- 12 Ekim 2022
- 842
- 1.558
- 43
- 35
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #22.961
Fiyatları aldım canım birkaç seçenek var ben otolog hem kordon kanı hem de göbek bağı saklatmaya karar verdim 20 bin gibi bir fiyatı oluyor 10 yıl saklama için.Ben de düşünüyorum kordon kanı saklamayı Fiyat alırsan bizle de paylaş canım
Evet evet canım doğru dedin yatakta yanımıza almak için de kullanışlı olur. Acaba pembeye özel örtü ayarlanamaz mı sonuçta bunların hepsi dikim işiBen de bunlardan mı alsam diye düşündüm, hem babynest hem reflü. Ya hatta babynest ablamda var ama pembe. Ben kullanırım dedim ama oğlana da pembe kullanmak istemiyorum gibibelki müslinle örtülürse kullanabilirim. Anne yatağa yanına alacaksa da kullanışlı olur babynest. Direkt yanında uyutmak tehlikeli olabilir uyku haliyle. Dediğin gibi koltukta yanında kalacaksa falan direkt koltuğa koymak istemem ben de. Anakucağı aldım ama onda çok rahat uyur mu bilemedim
Ne kadar da tatlı tatlı anlattınMerhaba Kızlar kızımın sınav haftası olduğu için 4 e gidiyor ders çalışmayla geçti vakit giremedim buralara neler kaynatmışsınız
Ben kızımda yastık kullanmadım zaten uzmanlar önermiyor kafa yapısı ıcın sürekli değiştirerek yatırdım ben çok dikkat ettim sorun yaşamadık reflü yatağına gelince ihtiyaç olursa alabilirsiniz elbet ama olmazsa olmaz değil evet gün içinde yanınızda ona yatması açısından güzel olabilir ben ana kucağı kızımdan kalma tiny love var onu tercih ederdim olmasa ondan kaldığı için onu kullanacağım iyice hareketlenene kadar gündüzleri hep yanımda her an onda uyuturdum çok rahat ettim ben tavsiye ederim iki yaşına kadar yastık kullanmaya gerek yok sağlık açısından endişelenmeyin zamanla bebeğiniz için en uygun seçimleri yaşadıkça yapıyorsunuz şimdiden kendi bütçenizi zora sokup pişman olmayın insan heves ediyor herşeyi almak istiyor haklı olarak bende öyleydim
Hangi laboratuvar bu?Fiyatları aldım canım birkaç seçenek var ben otolog hem kordon kanı hem de göbek bağı saklatmaya karar verdim 20 bin gibi bir fiyatı oluyor 10 yıl saklama için.
Ben de bunlardan mı alsam diye düşündüm, hem babynest hem reflü. Ya hatta babynest ablamda var ama pembe. Ben kullanırım dedim ama oğlana da pembe kullanmak istemiyorum gibibelki müslinle örtülürse kullanabilirim. Anne yatağa yanına alacaksa da kullanışlı olur babynest. Direkt yanında uyutmak tehlikeli olabilir uyku haliyle. Dediğin gibi koltukta yanında kalacaksa falan direkt koltuğa koymak istemem ben de. Anakucağı aldım ama onda çok rahat uyur mu bilemedim
Bence de hoca esliginde ama kesinlikle yapilmasi gerekiyor bel sirt vs gibi agrilar cekmemek icin :)) baska turlu gecmiyor hareketeizlik hamilelikte en buyuk dusmanTeşekkür ederim, başlamak isteyenler için çok açıklayıcı olmuş, elinize sağlık
Teşekkür ederimsizin önceden tecrübenizin ve vücut alışkanlığınızın olması iyi, hareketleri biliyorsunuz en azından. Yeni başlayacaklar için hoca eşliğinde yapmak daha mantıklı
Evet bugün hemşire de siyatik mi dedi bilmem nasıl anlıcam dedimzaten siyatik olsa da tedavisi yok gebelikte, alışıcaz heralde
kendimiz için kullanılırmı bilmiyorum ama emzirme yastığı bence alınmalı. oğlumdan kalma duruyor benimki hala çok rahat ediyordum emzirirken ilk günden itibaren kullandım aylarca. bebeği üstüne yatır rahat rahat emsin kollarımız boşta kalıyor böylece. oturmaya başlayınca da arkasına koyuyordum düşmüyordu :)Bebeği de içine koyarsın dedi. Ona da olur aslında.
o da geldi aklıma ama bu yastık daha gelişmiş bir versiyonu
Nasıl yatılabilir ben de anlamadım. Beline koy dedi bana
İyice kafam karıştı.
Anneme dedim o da hiç gerek yok almana. Boş iş onlar. ben sana yastık veririm diyip kapattı konuyu
Bebegi bi saga bi sola bi duz yatircan yuvarlak olsun diye annemler hep oyle yaparmis2 yaş mııbiraz daha bekleyelim kreşe gidecek zaten valla hadi kızlar saçlarıyla kapattı diyelim de erkek bebekler için kafa şekli önemli
Acıbadem kordon kanı bankası FamiCord GroupHangi laboratuvar bu?
Ya arada bende okuyup kendi kendimi heycanlandiriyorum yalniz degilmisimOcak annelerini okuyorum bu ara.
Kalbim çarptı okudukça şimdi.
Doğurmaya başladı birçoğu.
Ne kadar heyecanlı bir süreç aynı zamanda da korkulu, endişeli. Garip bir durum.
gün gün yaklaşıyoruz biz de.
Şubat annelerini de okurken çok gülüyorum.
Çılgın üyeler var orda.
Oyle canim hepimiz guzel hayaller kuruyoruz ama diger taraflarini unutuyoruz hep olabilecek seyler bunlarada alistirmak gerekiyor kendimiziBen de mart annelerini okuyorum sık sık ama ocak şubatı okumamıştım bakayım oraya da
İnsallah hepimiz su gibi atlatalım yenidoğan süreciniufaklı tefekli pürüzler illa ki oluyor, benim kızım yenidoğan sarılığı olmuştu misal hastanede seyyar fototerapi cihazı vardı Allahtan yoğun bakıma götürmediler odada almıştı 1 gün mavi ışını. insan kendisini bebeğimle birlikte peri masalımız tamamlanacak ve sonsuza dek mutlu olacağız gibi bi psikolojiye sokuyor gebelik öncesinde (ben öyleydim misal) ama yenidoğan döneminde toslayacak cok duvar var. Allah evimize bebeklerimizle sağlıkla dönmeyi nasip etsin kimseyi de yavrusundan ayırmasın kurma kafanda yazık canına
ah ilk doğumdan sonra evime dönüşüm geldi aklıma. gerçekten hamilelik boyunca ay doğsun minik bir bebekle eve geleceğiz o mis kokusuyla günü geçireceğiz herşey cok güzel olacak diye düşünüyorsun. ama kimse hayatın gerçeklerini anlatmamış mı biz mi düşünmemişiz bilmiyorum. süt varmı yokmu sarılıkmı değilmi , meme ağrıları , sezaryen ağrıları , yetememe hissi , uykusuzluk derken ben 10 gün boyunca ağır bir bunalıma girmiştim. ve sırf o yüzden bir daha asla doğurmam diyordum.Ben de mart annelerini okuyorum sık sık ama ocak şubatı okumamıştım bakayım oraya da
İnsallah hepimiz su gibi atlatalım yenidoğan süreciniufaklı tefekli pürüzler illa ki oluyor, benim kızım yenidoğan sarılığı olmuştu misal hastanede seyyar fototerapi cihazı vardı Allahtan yoğun bakıma götürmediler odada almıştı 1 gün mavi ışını. insan kendisini bebeğimle birlikte peri masalımız tamamlanacak ve sonsuza dek mutlu olacağız gibi bi psikolojiye sokuyor gebelik öncesinde (ben öyleydim misal) ama yenidoğan döneminde toslayacak cok duvar var. Allah evimize bebeklerimizle sağlıkla dönmeyi nasip etsin kimseyi de yavrusundan ayırmasın kurma kafanda yazık canına
Ay bende zaman gecmesin diyenlerdenim kalsin cocugum karnimda boyle hareketlerini hissetmek falan cok guzel degilmi ben 2 sene filler gibi hamile olarak gezebilirim cok sevdim hamileligiYa arada bende okuyup kendi kendimi heycanlandiriyorum yalniz degilmisimne zaman gelicek,neye benziycek cok heycanli zaten.Zaman hemen gecsin istiyorum sonra da gecmesin tadini cikarayim bu gunlerin diyorum kafamda deli sorularrrrr
TeşekkürlerAcıbadem kordon kanı bankası FamiCord Group
Evett zor taraflari da var keyifli taraflarida ama bence 9 ay cok yeterli bir sureAy bende zaman gecmesin diyenlerdenim kalsin cocugum karnimda boyle hareketlerini hissetmek falan cok guzel degilmi ben 2 sene filler gibi hamile olarak gezebilirim cok sevdim hamileligiama tabi daha zor zamanlari gelmedigi icin bilemiyorum 8. Ayda ayni seyleri hissetcekmiyim
Ohoo bizimkiler şey diyor burnunu sürekli yukarı doğru masaj yapacaksın ki kalkık olsunBebegi bi saga bi sola bi duz yatircan yuvarlak olsun diye annemler hep oyle yaparmis
Ben de bir an önce doğsa da sevsek diyorum sanki çişli kakalı uykusuz geceler bizi beklemiyormuş gibiEvett zor taraflari da var keyifli taraflarida ama bence 9 ay cok yeterli bir sure2 sene suratini gormek icin bekledigini dusun bide aman yarabbiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?