2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Liste yapmayı geçtik, baya birşeyi aldık bile ben hiç liste yapmadım indirimde gördükçe tamamladım eksikleri
Peki sırma saçlı bebeklerimize hangi tarağı alıyoruz. Ben aslında sadece konak oluşumu için ince taraklardan almak istiyordum şu fırça gibi olanlar çok gerekli değilmiş gibi gelmişti ama bebeğim en son ultrasonda parmaklarıyla saçlarıyla oynuyordu, şimdi saçlarını taradığımda da hoşuna gider mi acaba diye düşünmeye başladım. Siz nasıl bir şey tercih ettiniz ?

Kizlar ben devlette yaptirdim testi ordaki doktor normal cikmis dedi ama ben simdi e nabizdan baktim 140 alti bekleniyo diye biliyorum kendi doktoruma da gostericem
Size 75 gr yükleme yapılmış, benim de öyleydi referans değerinde < 180 yazıyor. 140 sanıyorum ki 50 gr yüklemedeki referans değeri.

Yurtdışındaki uygulamaların da forumlarını takip ediyorum ben. Orada birileri sağ siyatik sinirimin ağrısı çok fena falan yazmış. Benzer bir şey mi ki acaba? Ben yaşamadığım için bilmiyorum. Bendeki hala aynı sırt ağrısı. Geçmiyor bir türlü, onınla yaşamayı öğrendim ben de aynı şekilde

Hahahha tüp bebekler kendini belli ediyor
Off ne günlerdi. İnşallah bir daha yaşamayız

Şimdi kayınvalidemden bir yastık önerisi geldi.
Ay şeklinde yastık al diyor. Bebeğe de kullanırsın diyo. İçine bebek de koyuluyormuş. Kılıfı çıkarıp yıkanabiliyormuş.
Geçmiş yıllarda yataş gibi bir mağazadan almış. Sonra başka bir hamile tanıdığına vermiş.

Sanırım benim bu sabah buna 300 tl vermem dediğim yastıktan bahsetti işte bu.
Galiba alacağım. şimdi bile belimin sağ tarafında ağrı var çünkü. Bu böyle gitmez.

İki tarak da lazım oluyormuş. O yüzden bunu almayı planlıyorum.
MEG Dry Brush %100 Keçi Kılı Doğal Bebek Saç Fırçası Ve Doğal Ahşap Tarak 2

Ay gibi derken emzirme yastigi gibi biseydenmi bahsediyor acaba ben aldim ondan ama onunla nasi yatilirki

Ay gibi derken emzirme yastigi gibi biseydenmi bahsediyor acaba ben aldim ondan ama onunla nasi yatilirki

Bebeği de içine koyarsın dedi. Ona da olur aslında.
o da geldi aklıma ama bu yastık daha gelişmiş bir versiyonu
Nasıl yatılabilir ben de anlamadım. Beline koy dedi bana
İyice kafam karıştı.
Anneme dedim o da hiç gerek yok almana. Boş iş onlar. ben sana yastık veririm diyip kapattı konuyu

Senin tokluklarda sıkıntı var 146 çıkmış. İnşallah doktorun güzel önerilerle süreci kontrol altına alır.
Insallah canim bakalim kendi doktorum ne diyecek
Size 75 gr yükleme yapılmış, benim de öyleydi referans değerinde < 180 yazıyor. 140 sanıyorum ki 50 gr yüklemedeki referans değeri.
Evet 75 gr yapildi yani o zaman normal gibi dimi ben bilmiyordum 140 olarak duyunca acaba dedim

Canım anneleriiiiiiimmmm allah rızası içinnn biri bana bu öksürükle nasıl mücadele edicem yazıverin ya içim dışıma çıktı yemin ederim iki üç gündür öksürmekten artık her öksürük sonrası mide bulantısı yaşıyorum koşarak lavobaya gidiyorum. Karnım o kadar acıyor ki napcam ben nolur yardım edin

Benim de iğneli aşılama ve tüp bebek deneyimim var negatif sonuçlanan
İğneden yana sıkıntım yok çocukken de okulda aşılara ilk ben atlardım
Ama karnımdan oksapar hiç vurmadım açıkçası şuan da karnım baya gergin onu nasıl tutup vururum bilemiyorum.
Bana en rahat ve acısız bacak geliyor. Çoğu gitti azı kaldı neysekim

Denedin mi bilmiyorum ama benim en iyi yöntemlerim siyah turpun içini oyuyorsun alttan kürdan ile iki üç delik açıyorsun. İçine bal doldurup bir bardağa akmasını bekliyorsun. Sonra da onu ara ara içiyorsun gün içinde. Hepsini birden içmemelisin tansiyonunu düşürür.
Bir diğeri de ayaklarımın altına vicks sürüp çorap giyip uyumuştum üç gün. Çok geçmiş olsun inşallah tez vakitte geçer

Çok geçmiş olsun. Ben de bir süredir hastayum. Hasta sonu daha kötüydüm. Çalışıyorum okullar kapanacak diye okula da gidiyorum , son 2 hafta... Bağışıklığım çok düşük demek ki diyorum

Çok geçmiş olsun, güzel haberlerle dön

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve önerileriniz için dr dan geldim oğluşum çok iyi çok şükür, 775 gr olmuş, 32 cm civarında boyu rahim ağzında kısalma açılma veya suda eksilme vs yok KBB doktoru hiçbirşey vermedi, alerjik burun belli dedi, ama iliadin yada otrivine veremem riskli gebesiniz ekstra risk olur dedi...nazalnem diye bir ürün verdi krem ve damla formu var, küçük parmağa damlatıp burun içine sürün 2-3 kere dedi, nemli odada kalın vs.. öksürük devam ama daha iyiyim çok şükür...

Perinatologum öksürük şurubuna başlamadan önce aşağıdaki linkte belirtilen tarifleri yapın dedi, ben 3 gün uğraştım etkili olmadı, öksürük şurubu başladık, babyisloading bir göz atın isterseniz belki sizde işe yarar, çok geçmiş olsun, sizi iyi anlıyorum 4 gündür perişanım...

Kızlar gebelik şekerini kontrol için doktorumun önerisiyle günde 9 kez şeker ölçmeye başladım.şöyle ki her öğünden önce açlık öğün sonrası 1. Saat ve 2. Saat olmak üzere her öğün için üç kere... Bu ölçümler bir hafta kadar sürecek. Sonra sabah akşam yeterli olacakmış.
Yarın da dahiliyeye gideceğim bakalım o ne önerecek...
sinop_e çok geçmiş olsun ve bugün için gözünüz aydın hocam.

Çok teşekkür ederim hocam ben de haftaya bu şekilde ölçüm götüreceğim doktoruma

Bende hemen e bebekten destekli olanı aldım , bakalım uzun vadede memnun edecek mi, bunlarıda düşündümde kalabalık mı eder sonrasında diye emin olamadım , 500 liraydı e bebekteki

Teşekkür ederim, başlamak isteyenler için çok açıklayıcı olmuş, elinize sağlık
Teşekkür ederim sizin önceden tecrübenizin ve vücut alışkanlığınızın olması iyi, hareketleri biliyorsunuz en azından. Yeni başlayacaklar için hoca eşliğinde yapmak daha mantıklı
Evet bugün hemşire de siyatik mi dedi bilmem nasıl anlıcam dedim zaten siyatik olsa da tedavisi yok gebelikte, alışıcaz heralde

Ocak annelerini okuyorum bu ara.
Kalbim çarptı okudukça şimdi.
Doğurmaya başladı birçoğu.
Ne kadar heyecanlı bir süreç aynı zamanda da korkulu, endişeli. Garip bir durum.
gün gün yaklaşıyoruz biz de.
Şubat annelerini de okurken çok gülüyorum.
Çılgın üyeler var orda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…