2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
28 marta gün aldik sezaryen olcak benden kan falan alinmadi ekg de cekilmedi belki ameliyat gunj yaoilacaktir sabah 6.30 da gel dediler oh sonunda doguracam cok mutluyum
Ben de 29 unda sezaryen olucam insallah ama dun gece bel agrisiyla beraber hafif adet sancim vardi tabi kasilmalar da insallah bekler benim kiz

Benimde İlki epidural sezeryandi ben hiç bir şey hissetmedim. Birkaç yerde daha okudum bu şekilde hissettiklerini şaşırıyorum açıkçası inşallah bunda da yaşamam İlki gibi olur

Kizlar ya kistik sivilce icin bi cozumunuz var mi. Normalde bende hic sivilce cikmaz ama ozel gunlerimde stresten mi kaynakli artik bilmiyorum hani su sıkılmayan derinden gelen cıban gibi sivilceler olur ya ondan cikiyo bende. Istememde nisanimda dugunumde her defasinda cikti bi de simdi cikti yaklasik 1 haftadir duruyo sinirimi bozuyo

evet korkularımda bir de başağrısı ve üşüme var bunlarda cok rastlanılıyor ama motton süpermiş :)))) ameliyat anında tekrar edip aklıma gelir gülerim muhtemeln:)
ya bu şanslılardan olabilirmiyiz acaba inşallah hepimizin güzel doğum hikayesi olur. ya o iğneyi sokma aşamasından tut ta ilk kesme aşamaları falan düşündükçe stres oluyorum, iyi güzel örnekleri düşünmeye calısıyorumama elmde değil sanırım, bu arada send 3 nisan demiştin canım aynı gün sezeryan olcas:)
al işte bak o sarsılma hissi kesilme hissi , cok korkutucu geliyor, acı olmasada biliyosun korkunc geliyo Allahım sen bize o an güç ver bir de N nail art dediği gibi bu gerizekalılar yapıyosa ben de yapabilirm hissi ver amin
bu cocuklar girerken hiç düşünmmemiştm cıkısını keşke başka yolu olsa bi de neden sadece biz ya bu babalar niye hep işin rahat kısmında bak hormonlarım cok yüksek sarasım var tüm erkekleree
Kızlar kalkınca koyu kıvamlı ama kanlı yada pembesi değil uzun yapışkan bi sıvı geldi(afedersiniz), nişan mı dersiniz?
ayyy nişandır nişan hadi bu sefer gelsin be papatya :)))

Ahahha bizimde bi akrabanin kizi var adi nazife biraz kafa kiriktir cok normal oldugu soylenemez 2 tanede cocugu var falan. Hep aklima gelince sey derim bende nazifr bile yapmis benmi yapamiycam simdi okuyunca ay dedim ayni ben

Nişan kansız da olabilirmiş. Nişan bence

Geliyor gelmekte olan
Ay dün hareketi az hissettim ya o kadar demoralize etti ki beni bugün akıntıyla iyice bi geldiler , içimde de bi sıkıntı şuan çok bi ağrım sancım yok ama doktora bi gideceğim bi baksınlar ama kaygılı stresli hissediyorum imdaat diye bağırasım var, sağa sola çatmışım , iyi değilim, annem heralde doğumdan korkuyorsun dedi, kafa gitti iyice nazife gibi olurum bu gidişle baya iyi gelmiştim bu noktaya kadar halbuki

Ameliyat ekibi sizinle konuşuyor sakinleştirir cesaret için seruma birşeyler ekleyin gerekirse . Anlamıyorsunuz muhabbet ederken sakın korkmayın.aksine ben de genel anestezi sen korkuyorum. Gerekirse diye...ayılması çok sıkıntı oluyor benim çünkü. O dokunma hissi dışında bir his olmuyor korkacak birşey yok rahat olun. Şöyle düşünün günde binlerce kadın bunu yaşıyor , ben de yapabilirim diye kendinizi telkin edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…