- 27 Ocak 2014
- 833
- 2.479
- 313
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #23.001
Hamileliği ben de cok seviyorum ya bi tek benim bebeğimmiş bana özelmiş de doğunca halka arz olacakmış gibi geliyoKizlar bende anne yani besigi ve ana kucagi olarak bunlari aldim ana kucagini salona koyacagim zaten anne yani besigide tekerlekli heryere gidiyor cok buyuk bisey degil sizce yinede yatas juno gibi salonda koltukta yatirmak icin portatif biseye ihtiyac varmi
Ay bende zaman gecmesin diyenlerdenim kalsin cocugum karnimda boyle hareketlerini hissetmek falan cok guzel degilmi ben 2 sene filler gibi hamile olarak gezebilirim cok sevdim hamileligiama tabi daha zor zamanlari gelmedigi icin bilemiyorum 8. Ayda ayni seyleri hissetcekmiyim
Ben de bir an önce doğsa da sevsek diyorum sanki çişli kakalı uykusuz geceler bizi beklemiyormuş gibi
Yanaklarina da arada bi bastiralim belki gamzesi olur
Geçenlerde pembe bir çiçek kokluyordum arkadan nasıl bir bağırtı geldi anlatamamşimdi bir şeye dokunmaya korkuyorum ama ayva yiyorum belki olur gamzesi
Şeker yüklemesini geçtim başarıyla. Fenalaşma olmadı şükürboşuna korkmuşum.
Önce sadece parmaktan kan alındı. 98 çıktı. İyi dediler.
Sonra da 50gr şekerli çilek aromalı gazoz gibi şeyi içtim. 1 tüp kan alındı 1 saat sonra. Bu kadar.
Benim boyum 165 esim 192 son iki kontrolde bebegin bacak boyu hep cok uzun dedi yaklasik 2 hafta onde gibi gidiyor boyu korktum anomali falan biseymi var diye hatta doktor babasina cekmis diye guldu bi 54 cm de benden cikarsa valla gitti gul gibi aldigim chakranin hastane cikisi en cok ona uzulurum
Magnezyum benim normal çıktı kalsiyum düşüktü biraz. Ama hem magnezyum hem kalsiyum kullanıyorum. Kramp falan giriyor arada. Düşük olmasa da kullanabilirsin magnezyum yani. Belki gün aşırı iç der doktorun.Canım bakıldı ya yakın zamanda normaldi değerler ama kramp fln da giriyor bana belki de her hafta bile düşüyor bu değerler düştü ama kalsiyum bakıldı magnezyum değil
0-3 ay ne aldınız takım mı tulum mu ve kaç parça? Kızlar?Bende oyle dusunuyorum zaten 0-3 3-6 karisik aldim genelde cocuk kac kilo dogcak onu da bilemiyoruz ki belki cok buyuk olacak belki minicik dogacakama her seye de heves ediyorum hala alasim var bir seyler
Ben hepsini 0-3 ay aldim 3-6 ay yaza geliyo yazlikta hic bisey yok magazada diye hepsi 0-3 ay oldu bakalim belki iri bi bebek olur falan o zaman alirim artik.
Yüzünde veya başka bir yerinde leke çıkıyormuş canımAy niye yahu noluyomus cicek koklayinca
Ben de yatakta ağır ağır dönüyorum, ağrım yok ama sanki bebek aşağıya baskı veriyor gibiAy ben hiç böyle değilim yaklaşık 1 haftadır, 29 haftalığım, ve son 2 haftadır cidden kalçam çok ağrıyor ya sağa dönüyorum sağım ağrıyor sola dönüyorum sol, karnım resmen ağır geliyor ya yatakta dönerken Ağır vasıta gibi dönüyorum, yarın randevum var valla magnezyum mu kalsiyum mu versin doktor bişe nerdeyse ağrı kesici içecem, her oturup kalkarken ağrım var ya, benim ilk 3 ay bulantım vs de olmadı pek ondan son 3 ay bence en zoruymuş, kimse bana bunu demedi diyorum
8-9 tane tulum0-3 ay ne aldınız takım mı tulum mu ve kaç parça? Kızlar?
Yüzünde veya başka bir yerinde leke çıkıyormuş canım
Hastanede giyer de sonrası için de olmadı ayak kısmını kestirirsin canım. Ben de aldım oğluşlara chakradan, bu sefer yenidoğan baya aldım çünkü ikizler minnoş oluyormuş, çabuk büyürlerse de aman sırf büyüsünler de büyüklerinden giydiririz ya da bi şekilde alırız her yer avm dediğin gibi düşün düşün içinden çıkılmıyor bu kıyafet işinin yoksa. Çok bebeğe özgü durumlar
Ay chakra bende aldim ama bence onu ilk dogduugunda kucuk bi bebek bile giyemez bel lastigi filan cok dar ve rahatsiz geldi bana.Anneanneme vericem lastigini biraz gevsetmesi icin
ben hic inanmiyorum ya boyle seylere tamamen fazla inandirmak kendini benceyabancilarin cocuklarinda neden cikmiyo hep bizde cikiyo bu lekeler
Ya benim ağrım çok oluyor bence normalden fazla, mutlaka konuşacağım doktorla, bi ara dedim bu hamilelikten değil başka bi ağrı mı ama bebek büyüdükçe arttı resmen bende 1 Aydır fln var ama şiddetli değildiBen de yatakta ağır ağır dönüyorum, ağrım yok ama sanki bebek aşağıya baskı veriyor gibiidrara çıkma sürem de çok kısaldı. Randevuma 10 gün var merak içindeyim. Çok ağrın oluyorsa vitamin takviyelerini sakın ihmal etme
Teşekkür ederim canım8-9 tane tulum
2 tane 5 li set
4 tane alt ust takim sanirim ynlis hatirlamiyorsam canim bide hastane cikislari falan var 10 lu onlari saymiyorum
Yaa çok geçmiş olsunYa benim ağrım çok oluyor bence normalden fazla, mutlaka konuşacağım doktorla, bi ara dedim bu hamilelikten değil başka bi ağrı mı ama bebek büyüdükçe arttı resmen bende 1 Aydır fln var ama şiddetli değildi
Geçenlerde bu ürünü indirimden 78 liraya aldım. Ürün kargoya verildi hatta bulunduğum şehire geldi. Daha sonra kargodan ürün kargoda hasar gördüğü için iade eedildi diye mesaj aldım. Sonra bir baktım fiyat 100 küsüre çıkmışİki tarak da lazım oluyormuş. O yüzden bunu almayı planlıyorum.
MEG Dry Brush %100 Keçi Kılı Doğal Bebek Saç Fırçası Ve Doğal Ahşap Tarak 2
Eki Görüntüle 3189542
Geçenlerde bu ürünü indirimden 78 liraya aldım. Ürün kargoya verildi hatta bulunduğum şehire geldi. Daha sonra kargodan ürün kargoda hasar gördüğü için iade eedildi diye mesaj aldım. Sonra bir baktım fiyat 100 küsüre çıkmışsonra sinir oldum tekrar almadım
Canım açlık değerinde bi tık fazla gibi geldi bana ya sınır kaç ki acaba 100 değil mi onda daŞeker sonucum 180 çıktı
50 gr yükleme sonucu alınan kandan çıkan bu
Sınır 139
Yuhh dedim
Doktor ne dicek bakalım
Şekere ait hiçbir gösterge yok her şeyim normal acaba niye böyle oldu
Yükleme öncesi çıkan aç karna olan değer normaldi.
Geçmiş olsun. Bana ilk değerde bir tık yüksek gibi geldi. Normal değer 80 altı mıydı ben de emin değilim ama bir arkadaş yazmıştı onu sanırım açlık 80 altıysa yoktur kesin diyorlar diye.Şeker sonucum 180 çıktı
50 gr yükleme sonucu alınan kandan çıkan bu
Sınır 139
Yuhh dedim
Doktor ne dicek bakalım
Şekere ait hiçbir gösterge yok her şeyim normal acaba niye böyle oldu
Yükleme öncesi çıkan aç karna olan değer normaldi.
Canım açlık değerinde bi tık fazla gibi geldi bana ya sınır kaç ki acaba 100 değil mi onda da
Geçmiş olsun. Bana ilk değerde bir tık yüksek gibi geldi. Normal değer 80 altı mıydı ben de emin değilim ama bir arkadaş yazmıştı onu sanırım açlık 80 altıysa yoktur kesin diyorlar diye.
Geçmiş olsun Canm. Ben değerlerden çok anlamıyorum ama bildiğim çaresiz bir durum olmadığı canını sıkmaya değmez ufak bir diyet faln verir halolur. En azından ne olduğunu gördün tedbirini alırsınGaliba 96 mı ne ben de bilmiyorum
Onun için rapor çıkmadı
Ona kadın parmaktan baktı
Ve ordaki herkes tamam bu normal dedi
Ama öteki bariz yüksek
Yani doktorumun dediği gibi hiçbir gösterge olmadan da şeker çıkabiliyormuş
50 mg olunca şeker taraması deniyormuş buna
O fazla çıkarsa 100 mg yükleme yapılıyormuş.
Şimdi 100 mg yükleme isteyecek sanırım
youtubeda Dr. Kağan Kocatepe’yi dinledim de o diyor.
O da ‘bende her şey normal.şeker yoktur diye düşünmeyin.belirti göstermeyebilir diyor.
Sıraaa bizlere geliyorBen de burda görünce ocak anneleri grubunu okudum az önce iki kişi doğuma gitmiş birisi gece 4 gibi suyum geldi yazmış tüylerim diken diken oldu
Canım bnde tulum almadım ama o önden fermuarlı kundaklar var ya onlardan aldım bende nasıl yatıracağımı bilmiyorum çocuğu yaİlk üç ay için kaç tane alt - üst takım ve de tulum yeterli olur acaba kızlar?
Bir de ben şu uyku tulumu işini hâlâ çözemedim. Bebeklerin üstüne bir şey örterken çok dikkatli olmanız lazım ölüm vs olabilir Allah korusun deniyor. Uyku tulumu giydirmiyorsak kundak yapıp mı uyutacağız nasıl olacak kafam çok karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?