- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #22.921
Peki sırma saçlı bebeklerimize hangi tarağı alıyoruz.Liste yapmayı geçtik, baya birşeyi aldık bileben hiç liste yapmadım indirimde gördükçe tamamladım eksikleri
Size 75 gr yükleme yapılmış, benim de öyleydi referans değerinde < 180 yazıyor. 140 sanıyorum ki 50 gr yüklemedeki referans değeri.Kizlar ben devlette yaptirdim testi ordaki doktor normal cikmis dedi ama ben simdi e nabizdan baktim 140 alti bekleniyo diye biliyorum kendi doktoruma da gostericem
Yurtdışındaki uygulamaların da forumlarını takip ediyorum ben. Orada birileri sağ siyatik sinirimin ağrısı çok fena falan yazmış. Benzer bir şey mi ki acaba? Ben yaşamadığım için bilmiyorum. Bendeki hala aynı sırt ağrısı. Geçmiyor bir türlü, onınla yaşamayı öğrendim ben de aynı şekildeMalesef devam ediyor, hayatımın bir parçası olduKas ağrısı gibi bir şey değil. Belimden bacağıma komple ağrıyor. Mühim bir şey değildir diye endişe etmiyorum. Doktora söyledim çünkü, gidince bir daha söylicem.
Aynısından aldım, yaklaşık bir ay oldu kullanıyorum, iyi geliyor, tavsiye ederim. Sanırım bacak arası için de bir şey lazım artık bana
Hahahha tüp bebekler kendini belli ediyorTabi biz tüp bebek anneleri olarak göbekten iğnelere o kadar alışınız ki. Çok daha büyük şırıngalarda hormon iğneleri vurulduğumuz için öbekten, oksapar iğnesi küçücük geliyor şimdi. BU arada iğnenin bebeğe ulaşması imkansızmış canım korkmana gerek yok aslında ama insan nasıl alıştıysa öyle devam etmek istiyo tabi
Peki sırma saçlı bebeklerimize hangi tarağı alıyoruz.Ben aslında sadece konak oluşumu için ince taraklardan almak istiyordum şu fırça gibi olanlar çok gerekli değilmiş gibi gelmişti ama bebeğim en son ultrasonda parmaklarıyla saçlarıyla oynuyordu, şimdi saçlarını taradığımda da hoşuna gider mi acaba diye düşünmeye başladım. Siz nasıl bir şey tercih ettiniz ?
Ay gibi derken emzirme yastigi gibi biseydenmi bahsediyor acaba ben aldim ondan ama onunla nasi yatilirkiŞimdi kayınvalidemden bir yastık önerisi geldi.
Ay şeklinde yastık al diyor. Bebeğe de kullanırsın diyo. İçine bebek de koyuluyormuş. Kılıfı çıkarıp yıkanabiliyormuş.
Geçmiş yıllarda yataş gibi bir mağazadan almış. Sonra başka bir hamile tanıdığına vermiş.
Sanırım benim bu sabah buna 300 tl vermem dediğim yastıktan bahsettiişte bu.
Galiba alacağım.şimdi bile belimin sağ tarafında ağrı var çünkü. Bu böyle gitmez.
Eki Görüntüle 3189529
Ay gibi derken emzirme yastigi gibi biseydenmi bahsediyor acaba ben aldim ondan ama onunla nasi yatilirki
Insallah canim bakalim kendi doktorum ne diyecekSenin tokluklarda sıkıntı var 146 çıkmış. İnşallah doktorun güzel önerilerle süreci kontrol altına alır.
Evet 75 gr yapildi yani o zaman normal gibi dimi ben bilmiyordum 140 olarak duyunca acaba dedimSize 75 gr yükleme yapılmış, benim de öyleydi referans değerinde < 180 yazıyor. 140 sanıyorum ki 50 gr yüklemedeki referans değeri.
Benim de iğneli aşılama ve tüp bebek deneyimim var negatif sonuçlananTabi biz tüp bebek anneleri olarak göbekten iğnelere o kadar alışınız ki. Çok daha büyük şırıngalarda hormon iğneleri vurulduğumuz için öbekten, oksapar iğnesi küçücük geliyor şimdi. BU arada iğnenin bebeğe ulaşması imkansızmış canım korkmana gerek yok aslında ama insan nasıl alıştıysa öyle devam etmek istiyo tabi
Denedin mi bilmiyorum ama benim en iyi yöntemlerim siyah turpun içini oyuyorsun alttan kürdan ile iki üç delik açıyorsun. İçine bal doldurup bir bardağa akmasını bekliyorsun. Sonra da onu ara ara içiyorsun gün içinde. Hepsini birden içmemelisin tansiyonunu düşürür.Canım anneleriiiiiiimmmm allah rızası içinnn biri bana bu öksürükle nasıl mücadele edicem yazıverin yaiçim dışıma çıktı yemin ederim iki üç gündür öksürmekten artık her öksürük sonrası mide bulantısı yaşıyorum koşarak lavobaya gidiyorum. Karnım o kadar acıyor ki napcam ben nolur yardım edin
Ben de soğuk buhar makinası bakmaya başladım, buradaki arkadaşların önerisiyle. Bebeğe de lazım oluyormuş. Amazon da şöyle bir makine buldum, yorumları epey iyi. Amazon yorumcularına güveniyorumfiyat diğer makinelere göre biraz fazla tabii, bakınıcam biraz.
CONOPU Hava nemlendirici, 6 l, ultrasonik hava nemlendirici, sabit sıcaklık, ev için, üç modlu, sessiz hava nemlendirici, çok sayıda nem modu ve zaman fonksiyonu, siyah, OZJ21S07 CONOPU Hava nemlendirici, 6 l, ultrasonik hava nemlendirici, sabit sıcaklık, ev için, üç modlu, sessiz hava nemlendirici, çok sayıda nem modu ve zaman fonksiyonu, siyah, OZJ21S07 : Amazon.com.tr: Mutfak
Gecmis olsun canim aynilarini bende yasadim 2 hafta cektim tam iyilestim dedim simdide o zamanki yasadigim burun ve geniz akintilari sinuzit yapmis bende yine burnum feci tikali akintim var ve yuzum agriyo sabah kbb ye gittim sinuzit yakin zamanda viral enfeksiyondna olmus olabilir dedi oyle bi tikaniklikki anlatamam burnum yokmu gibi sanki iliadin diisnda hic bi sprey ise yaramiyor onuda doktorlar cok onermiyormus ama gunde 1 kerede olsa kullaniyorum yoksa nefes alamamaktan ölcem artik. İnternette ibrahim saracoglunun papatya kuru diye biseyine denk geldim onu denedim dun 2 gun daha deneyecegim baya bi iltihapli burun akintim oldu yaptiktan sonra bakalim allah hepimizin yrdimcisi olsun ilac kullanamamak insani mahvediyor
Bu arada kbb doktoru gebelik riniti diye biseyden bahsetti once onu sandik ama sonradan sinuzit oldugu ortaya cikti nazal burun yikama ve buhar makinasinin icine okaliptus yagi koymami onerdi simdilik onlari yapiyorum ama su papatya kuru olayi beni baya cezbetti kizlar bu tarz bi problemi olanlar denesin zaten icmiyoruz sadece buharini soluyoruz resmen beynimin icindeki damarlardan biseyler aktigini hissettim
Çok geçmiş olsun. Ben de bir süredir hastayum. Hasta sonu daha kötüydüm. Çalışıyorum okullar kapanacak diye okula da gidiyorum , son 2 hafta... Bağışıklığım çok düşük demek ki diyorum
Çok geçmiş olsun, güzel haberlerle dön
Canım anneleriiiiiiimmmm allah rızası içinnn biri bana bu öksürükle nasıl mücadele edicem yazıverin yaiçim dışıma çıktı yemin ederim iki üç gündür öksürmekten artık her öksürük sonrası mide bulantısı yaşıyorum koşarak lavobaya gidiyorum. Karnım o kadar acıyor ki napcam ben nolur yardım edin
Çok teşekkür ederim hocamKızlar gebelik şekerini kontrol için doktorumun önerisiyle günde 9 kez şeker ölçmeye başladım.şöyle ki her öğünden önce açlık öğün sonrası 1. Saat ve 2. Saat olmak üzere her öğün için üç kere... Bu ölçümler bir hafta kadar sürecek. Sonra sabah akşam yeterli olacakmış.
Yarın da dahiliyeye gideceğim bakalım o ne önerecek...
sinop_e çok geçmiş olsun ve bugün için gözünüz aydın hocam.
Bende hemen e bebekten destekli olanı aldım , bakalım uzun vadede memnun edecek mi, bunlarıda düşündümde kalabalık mı eder sonrasında diye emin olamadım , 500 liraydı e bebektekiŞimdi kayınvalidemden bir yastık önerisi geldi.
Ay şeklinde yastık al diyor. Bebeğe de kullanırsın diyo. İçine bebek de koyuluyormuş. Kılıfı çıkarıp yıkanabiliyormuş.
Geçmiş yıllarda yataş gibi bir mağazadan almış. Sonra başka bir hamile tanıdığına vermiş.
Sanırım benim bu sabah buna 300 tl vermem dediğim yastıktan bahsettiişte bu.
Galiba alacağım.şimdi bile belimin sağ tarafında ağrı var çünkü. Bu böyle gitmez.
Eki Görüntüle 3189529
Teşekkür ederim, başlamak isteyenler için çok açıklayıcı olmuş, elinize sağlıkBen haftada 2 gün yapıyorum, reformer pilates bir hoca eşliğinde. Hamile pilatesinde çok sınırlı hareketler oluyor. Bazen hiç işe yaramıyormuş gibi geliyor, bazen de çok etkiliymiş gibi hissediyorum duygularım karışık bu konudaBence bir rutine oturtulabilirse evde de yapılabilir gerekli önlemler alındığı sürece, youtubeda her trimestera uygun çok güzel videolar var, her harekette dikkat etmeniz gereken noktaları söylüyorlar, ben onları da beğeniyorum ama sıkıntı şu ki evde olunca ertelemek yapmamak kolayıma geliyor düzenli yapmıyorum
Benim öğrendiğim kritik önlemler şunlar:
-30-40 dakikayı aşmamak,
-hareketleri yaparken bel boşluğu oluşturmamaya dikkat etmek, beli desteklemek,
-ayakları göbeğe doğru çekerken bebeği sıkıştırmamak adına dizleri dışa doğru açarak çekmek,
- yatıp kalkerken direk değil önce sağa veya sola dönüp öyle sırt üstü pozisyon almak
-kol hareketlerini yaparken kolları omuz hizasının üstüne çıkartmamaya dikkat etmek.
- hareketleri zorlandığınız noktada hafifletmek veya bırakmak.
- bir de benim gittiğim hoca, 34. Haftaya kadar yapılmasını uygun görüyor. Ondan sonra herhalde yürüyüş, nefes egzersizleri, doğum haftasına girildiğinde de açılma egzersizleri ile devam edilebilir diye düşünüyorum.
Teşekkür ederimCanim ben hamile kalmadan once de agir spor yapan biriydim simdi de pilatesle devam ediyorum.Hamile kalmadan once ne yapiyorsam ayni devam ediyorum pilateste sadece karin calismiyoruz hocamla kendime gore oyle ayarladim.Sirt bel agrilari icin en guzel spor kesinlikle basla hafif hafif
Evet bugün hemşire de siyatik mi dedi bilmem nasıl anlıcam dedimYurtdışındaki uygulamaların da forumlarını takip ediyorum ben. Orada birileri sağ siyatik sinirimin ağrısı çok fena falan yazmış. Benzer bir şey mi ki acaba? Ben yaşamadığım için bilmiyorum. Bendeki hala aynı sırt ağrısı. Geçmiyor bir türlü, onınla yaşamayı öğrendim ben de aynı şekilde
Ben şeker yüklemesi yaptım. Ama şeker çıkmadı bende şimdi su neden fazla anlamadimBenim de suyum fazla bu hafta şeker yuklemesi yapilacak sekerden olabilirmis korkmayin ben basta biraz korktum ama arkadaslar rahatlattı sağolsunlar
Valla bana da yapildi şeker yüklemesi hem de 100gr. Çıkmadı benim de. Suyum neden fazla bilmiyoruz , doktor da bisey demediBen şeker yüklemesi yaptım. Ama şeker çıkmadı bende şimdi su neden fazla anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?