- 2 Temmuz 2022
- 1.120
- 515
- 43
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #22.941
Çok teşekkür ederim hayırlısıyla bi kucağımıza alsaydık şu evhamlar bitseKorkma ben hamileliğimin başından beri sıkı diyetle ve insülin iğnesi ile devam ediyorum, şükür ki bebeğimin ölçümleri normal, son iki haftadır benim de suyum fazla o kadar diyete rağmen ama doktorun sıkı kontrolünde olduktan sonra ilaçlarına ve yediklerine dikkat ettikten sonra korkacak bir şey yok. Şeker de tansiyon da ilaçla dikkatle ve olabildiğince bol yürüyüş ile kontrol altına alınabilecek şeyler, süreç psikolojik olarak çok yorucu o ayrı ama çoğu gitti azı kaldı sabredebiliriz
Bebekler her emzirmeden sonra mutlaka gazı çıkarılmalı omuzda . Yoksa kusarlar . Bunu bilmeyen anne malesef emzirip yatağa koyuyor bebeği . Kusunca da reflü yatağı alayım diyor bu bebek çok kusuyor diyor . Gaz mutlaka ama mutlaka çıkarılmalı her emzirmeden sonraBenim ablam kullanmıştı düz kafa yastığı, ona da görümcesi verdi. Düz olmaması için hep aynı yöne yatırmamak gerekiyor diye biliyorum ama ne bileyim gerekliyse alırız onu da
Reflü yatağı için bana da fiyatlar fazla geldi. Ablamın kızı sürekli kusan bir bebekti, belki öyle bir durumda elzem olduğunda alınabilir. Ama işte babynest e heveslendim, ona ayrı reflüye ayrı vereceğime ikisi birarada olanlara mı baksam diye düşündüm.
2 yaşa kadar yastık yasak zaten . Çarşaf battaniye hep dikkatli kullanmak gerek yüzlerine gelmesin diye . Bu yastığa da gerek yok valla ya . Bi yüzüstü yatır bir yan bi sol derken kafa şekil alıyor . Zaten dönebildiktrn sonra müdahale edilemiyor bebelere keyifleri istedikleri gibi yatıyorlarKızlar bunu ben de sordum. İlk zamanlarda zaten nasıl yatırırsan öyle uyanıyor, sık sık başın pozisyonunu değiştirerek yatırmalısın ama sonrasında bebek dönmeye başlayınca bu yastığa ihtiyaç oluyor dediler. Herkesten parça parça bilgi topluyoruz bizi neler bekliyor çok merak ediyorum
Bahsettiği yastık sanırım emzirme yastığıŞimdi kayınvalidemden bir yastık önerisi geldi.
Ay şeklinde yastık al diyor. Bebeğe de kullanırsın diyo. İçine bebek de koyuluyormuş. Kılıfı çıkarıp yıkanabiliyormuş.
Geçmiş yıllarda yataş gibi bir mağazadan almış. Sonra başka bir hamile tanıdığına vermiş.
Sanırım benim bu sabah buna 300 tl vermem dediğim yastıktan bahsettiişte bu.
Galiba alacağım.şimdi bile belimin sağ tarafında ağrı var çünkü. Bu böyle gitmez.
Eki Görüntüle 3189529
2 gun once bi arkadasim dogum yapti sezeryan ile az once bi arayalim nasillarmis soralim dedik cok uzuldum. Crp degeri cok yuksek cikmis bebegin yogun bakima almislar anneyi eve gondermisler antibiyotik tedavisi yapilacakmis. Allah korusun eve eli bos gelmek ayri bi psikolojik olay anne icin allah kimseye yasatmasin evde sutu sagip 3 saatte bi hastaneye goturuyorlarmis nasil uzuldum vallahi fobi olustu resmen doguma kadar kafamda kurup durarim ya benimkide oyle olursa diye
Gazının çıkarılması gerektiğini elbette biliyorlardı ama kusan bir bebekti yine de. Bazı bebeklerin reflüsü oluyor. Kuzenimin oğlunun da vardı mesela. Ailede çok bebek olunca bilmeme imkanı yokBebekler her emzirmeden sonra mutlaka gazı çıkarılmalı omuzda . Yoksa kusarlar . Bunu bilmeyen anne malesef emzirip yatağa koyuyor bebeği . Kusunca da reflü yatağı alayım diyor bu bebek çok kusuyor diyor . Gaz mutlaka ama mutlaka çıkarılmalı her emzirmeden sonra
2 yaş mıı2 yaşa kadar yastık yasak zaten . Çarşaf battaniye hep dikkatli kullanmak gerek yüzlerine gelmesin diye . Bu yastığa da gerek yok valla ya . Bi yüzüstü yatır bir yan bi sol derken kafa şekil alıyor . Zaten dönebildiktrn sonra müdahale edilemiyor bebelere keyifleri istedikleri gibi yatıyorlar
Ocak annelerini okuyorum bu ara.
Kalbim çarptı okudukça şimdi.
Doğurmaya başladı birçoğu.
Ne kadar heyecanlı bir süreç aynı zamanda da korkulu, endişeli. Garip bir durum.
gün gün yaklaşıyoruz biz de.
Şubat annelerini de okurken çok gülüyorum.
Çılgın üyeler var orda.
2 gun once bi arkadasim dogum yapti sezeryan ile az once bi arayalim nasillarmis soralim dedik cok uzuldum. Crp degeri cok yuksek cikmis bebegin yogun bakima almislar anneyi eve gondermisler antibiyotik tedavisi yapilacakmis. Allah korusun eve eli bos gelmek ayri bi psikolojik olay anne icin allah kimseye yasatmasin evde sutu sagip 3 saatte bi hastaneye goturuyorlarmis nasil uzuldum vallahi fobi olustu resmen doguma kadar kafamda kurup durarim ya benimkide oyle olursa diye
Benim kızım 5,5 yaşında yastığın varlığına daha yeni inanmaya başladı, hep kayıyordu yatmıyodu bi türlü2 yaş mııbiraz daha bekleyelim kreşe gidecek zaten valla hadi kızlar saçlarıyla kapattı diyelim de erkek bebekler için kafa şekli önemli
Babynest bir arkadaşım kullanıyordu aşırı rahat etmişti. Biz gittiğimizde bebek onda uyuyordu bizler sohbet ediyorduk. Diğer türlü bir kulağımız hep bebek odasında olacak. Şimdi şöyle hem reflü yatağı hem babynest olan var mesela aklımı çeliyor açıkçası.Benim ablam kullanmıştı düz kafa yastığı, ona da görümcesi verdi. Düz olmaması için hep aynı yöne yatırmamak gerekiyor diye biliyorum ama ne bileyim gerekliyse alırız onu da
Reflü yatağı için bana da fiyatlar fazla geldi. Ablamın kızı sürekli kusan bir bebekti, belki öyle bir durumda elzem olduğunda alınabilir. Ama işte babynest e heveslendim, ona ayrı reflüye ayrı vereceğime ikisi birarada olanlara mı baksam diye düşündüm.
Yaaa çok şekeerBenim kızım 5,5 yaşında yastığın varlığına daha yeni inanmaya başladı, hep kayıyordu yatmıyodu bi türlü
Babynest bir arkadaşım kullanıyordu aşırı rahat etmişti. Biz gittiğimizde bebek onda uyuyordu bizler sohbet ediyorduk. Diğer türlü bir kulağımız hep bebek odasında olacak. Şimdi şöyle hem reflü yatağı hem babynest olan var mesela aklımı çeliyor açıkçası.
Öyle kanepeye koltuğa yatırınca bebek rahat edemez diye düşünüyorum nedense
Ama aklıma takılan bir şey var şu ana kucağı olanlarda rahat uyunuyorsa ondan almak daha mantıklı değil midir?
Eki Görüntüle 3189773
Yastık diye bahsettiğin o eğik açıyı sağlayan şey ama, o olmadan nasıl reflü yatağı olacak kiBu ürün hoşuma gitti pratik, taşıması kolay. Ama içindeki yastık kısmı sakıncalı diyorlar. Nasıl kullanıcaz yenidoğan bebeğe? Normalde reflü yatakları dümdüz. Bu yastıklı.
Bu işleri hiç anlamadım ben
Katılıyorum herkesin oturduğu yere koltuğa vs bebeği koyup uyutmak istemem açıkçasıBiz kızımda alışveriş yaparken gerek yok diye reflü yatağı ile emzirme yastığı almamıştık, doğumdan sonra baktım kendi başıma eve gidemicem anneme çıktık bebeği koyacak yer bulamadık evde bi aneşim bi koşu gidip almıştı emzirme yastığıyla birlikte. oda oda onda taşımıştık milletin oturduğu yere bebek koymayı sevmiyorum. Hem babynest hem reflü yatağı gereksiz masraf ama bence zaten uçmuş gitmiş hepsinin fiyatı. Ben kızımdan kalanı kullanıcam, bi de gelinimiz getirecek. Alacak olsam yine reflü yastığı alırdım. babynest daha cici bici ama reflü yastığı sağlık açısından daha önemli bence. Bi de ana kucağı almayı düşünüyorum ben arada da onda dursalar yeter zaten göğüste uyumayı seviyolar en çok.
Ben de bunlardan mı alsam diye düşündüm, hem babynest hem reflü. Ya hatta babynest ablamda var ama pembe. Ben kullanırım dedim ama oğlana da pembe kullanmak istemiyorum gibiBabynest bir arkadaşım kullanıyordu aşırı rahat etmişti. Biz gittiğimizde bebek onda uyuyordu bizler sohbet ediyorduk. Diğer türlü bir kulağımız hep bebek odasında olacak. Şimdi şöyle hem reflü yatağı hem babynest olan var mesela aklımı çeliyor açıkçası.
Öyle kanepeye koltuğa yatırınca bebek rahat edemez diye düşünüyorum nedense
Ama aklıma takılan bir şey var şu ana kucağı olanlarda rahat uyunuyorsa ondan almak daha mantıklı değil midir?
Eki Görüntüle 3189773
Yastık diye bahsettiğin o eğik açıyı sağlayan şey ama, o olmadan nasıl reflü yatağı olacak kinormal yastık gibi değil de belden yukarı doğru destek diye anladım ben
Ama bu çok güzelmiş yaVivaLaJuicy MelodiminEsi kızlar şu modelden bahsediyorum ben. Hem reflü yatağı hem babynest. İçinde yastığı da yok. Aslında eğimli babynest teknik olarak
Sevi Bebe Anne Yanı Bebek Reflü YataÄı Art-273 Uzay Desen Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Sevi Bebe Anne Yanı Bebek Reflü YataÄı Art-273 Uzay Desen yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?