2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Benim de ağrım var bugün, akıntım da var, az kaldı gelir gibi benimki de artık
Akıntı nasıl Canm. Bugün benimde biraz ağrım var gibi söylene söylene doğumumu başlatacaz gibi 🤣🤣ağrım var akıntı da demin ilkkez yumurta akı gibi geldi. Ve his olarak sanki doğum çok yaklaştı gibi 🐣

Akıntı nasıl Canm. Bugün benimde biraz ağrım var gibi söylene söylene doğumumu başlatacaz gibi 🤣🤣ağrım var akıntı da demin ilkkez yumurta akı gibi geldi. Ve his olarak sanki doğum çok yaklaştı gibi 🐣
Aynısı canım doğum yaklaştı hissi var, kanlı değil ama artık daha yoğun kıvamlı akıntı geliyor.

Ne kadar bekleyeceksin? Ben olsam dayanamaz sezeryan diye tuttururdum 😅 doktor ne diyor?
Bilmiyorum ki doktoruma bağlı canım suyu fln gayet iyi dedi en son ama pazartesi hazırlıklı gel dedi, yok canım şu kadar bekledim ya artık sezeryan demem heralde ama tabi ağrı olunca naparım bilmem😂

O akıntıdan hemen sonra nişanım geldi son garip akıntı o galiba 😂

Aynısı canım doğum yaklaştı hissi var, kanlı değil ama artık daha yoğun kıvamlı akıntı geliyor.
O akıntıdan hemen sonra nişanım geldi son garip akıntı o galiba 😂

Ayy heyacan yaptım sabahtandir ayaktayım yemek şu bu uğraşıyorum aşağı insin diye 😀🥰 ama ağrım azaldı yaa 🤣🤣 başka bir akıntı olmadı halen
Gelsin istiyorum artık 🙈🧿

Ayy heyacan yaptım sabahtandir ayaktayım yemek şu bu uğraşıyorum aşağı insin diye 😀🥰 ama ağrım azaldı yaa 🤣🤣 başka bir akıntı olmadı halen
Hint yağı ve ahududu yaprağı çayı çok etkili canım.Allah ne zman isterse o zaman gelir yine de süreci hızlandırabilirsin.

Ay kızlar çarşamba sabah çok şiddetli baş ağrısıyla uyandım tansiyonumu ölçtüm 15 çıktı doktorum hemen hastaneye gel dedi. Hastaneye gidene kadar 18’e yükselmiş. Hemen yatış yaptırdılar üç gündür riskli gebelik servisinde yatıyorum tansiyon tedavisi yapılıyor, bebek de sıkı takip ediliyor günde 3 kere nst ye bağlıyorlar. En son 13e kadar düştü ama ilaç içmesem geri çıkar. Böyle giderse haftaya doğurturuz diyor doktorlar

İlk defa benim böyle arada karnım kasılıyor sonra gevşiyor ama şuan nadir oluyor, heralde sıklaşacak git gide ben benimkini bu hafta sonu gelir diye bekliyorum inşallah 😁

Ay kızlar çarşamba sabah çok şiddetli baş ağrısıyla uyandım tansiyonumu ölçtüm 15 çıktı doktorum hemen hastaneye gel dedi. Hastaneye gidene kadar 18’e yükselmiş. Hemen yatış yaptırdılar üç gündür riskli gebelik servisinde yatıyorum tansiyon tedavisi yapılıyor, bebek de sıkı takip ediliyor günde 3 kere nst ye bağlıyorlar. En son 13e kadar düştü ama ilaç içmesem geri çıkar. Böyle giderse haftaya doğurturuz diyor doktorlar
Aa canım çok geçmiş olsun aniden mi oldu ya Allah korusun, iyi ki hemen ölçtün Allah korumuş, büyüdü zaten annesi haftaya iyice büyür inşallah

Ben de öyle ibanı güncelledim. İnternette devlet memurlaruna çalıştığı kurum tarafından ödeniyor tarzı bir şey gördüm ama 🤷🏻‍♀️ Şöyle yazıyor " kamu görevlisi olan sigortalılara 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu gereğince kendi kurumlarınca ödeme yapılmakta olup bu kişilere emzirme ödeneği ödenmez "
Çocuk yardımını kast ediyor sanırım 🤷🏼‍♀️

Geçmiş olsun canım. Hayırla sağlıkla en doğru zamanda gelsin miniğin 🤲🏻

Bilmiyorum ki doktoruma bağlı canım suyu fln gayet iyi dedi en son ama pazartesi hazırlıklı gel dedi, yok canım şu kadar bekledim ya artık sezeryan demem heralde ama tabi ağrı olunca naparım bilmem😂
:) bol şans o zaman
Şuan yoldayım bakalım ne diycekler. 58 e fln düşmüştü sonra 140lara çıktı. Daha fazla duramadım.
Hımm çok dalgalanmış, iyi haberlerle sağlıkla gelin 🙏🍀
Çok teşekkür ederim 🥰Kızım iyileşti dünden bu yana daha iyi fakat eşim ve ben hastalandık bu kez.. bulaştı sanırım ... Sizler de dikkat edin. ❤️
Çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum 🙏🌸🌸
Epey yükselmiş benimki stres ile çok ilgili, 15 10 en yüksek gördüğüm, ilaca rağmen tabi..beni de yatırmışlar şıp diye düşmüştü çok şükür dingin kalınca..nst ve tansiyon takibi çok önemli, iyi ki ölçmüşsünüz, acil şifalar diliyorum 🍀🙏
Kizlar bu gece 12 de inşallah yatış yapacağız yarın sabah 7de sezeryana gireceğim benim için hayali haftalarlardi bu haftalar insallah hersey yolunda gider
Bol şans, sağlıklı doğumlar diliyorum 🙏🧿🌸

:) bol şans o zaman

Hımm çok dalgalanmış, iyi haberlerle sağlıkla gelin 🙏🍀

Çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum 🙏🌸🌸

Epey yükselmiş benimki stres ile çok ilgili, 15 10 en yüksek gördüğüm, ilaca rağmen tabi..beni de yatırmışlar şıp diye düşmüştü çok şükür dingin kalınca..nst ve tansiyon takibi çok önemli, iyi ki ölçmüşsünüz, acil şifalar diliyorum 🍀🙏

Bol şans, sağlıklı doğumlar diliyorum 🙏🧿🌸
Cok tesekkur ederim hepimize nasip olsun inşallah

Back
X