- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #4.941
Gece sanırım @TurnaBulut yazmıştı kesem çoktan bozuldu diye. Şimdide G gebelikyolunda yazdı. 2 side üst üste bugün yazınca bende bi kötü oldum durup dururken neden oldu acaba diye.
Evet ama kese büyümemiş o zamandan itibaren bozulmaya başlamış zaten lekelenmem vardıAh çok üzüldüm canım inşallah en yakın zamanda sağlıklı bi bebek nasip etsin Allahım
En son bebeği görmüştün sanki ama ya
Sizde stres yapmayın inş güzel geçecekGece sanırım @TurnaBulut yazmıştı kesem çoktan bozuldu diye. Şimdide G gebelikyolunda yazdı. 2 side üst üste bugün yazınca bende bi kötü oldum durup dururken neden oldu acaba diye.
Bu durumda bile bize destek oluyorsun gerçekten utandım şuan. İnşallah kalbinin güzelliği için Allah en kısa ve hayırlı zamanda tekrar sağlıklı bir gebelik nasip eder.Evet ama kese büyümemiş o zamandan itibaren bozulmaya başlamış zaten lekelenmem vardı
Sizde stres yapmayın inş güzel geçecek
Benim değil tanıdığım birisinin var kendisi zaten normalde riskli gebelik doktoru hekimliği cok güzel bej zamanında arastirmistim kizimi kaybedince ama maalesef yol çok uzak olduğu için elemistimSenin deneyimin var mı bu hekimle?
Öyle mi olabilir belki. Öğleden sonra 120 idi. Bu hafta takip edeyim belki de normale döner bakalım.Bende de tansiyon oldu ilk ölçümde ama orda hızlı yürümüştüm ve hava çok sıcaktı . Doktorum tansiyon ilacı ve kan sulandırıcı verdi . Ama bir haftadır normal çıkıyor sabah akşam . Endişelenme . Sadece takip et . sabah akşam yürüyüş yap tuz kullanma .
Her şey Allahtan canım... İnşallah en yakın zamanda sağlıklı bi gebelik olsun ve sağlıkla bebeğini kucağına alEvet ama kese büyümemiş o zamandan itibaren bozulmaya başlamış zaten lekelenmem vardı
Evet ama kese büyümemiş o zamandan itibaren bozulmaya başlamış zaten lekelenmem vardı
Benim değil tanıdığım birisinin var kendisi zaten normalde riskli gebelik doktoru hekimliği cok güzel bej zamanında arastirmistim kizimi kaybedince ama maalesef yol çok uzak olduğu için elemistim
Benim kafam karıştışimdi bu gün kontrole gittim . 6+3 olmalıydı 6+2ydi. Buna tamam ama doktor kalp atışı dinletmedi. Duyulmuyor dedi . Ama herşey yolunda dedi . çağırdı tekrar 20 gün sonra . Sizce sorun yoktur dimi? Neden kalp atışı duyulmuyor dedi?
Yoo bence çok doğru bir tercih imkanı olan herkes bence risk olsun olmasın bu tarz doktorlara gitse bebek kayıpları daha az olurİnşallah bundan sonra her şey o güzel kalbinden geçen gibi olur
en güzel enerjiler hep seninle olsun
Yaa evet ben de şu an riskli gebelik falan yok çok şükür, çok iyi yorumları var diye gitmeye karar verdim sadece. Sence fazla bir tercih mi daha normal bir doktora mı gitmeliyim?
Nasıl öyle düşüyor gün sayısı olabiliyor mu öyle?
Vajinal bakmadıysa duyulmamıştır belki?
Benimde 6+1 karından duyulmadı
Belki kalp atımı yeni başladıysa duyulacak seviyede değildir canım. Duymaya gerek yok, kalbinin attığı ultrasonda çok net görünüyo. Bunu görmesi yeter doktora. Size de göstermiş olması lazım yanıp sönen minik kalp atışınıBenim kafam karıştışimdi bu gün kontrole gittim . 6+3 olmalıydı 6+2ydi. Buna tamam ama doktor kalp atışı dinletmedi. Duyulmuyor dedi . Ama herşey yolunda dedi . çağırdı tekrar 20 gün sonra . Sizce sorun yoktur dimi? Neden kalp atışı duyulmuyor dedi?
Banada aynısını söyledi..6 haftalıksın dedi..çok küçük dedi..duyulmuyorBenim kafam karıştışimdi bu gün kontrole gittim . 6+3 olmalıydı 6+2ydi. Buna tamam ama doktor kalp atışı dinletmedi. Duyulmuyor dedi . Ama herşey yolunda dedi . çağırdı tekrar 20 gün sonra . Sizce sorun yoktur dimi? Neden kalp atışı duyulmuyor dedi?
Cevap için çoookk teşekkür ederim inşaallah sağlıklı kolay gebeliklerimiz olur bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alır büyütürüzEvet hemen hemen hepimiz yaşadık 6. Haftaya kadar sürüyor genelde
Benim kafam karıştışimdi bu gün kontrole gittim . 6+3 olmalıydı 6+2ydi. Buna tamam ama doktor kalp atışı dinletmedi. Duyulmuyor dedi . Ama herşey yolunda dedi . çağırdı tekrar 20 gün sonra . Sizce sorun yoktur dimi? Neden kalp atışı duyulmuyor dedi?
Acaba makinenin işlevine göre değişiyor mu 5+2 ilk doktor randevusunda dinletti , hatta burda biri kalp atışı dinlemenin zararından bahsetmişti onu özellikle sordum bu makine en son çıkan olduğu için hiç bir zararı yok olsa zaten ben dinletmem dedi , color diye bi uygulaması varmış onu gösterdi bu zararlı bunun ile bakılmaz diye A AloeeVeraa nın dediği gibi dinletmese de kalp atışı ekranda çok net görünüyordu pıt pıt atıyoduBanada aynısını söyledi..6 haftalıksın dedi..çok küçük dedi..duyulmuyor
çok mu lekelenme miktarı neKızlar benim ilk hamileliğim..şimdi peçetemde kahverengi leke gördüm..korkulacak bir durum mu?
Hayır hayırYa ben akşamları yürüyüş falan yapıyorum bazen gaza gelip hızlı yürüyorum. O zaman dikkat edeyim. İyi oldu bunu demen. Sağol canım.
Amniyosentez yaptırıp emin olup kürtaj olabilirsin. Bebeği aldirmayacaksan yaptırmanın bir manası yok canımOlursa da müdahale şansları yok dimi yapmasak daha iyi
İnşallah aminnnn kuzumCevap için çoookk teşekkür ederim inşaallah sağlıklı kolay gebeliklerimiz olur bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alır büyütürüz
Bende ilk kahverengi geldi..sonra kana çevrildi hemen..yani aynı günde oldu aynı saatde oldu.Doktora görün bence..çok mu lekelenme miktarı ne
benim de bugun var ama öğlen oldu bide şimdi peçeteye silince geliyor az miktarda, ben de endişeliyim biraz
Bence makinaya bağlı..çunki makina konusunu açmasaydı..bende korkardım..ama kendisi söyledi 7 haftadan düşük olunca göstermiyorAcaba makinenin işlevine göre değişiyor mu 5+2 ilk doktor randevusunda dinletti , hatta burda biri kalp atışı dinlemenin zararından bahsetmişti onu özellikle sordum bu makine en son çıkan olduğu için hiç bir zararı yok olsa zaten ben dinletmem dedi , color diye bi uygulaması varmış onu gösterdi bu zararlı bunun ile bakılmaz diye A AloeeVeraa nın dediği gibi dinletmese de kalp atışı ekranda çok net görünüyordu pıt pıt atıyodu
geçmiş olsun öbür yorumlarını gördüm sonradan ama yazmıştım yorumu, ben de devam ederse gideceğim.Bende ilk kahverengi geldi..sonra kana çevrildi hemen..yani aynı günde oldu aynı saatde oldu.Doktora görün bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?