2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244

Canım uyku tulumunu 4-5 Aydan sonra kullanabilirsin ama bizim bebişler yaza denk geleceği için kışa tam güzel olur 6-7 aylık olacaklar çünkü alacaksan ona göre ayarlaybilirsin ayını.benim kızımdan var belki onu kullanırım.

Ben ferro kullanıyorum başta dokunmuştu o zaman doktor bana ocean Demir ilacını önermişti istersen onun görselini atayım yada netten bakabilirsin

Canım bebeğinin hareketleri ne durumda? İki defa sordum ama sanırım mesajım gözden kaçtı. Bir ara endişeliydin hareket etmiyor diye, şuan iyi misin?
Ben bu hamilelikte iyi olamadım bir türlü her gün birsey çıkıyor ya enfeksiyon olurum ya hareket etmez ya akinti başlar her gün birseye uyanıyorum he bünyem bisey yapmasa çevremdekiler moral bozacak birsey yaparlar resmen yuvarlana yuvarlana gidiyorum bugun biraz sadece evi toplamam istedim o da üstten ve hemen ağrım başladı saatlerdir çekiyorum inşallah düzelicez

Teşekkür ederim canım inşallah sizinkiler de güzel geçer
Ben içerken zorlandım valla aşırı aşırı tatlı geldi bana eve geçtik biraz uyudum muhtemelen uyumasaydım daha erken kusardım
Bende öyle şeylere karşı hassasım sanırım midem rahatsız olduğunda annem şerbet yap der şekerli su o ağrıyı çekerim genelde içmem aklıma gelince bile rahatsız oluyorum tadın kötü

Benim de aciyor zaman zaman artik buyudukleri icin kaburgalara baski yapiyolar bence canim (
Özellikle iki gecedir öyle acıyor ki anlatamam Canım sağ sol döne döne bi hal oluyorum resmen batıyor acıdan yatırmıyor bende öğlen düşünüyorum en azından böyle rahatlatıyorum kendimi büyüyor bebişler diye sürekli bir yerlerim ağrıyor bazen kendinden bıkıyorım

Ferplexfol kullanıyorum günde 2 kez solüsyon şeklinde.
Uyku tulumunu kızıma 1 yaştan sonra giydirmiştim öyle hatırlıyorum

Sanki beni anlattın Canım sürekli bi sıkıntı yaşıyorum enfeksiyonla başladı kaşık ağrısı çok ayakta kalırsam alt kısmım ağrıyor şimdilerde de kaburga agrıları bugünümüze şükür yarıladık bakalım

Hadi ya peki ilk çocuğunda bebek ultrasondaki haline benziyor muydu yoksa farklı mıydı

Uç kısımları mı çatladı? İnşallah iyileşir çabucak canım

Geçmiş olsun eski sezeryan dikişiniz mi.kaç sene önce doğum yapmıştınıZ?
2 sezeryan geçmişim var 2016 ve 2018 yani bu gebeliğin başından beri dikislerimde acıma vardı simdide incelme var dedi doktor yani 2016da erken doğum yaptım sezeryana kim girdi inan onu bile bilmiyorum ama 2018de cok iyi bi hastane de çok iyi bir profesör de oldum kendi derimle alakalı birsey sanırım miller 5 tane sezeryan dogum yapkyor ben 3.de boyle oldum

Kuzum hep boyle geçiyor günlerim bebeğe zararı olmasında çekeyim ama psikolojik olarak insan yıpraniyor Allah büyük Rabbim beterinden korusun benimde surekli belim ağrıyor o dursa kasiklarim agriyor o dursa yanma başlıyor enfeksiyon oluyor o dursa akinti oluyor mantar oluyor surekli boyle

Çook geçmiş olsun... Acil şifalar diliyorum

Ya kizlar ben 27. Haftamdayim benim goguslerim miniciklerdi zaten cok hafif bi dolgunluk disinda hic buyumedi bu beni dusunduruyo normal mi

Hadi ya peki ilk çocuğunda bebek ultrasondaki haline benziyor muydu yoksa farklı mıydı

Bu konuda ultrason ve doğum sonrası görüntüleri inceliyorum ara ara. Burdaki bebekler ultrasonda göründüğü gibi çıkmış dışarı
Ama bunlar sanırım son aylardaki pozlar. Bizler detaylıda daha erken haftalarda görüyoruz. Devamlı renkli ultrasonda bakılan hastalar daha net görür bebeklerini tabii ki.

Anladım canım o zaman şuan için almam gerekmiyor
Bulurum canım netten, çok teşekkür ederim
İnşAllah canım çoğu gitti azı kaldı
Bende öyle şeylere karşı hassasım sanırım midem rahatsız olduğunda annem şerbet yap der şekerli su o ağrıyı çekerim genelde içmem aklıma gelince bile rahatsız oluyorum tadın kötü
Şekerli su olsa belki etkilenmezdim ama bir de limon aromalıydı kana çabuk karışsın diye sanırım
Ferplexfol kullanıyorum günde 2 kez solüsyon şeklinde.
Uyku tulumunu kızıma 1 yaştan sonra giydirmiştim öyle hatırlıyorum
Tamamdır uyku tulumu şuan için elzem değil öyleyse
İlaçları da araştıracağım

Ay ben pek benzetemiyorum yine de baya fark var. Şimdi detaylı ve geçen gittiğim kontroldeki resimleri ekleyeyim ikisi birbirinden çok farklı... Sanırım son zamanlardaki ultrasonlarda daha benzer görüntüler çıkıyordur. Son ultrasona bakınca çirkinnn dediler terslesem de kafaya taktım biraz

Eklentiler

• 20221208_185753.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 79
  • 20230102_214117.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 87
  • 20230102_214119.webp
    18 KB · Görüntüleme: 85
Ya bu nasıl bir zihniyet anne karnında günahsız masum bir bebek nasil çirkin olabilir bu insanlardan midem bulaniyor artik lutfen takma kafana su içinde oldukları için görüntüler net olmuyor küçükken ayrıca çirkin ya da değil kimseyi ilgilendirmez senin için dünya güzeli sonuçta

Evet gerçekten farklı olmuş dudakları renkli ultrasonda net değil. Ama siyah beyazda daha belirgin.
Burnu da tam tersi renklide daha belirgin olmuş.
Bende de renkli ultrasonda ağzı net değil. Burnu ve yanak yapısı biraz belli geri kalanı hep çukur çukur. Zaten dr da beğenmedi. Olmadı iyi poz yakalayamadık dedi.
O yüzden netleştiremiyoruz. Yine de babasına benzettik biz bakınca. Ailem de öyle.
Bu arada ben 26+4 olunca randevuya gideceğim doktora. Umarım siyah beyaz görüntü verir böyle bana da. Tabii yüzü gözükürse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…