2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
3 defa 190 oldu sonra hemsire geldi hep sırt üstü mü yattın dedi sola çevirdi bi daha çekti ama kafama takıldı

Hayir yok ama sırt üstü yatmıştım ona bağladı hemsire

3 defa 190 oldu sonra hemsire geldi hep sırt üstü mü yattın dedi sola çevirdi bi daha çekti ama kafama takıldı
Düzeldiyse rahat olun, bende bebekte sinüs taşikardisinden şüphelendiler, 3 kere yaşadım yüksek kalp atışı 2sinde serum verildi, birisi kendisi düzeldi, serum zaten su olduğu için doktorlar bebek kalp dr ile görüşüp, eğer hasta olsa ilaçsız normal değerlere dönmeyeceğini söyledi..enfeksiyon, ateş, hareket etme, tatlı yeme ki bu da hareketlendiriyor vs gibi durumlar kalp atışını hızlandırıyor dediler önemli olan sürekli yüksek hızlarda seyretmemesi, arada yükselip inebilirmiş...

Gözünüz aydın, sağlıkla kavuşmuşsunuz spinal artı epidural kombine yapılmış size anladığım kadarıyla. Doktor mu önerdi böyle olmasını? Ben de kombine istiyorum ama henüz konuşmadık.

Gecmis olsun canim allah hazar bebege bool saglikli bi omur versin

Hurma yemeye başladıniz mi?etkilerini görüyormusunuz? ben çok korkuyorum unuttum herhalde etkili olup olmadığını.
Yemeye başladım ama her hangi bir şey hissetmiyorum bu sıralar ahududu yaprağı çayı arayışındayım inşallah bulursam onada başlıycam

Ya çok tebrik ederim, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Gerçekten çok farklı heyecanlar. Darısı bizlere.

Tesekkur ederim canım Rabbim hepimizi saglikla kavustursun

Çok güzel, gözünüz aydın sağlıkla mutlulukla büyüsün bebeğiniz

Hayırlı olsun güle güle büyüt bebeğini

Başı aşağıda olsa yeter o sancıyla doğum kanalına girer engel olmaz hiç merak etme

Gözünüz aydın hoşgelmiş Hazar Bey adıyla uzun yaşasın ay çok garibime gitti şu an sezeryanın bu kadar hissedildiğini bilmiyodum içim gıdıklandı emzirme sürecin de çok güzel gider insallah

Rüyamda tanımadığım birisine ayak parmaklarının dibinden kesmek suretiyle sezeryan yapılıyordu, kadın hamile olmayabilir bu kısım pek önemli görünmüyodu rüyamda benim kafa yok isim bulamadım, yok normal mi olsa sezeryan mı diye diye iyice gitti arkadaşlar Allah geride kalanların mental sağlığını korusun ne diyim

Açken mi aldılar sizden de

Açtım ama doktorum aç olmalısın dediğini hatırlamıyorum. Ben aç gitmiştim.

Yaaa hayırlı uğurlu, ömür boyu sağlıklı yaşasın

Ay çok şükür Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah hayırlı evlat olsun canımm

M mariatheresia canım hayırlı olsun sağlıkla büyüsün bebeişin geçmiş olsun sana da umarım en yakın zamanda toparlarsın kendni
Kızlar bu sezeryan olayı beni gitgide daha korkutmaya başladı stres oldum resmen, ilk dogum acil genel anesteziydi cok anlamamıstm meseleyi, ama bu sefer spinal olcak ve o anlardan korkuyorum, bel iğnesinden de sonrasında bel agrısı kalırmı korkusundan, sezeryan asamasında o sarsılmalardan cok korkuyorum ben ya nolcak nerdeyse beni genel anestezi yapın diycem doktora ama bebeğimn ilk dünyaya geliş anını görmek de güzel olmalı diye düşünüyorum

Bende bahsedilen sarsılma olmadı canım. 1 defa karnıma bastırma hissi oldu ve pırt çıktı kız ağlaya ağlaya. Zaten eşim içeri girdi ve 6-7 dk da kızı çıkardılar. Sadece çok üşüdüğüm için dişlerim takır takır birbirine vuruyordu, ameliyathaneyi ısıtır mısınız dedim ve ısıttılar sonrasında. İğnem yapılırken doktorum sarıldı, çok fark etmedim bu sayede. Benim böyle durumlarda mottom hep şudur; bu gerizekalı yapabiliyorsa ben de yaparım sana da tavsiye ederim

Bende spinalden sonra baş ağrısı oldu çok fena. Yazmıştım buraya görmüşsündür belki. Hatta BUKITOKI de de oldu sanırım. Tek kötü yönü oydu. O da anestezistin yanlış iğneyi kullanmasından olmuş. Sana deneyimli birisi denk gelir umarım

Ben de spinal olacağım. Daha dün 1 yaşında oğlu olan kuzenimle konuştum. 2 normal doğumu var. 3.sü sezaryen oldu iri bebek diye.
Hiçbir şey hissetmediğini söyledi o mesela.
Çok rahat geçmiş ameliyat süreci. Sonrasında ağrılarım oldu ama normal doğumlarımda da aynı şekilde ağrılar yaşadım. O kadar da olacak dedi.
Ben de ameliyat esnasından o kadar değil de sonrasından korkuyorum.
Esas toparlanma süreci nasıl geçecek diye. Kiminde baş ağrısı fazla oluyor kiminde hiç olmuyor falan. Hepsi kişisel. Herkesin yaşadığı bambaşka. Hepimizin doğumu çok güzel çok rahat geçer inşallah. Fazla düşünmemek en iyisi

Doğum yapanlara soruyorum; ter kokusuyla nasıl baş ediyorsunuz? Ben kendimden iğreniyorum. Duşa giriyorum, çıktıktan yarım saat sonra leş gibi kokuyorum. Her sabah da duş alıyorum ama yetmiyor resmen. Hamileliğimin başından beri yves rocher in roll on deodorantlarından kullanıyordum. Hala ona devam ediyorum emzirirken falan kızı çok rahatsız etmesin diye. Ama hiç işlevi yok bence. Bu durumu ne yapacağız? Öneriniz var mı?

Canım şöyle bende migren var ve spinal bende baş ağrısı bıraktı ama 4 gün ondan sonra geçti. Tabi geçene kadar dünyamı karartmadı değil ama dayanıyorsun bir şekilde hastanede ona ait bir ağrı kesicş var onu yapıyorlar ve doktorumun bana verdiği ağrı kesici mükemmel geçirdi. İğneden asssla korkma çünkü hissetmiyorsun bile gerçekten inan buna. Ama sarsılma konusuna bastırılma konusunda ben bişey demicem. Yani ben çok korktum 2 kere beni bayıltın dedim karan çıktıktan sonra azıcık azıcık bayılttılar ben o hisleri beğenmedim ve kimseyede anlatmıyorum unutmak istiyorum ama akşamına toparlanıyorsun ayağa kqlkıyorsun yanş asla korkmanı istemem. Bu çocuk oraya girdi bir şekilde çıkacak ve sabretmek zorundayız böyle düşün
Ya doktorun bana verdiği serumlar ve ağrı kesici hap mükemmel işe yaradı mucizevi bişeydi.
Ya bnde bi koku var ama o ter mi süt akıntısı mı anlamadım sütüm emzirme sütyenine taşıyor birinden emerken diğerinden akıyor dlan o zaman çok kötü kokuyor onada bir çözüm bulamadım kapatsam bile akıyorrr

Canım ben de sezeryan olmadım daha önce ben de korkuyorum ama bu çocuklar bi şekilde çıkacak, her yöntemin kendisine göre avantajı dezavantajı var. Ben çok görmek istiyorum o ilk karşılaşma anını yaşamayı o yüzden kendimde olmayı çok isterim.

Canım öncelikle maşallah sütüne mochi ya da aventin kalkanlarından alsan orda toplansa süt belki işini görür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…