dogum yapkyor ben 3.de boyle oldum
Tesekkur ederim inşallah 9.ayima kadar bebeğimi saglikla taşıyabilir saglikla kavusabilirim hepimize nasip olsun insallahÇook geçmiş olsun... Acil şifalar diliyorum
Hadi yapeki ilk çocuğunda bebek ultrasondaki haline benziyor muydu yoksa farklı mıydı
Anladım canım o zaman şuan için almam gerekmiyorBen gynoferon pembe hap kullanıyorum. Demir ve folik asit içeriyor. Ama folik asit bizim ilk etapta kullandığımız seviyede değil. Az miktarda mevcut. Onunla alakalı bir sorun olsa doktorum zaten vermezdi. Çok memnunum ben haptan.
bebeğime bedeni 6-12 ay olan bir uyku tulumu almıştım önceden. O süreç kışa denk gelecek diye. Bi de gidip 2.5 tog almışım.yani en sıcak tutanı. Tog tulumların ne kadar sıcak tuttuğunu belirten bir şeymiş. Tulum bakınca öğrendim.
Eki Görüntüle 3185710
Bulurum canım netten, çok teşekkür ederimCanım uyku tulumunu 4-5 Aydan sonra kullanabilirsin ama bizim bebişler yaza denk geleceği için kışa tam güzel olur 6-7 aylık olacaklar çünkü alacaksan ona göre ayarlaybilirsin ayını.benim kızımdan var belki onu kullanırım.
Ben ferro kullanıyorum başta dokunmuştu o zaman doktor bana ocean Demir ilacını önermişti istersen onun görselini atayım yada netten bakabilirsin
İnşAllah canım çoğu gitti azı kaldıBen bu hamilelikte iyi olamadım bir türlü her gün birsey çıkıyor ya enfeksiyon olurum ya hareket etmez ya akinti başlar her gün birseye uyanıyorum he bünyem bisey yapmasa çevremdekiler moral bozacak birsey yaparlar resmen yuvarlana yuvarlana gidiyorum bugun biraz sadece evi toplamam istedim o da üstten ve hemen ağrım başladı saatlerdir çekiyorum inşallah düzelicez
Şekerli su olsa belki etkilenmezdim ama bir de limon aromalıydı kana çabuk karışsın diye sanırımBende öyle şeylere karşı hassasım sanırım midem rahatsız olduğunda annem şerbet yap der şekerli su o ağrıyı çekerim genelde içmem aklıma gelince bile rahatsız oluyorum tadın kötü
Tamamdır uyku tulumu şuan için elzem değil öyleyseFerplexfol kullanıyorum günde 2 kez solüsyon şeklinde.
Uyku tulumunu kızıma 1 yaştan sonra giydirmiştim öyle hatırlıyorum
Ay ben pek benzetemiyorum yine de baya fark var. Şimdi detaylı ve geçen gittiğim kontroldeki resimleri ekleyeyim ikisi birbirinden çok farklı... Sanırım son zamanlardaki ultrasonlarda daha benzer görüntüler çıkıyordur. Son ultrasona bakınca çirkinnn dedilerBu konuda ultrason ve doğum sonrası görüntüleri inceliyorum ara ara. Burdaki bebekler ultrasonda göründüğü gibi çıkmış dışarı
Ama bunlar sanırım son aylardaki pozlar. Bizler detaylıda daha erken haftalarda görüyoruz. Devamlı renkli ultrasonda bakılan hastalar daha net görür bebeklerini tabii ki.
Eki Görüntüle 3185724 Eki Görüntüle 3185725 Eki Görüntüle 3185726 Eki Görüntüle 3185727 Eki Görüntüle 3185728 Eki Görüntüle 3185729 Eki Görüntüle 3185730 Eki Görüntüle 3185731 Eki Görüntüle 3185732
Ya bu nasıl bir zihniyet anne karnında günahsız masum bir bebek nasil çirkin olabilir bu insanlardan midem bulaniyor artik lutfen takma kafana su içinde oldukları için görüntüler net olmuyor küçükken ayrıca çirkin ya da değil kimseyi ilgilendirmez senin için dünya güzeli sonuçtaAy ben pek benzetemiyorum yine de baya fark var. Şimdi detaylı ve geçen gittiğim kontroldeki resimleri ekleyeyim ikisi birbirinden çok farklı... Sanırım son zamanlardaki ultrasonlarda daha benzer görüntüler çıkıyordur. Son ultrasona bakınca çirkinnn dedilerterslesem de kafaya taktım biraz
Ay ben pek benzetemiyorum yine de baya fark var. Şimdi detaylı ve geçen gittiğim kontroldeki resimleri ekleyeyim ikisi birbirinden çok farklı... Sanırım son zamanlardaki ultrasonlarda daha benzer görüntüler çıkıyordur. Son ultrasona bakınca çirkinnn dedilerterslesem de kafaya taktım biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?