2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Tiny love ana kucağı çok memnun kaldım kızımda kullandım hafif titreşimi var manuel sallanma var ve müzik sesi var ve evre evre mama sandalyesi olarak bile 6 Aydan kullandım ilk ek gıda döneminde ilk doğudugunda evde heryere taşıyordum hem yerden yüksekte olması daha mantıklı geliyor bana öyle yani Kızlar düşünürseniz böyle bir seçim yapabilirsiniz iyi ki dediğim bir üründü belki şimdi bunun çok daha iyileri vardır

Eklentiler

• 4A480DCA-9F02-4EA0-8C25-17D275B102AF.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 91
Ben de düşünüyorum kordon kanı saklamayı Fiyat alırsan bizle de paylaş canım
Fiyatları aldım canım birkaç seçenek var ben otolog hem kordon kanı hem de göbek bağı saklatmaya karar verdim 20 bin gibi bir fiyatı oluyor 10 yıl saklama için.

Eklentiler

• D674E0F1-A73A-45D0-95A7-E9597C85D0A2.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 84
Evet evet canım doğru dedin yatakta yanımıza almak için de kullanışlı olur. Acaba pembeye özel örtü ayarlanamaz mı sonuçta bunların hepsi dikim işi
Ne kadar da tatlı tatlı anlattın deneyimli olsak her şeyi almak istemeyiz zaten şuan her kafadan bir ses çıkıyor, birinin çok işime yaradı dediğine biri gereksiz diyor. Söz konusu bebeklerimiz olunca da her şeyin en güzelini en doğru olanını bulmaya çalışıyoruz. Ama bazen çok katı yorumlar geliyor açıkçası aldırış etmemeye çalışıyorum
Kızına başarılar dilerim

Anakucağı hangi marka aldın?

Bence de hoca esliginde ama kesinlikle yapilmasi gerekiyor bel sirt vs gibi agrilar cekmemek icin :)) baska turlu gecmiyor hareketeizlik hamilelikte en buyuk dusman

kendimiz için kullanılırmı bilmiyorum ama emzirme yastığı bence alınmalı. oğlumdan kalma duruyor benimki hala çok rahat ediyordum emzirirken ilk günden itibaren kullandım aylarca. bebeği üstüne yatır rahat rahat emsin kollarımız boşta kalıyor böylece. oturmaya başlayınca da arkasına koyuyordum düşmüyordu :)

Ya arada bende okuyup kendi kendimi heycanlandiriyorum yalniz degilmisim ne zaman gelicek,neye benziycek cok heycanli zaten.Zaman hemen gecsin istiyorum sonra da gecmesin tadini cikarayim bu gunlerin diyorum kafamda deli sorularrrrr

Kizlar bende anne yani besigi ve ana kucagi olarak bunlari aldim ana kucagini salona koyacagim zaten anne yani besigide tekerlekli heryere gidiyor cok buyuk bisey degil sizce yinede yatas juno gibi salonda koltukta yatirmak icin portatif biseye ihtiyac varmi

Eklentiler

• AA8D8ABF-6548-4442-B81E-BF2764470643.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 69
  • A7C8D8D2-960C-48AE-8F00-233CA2B086AA.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 58
Oyle canim hepimiz guzel hayaller kuruyoruz ama diger taraflarini unutuyoruz hep olabilecek seyler bunlarada alistirmak gerekiyor kendimizi

ah ilk doğumdan sonra evime dönüşüm geldi aklıma. gerçekten hamilelik boyunca ay doğsun minik bir bebekle eve geleceğiz o mis kokusuyla günü geçireceğiz herşey cok güzel olacak diye düşünüyorsun. ama kimse hayatın gerçeklerini anlatmamış mı biz mi düşünmemişiz bilmiyorum. süt varmı yokmu sarılıkmı değilmi , meme ağrıları , sezaryen ağrıları , yetememe hissi , uykusuzluk derken ben 10 gün boyunca ağır bir bunalıma girmiştim. ve sırf o yüzden bir daha asla doğurmam diyordum.
kimsenin gözünü korkutmak için yazmıyorum tabiki :) ama herşeyi bilerek hazırlıklı bir şekilde olmak daha iyi olur keşke ben bilseydim ozamanlar mesela..
hepsi geçiyor unutuluyor ama oyuzden sadece geçeceğini bilip sabretmek ve herşeyi kendimizin üstlenmemesi gerek. bırakın babasıda baksın bırakın anneanneside uyutsun. kimseye vermeyeyim bitek bende uyusun bende dursun diye hırpalamamıza gerek yok heleki ilk günler.

Ya arada bende okuyup kendi kendimi heycanlandiriyorum yalniz degilmisim ne zaman gelicek,neye benziycek cok heycanli zaten.Zaman hemen gecsin istiyorum sonra da gecmesin tadini cikarayim bu gunlerin diyorum kafamda deli sorularrrrr
Ay bende zaman gecmesin diyenlerdenim kalsin cocugum karnimda boyle hareketlerini hissetmek falan cok guzel degilmi ben 2 sene filler gibi hamile olarak gezebilirim cok sevdim hamileligi ama tabi daha zor zamanlari gelmedigi icin bilemiyorum 8. Ayda ayni seyleri hissetcekmiyim

Evett zor taraflari da var keyifli taraflarida ama bence 9 ay cok yeterli bir sure 2 sene suratini gormek icin bekledigini dusun bide aman yarabbiiii

Kizlar ben bugun aldigim kiyafetleri sayim yapip son eksiklerini alicam artik.Kimisi cok sey alma yenidogan icin diyor kimisi ise gunde 3 kere ust degisiyor yetisemezsin ilk 3 ayi fazla al diyor napicagimi sasirdim.Sizce nasil olmali bu kiyafet isi

Bebegi bi saga bi sola bi duz yatircan yuvarlak olsun diye annemler hep oyle yaparmis
Ohoo bizimkiler şey diyor burnunu sürekli yukarı doğru masaj yapacaksın ki kalkık olsun sonra sürekli bere takacağız ki kulakları kepçe olmasın diyor da diyorlar

Evett zor taraflari da var keyifli taraflarida ama bence 9 ay cok yeterli bir sure 2 sene suratini gormek icin bekledigini dusun bide aman yarabbiiii
Ben de bir an önce doğsa da sevsek diyorum sanki çişli kakalı uykusuz geceler bizi beklemiyormuş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…