- 1 Nisan 2022
- 15.431
- 17.183
- 248
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #4.961
Şimdi geçmiş çok şükür..lekelenme bile yok..ama artık hep uzanıcamgeçmiş olsun öbür yorumlarını gördüm sonradan ama yazmıştım yorumu, ben de devam ederse gideceğim.
şimdi nasıl geçti mi kanama
Ilk 3 ay hareketleri biraz kısıtlamak gerekiyor canım qqŞimdi geçmiş çok şükür..lekelenme bile yok..ama artık hep uzanıcam
Dün çok gezdim..çok arabada oldum..işte dedim midem bulanmıyor güzelce gezeyim dedim..mecbur artık uzanıcamIlk 3 ay hareketleri biraz kısıtlamak gerekiyor canım qq
Ins bundan sonra daha dikkatli olacahin için sıkıntı olmaz Allah ömür vermişse gelecek insDün çok gezdim..çok arabada oldum..işte dedim midem bulanmıyor güzelce gezeyim dedim..mecbur artık uzanıcam
Aynen ya Allah'ın elinde her şey..Ins bundan sonra daha dikkatli olacahin için sıkıntı olmaz Allah ömür vermişse gelecek ins
Sizinle aynıyız. Ben de bugün kese gördüm karından. Bebek var mı içinde diye sormadım. Ama ultrason fotoğrafında görünmüyor kese içinde bir şey. Sizde bebek görünüyor mu?Merhaba kızlar.
Bugün keseyi gördüm ben de, haftaya kalp atışı inşallah.
Şuan 5+1 deyim. 23 Nisan gibi görünüyor doğum.
Hayırlı ve sağlıkla inşallah
Ben 5+6da gittim daha bu haftalarda oluşan şeye bebek demiyoruz biz dedi dr.um.Sizinle aynıyız. Ben de bugün kese gördüm karından. Bebek var mı içinde diye sormadım. Ama ultrason fotoğrafında görünmüyor kese içinde bir şey. Sizde bebek görünüyor mu?
Evet kimi zaman ne kadar dikkat edilirse edilsin gidebiliyor, nasipten öte köy yok denir ya onun gibi demek. HayırlısıBu arada şunu anladım ki bir bebek düşecekse düşüyor. Progestanı günde 2 kere kullandığını yazmış bir üye ona rağmen sağlıksız sonuçlanmış.
Kendim de kullanıyorum 1 kez hap olarak 200mg.
Her an her şey olabilir demek ki.
Bizler önlem alıyoruz tabi ama dünyaya geleceği varsa bir bebeğin her türlü gelecekBu arada şunu anladım ki bir bebek düşecekse düşüyor. Progestanı günde 2 kere kullandığını yazmış bir üye ona rağmen sağlıksız sonuçlanmış.
Kendim de kullanıyorum 1 kez hap olarak 200mg.
Her an her şey olabilir demek ki.
Aa son adet tarihimiz aynı bebeğimiz aynı hafta ve günlükBeni listeye ekler misiniz?
•Sat; 08.07.2022 •Yaş; 27 •Şehir; Ankara •Kilo; 57 •İlk gebeliğim
Xoş geldin aramıza.Sağ salim büyüsün İn şa AllahKızlar merhaba benim 13 aylık bir bebeğim var. Araları açılmasın diye hemen istiyorduk nasip olmuşbugün test yaptım ve pozitifi gördüm Tatildeyim annemlerle eşim de bugün dönmüştü yanımızdan. Telefonda da paylaşmak istemiyorum yanyana olmak istiyorum o yüzden şuan bir tek en yakın arkadaşım ve ablam biliyor. İçim içimi yiyor öğrendiğimden beri hem çok çok mutluyum hem de tuhaf bir burukluk var eşim yanımda değil diye sanırım. Bir de bebeğim diş çıkarıyor ve çok huysuz biraz gözüm korktu açıkcası daha ilk günden tatilde adada olduğum için dönüşte anca gitcem doktora.
Bir de ilk hamileliğimde plasenta previaydım. Bu hamileliğimde umarım normal şeyler yaşarımDualarınızı bekliyorum
İyiki paylaştın..istedim sana deyim paylaş burda her kes rahatlarKızlar demin ben bişeyler okudum bu ara lekelenme kanama olanların cogu erkek bebekmiş erkek bebekler tutunurken daha hassaslarmıs zor tutunurlarmıs anneyi hırpalarlarmıs kız bebekler hemen tutunuyomus
Valla bende tam tersi olduKızlar demin ben bişeyler okudum bu ara lekelenme kanama olanların cogu erkek bebekmiş erkek bebekler tutunurken daha hassaslarmıs zor tutunurlarmıs anneyi hırpalarlarmıs kız bebekler hemen tutunuyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?