• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kizlar bebek arabası araştırmaya başladınız mı?
Arastirmalarimi yazacağım bu konuda konuşalım mi:)
Öncelikle travel sistem bebek arabaları öven de çok ama ağır ve hantal olduğunu özellikle bagajında küçük arabalara sığmadığıni ve bebek büyüyünce baston arabaya geçtiklerini söylüyorlar,
Diger arabalara ise puset takmak mümkün olmadığı için ilk aylar kullanımı zor mu olur bilmiyorum, yani puset şart mı ayrı alsak arabaya konmasa sıkıntı olur mu?birde nisan annesi olacagimizdan bebisleri kucukkende belki gezdiririz,
Birde pierre cardin in karma plus diye bir arabasını duydum
Hem katlanıyor küçük hemde puset arabaya konabiliyor ama 7 bin civarında
Birde bu kadar pahalı arabaya gerek var mı
Tecrübeli anneler yardım lutfen😊

Kizlar bebek arabası araştırmaya başladınız mı?
Arastirmalarimi yazacağım bu konuda konuşalım mi:)
Öncelikle travel sistem bebek arabaları öven de çok ama ağır ve hantal olduğunu özellikle bagajında küçük arabalara sığmadığıni ve bebek büyüyünce baston arabaya geçtiklerini söylüyorlar,
Diger arabalara ise puset takmak mümkün olmadığı için ilk aylar kullanımı zor mu olur bilmiyorum, yani puset şart mı ayrı alsak arabaya konmasa sıkıntı olur mu?birde nisan annesi olacagimizdan bebisleri kucukkende belki gezdiririz,
Birde pierre cardin in karma plus diye bir arabasını duydum
Hem katlanıyor küçük hemde puset arabaya konabiliyor ama 7 bin civarında
Birde bu kadar pahalı arabaya gerek var mı
Tecrübeli anneler yardım lutfen😊

Bu konuyu ben de araştırıyorum. Bana tek elle kapanabilen hafif arabaları önerdi arkadaşlarım. Travel sistemin çok zahmetli olduğunu söylediler. Gerek yok ona hiç dediler. mesela benim evimin karşısında yürüme parkuru var. Yollar gayet rahat. Ama anneme yürüyerek gitmek istesem o zaman daha engebeli ve dar kaldırımlardan geçmem gerek. İşte bana o yollarda rahatça gidebileceğim bir araba gerek. Onun için de hafif ve sağlam bir şey şart
Puset için de hafif şeyler öneriliyor. Benim için de en önemlisi hantal olmayan ve her yere kolayca girip çıkabileceğim bir araba. Benim düşündüğüm fiyat da en çok 8 bin aslında. Çok fazlasına gerek yok diyorum fakat bir yandan da kaliteli olsun ki kırılmasın yamulmasın istiyorum. Çünkü kırılanı da çok duydum.
Yalnız şimdi almak için erken geliyor bana. Ama almazsam fiyatlar iyice uçacak. Kafam karışık yani.

Bu konuyu ben de araştırıyorum. Bana tek elle kapanabilen hafif arabaları önerdi arkadaşlarım. Travel sistemin çok zahmetli olduğunu söylediler. Gerek yok ona hiç dediler. mesela benim evimin karşısında yürüme parkuru var. Yollar gayet rahat. Ama anneme yürüyerek gitmek istesem o zaman daha engebeli ve dar kaldırımlardan geçmem gerek. İşte bana o yollarda rahatça gidebileceğim bir araba gerek. Onun için de hafif ve sağlam bir şey şart
Puset için de hafif şeyler öneriliyor. Benim için de en önemlisi hantal olmayan ve her yere kolayca girip çıkabileceğim bir araba. Benim düşündüğüm fiyat da en çok 8 bin aslında. Çok fazlasına gerek yok diyorum fakat bir yandan da kaliteli olsun ki kırılmasın yamulmasın istiyorum. Çünkü kırılanı da çok duydum.
Yalnız şimdi almak için erken geliyor bana. Ama almazsam fiyatlar iyice uçacak. Kafam karışık yani.
Ayni durumdayım bi yanim erken diyor bi yanımda taksidine başla 😅

Kızlar ankara şehir hastanesine giden var mı veya ikili test için herhangi bir devlet hastanesine giden var mı

Bende şaşırdım. Telefonla sormuştum. Hastaneye gidince tekrar soracağım salı günü.

Ben medicana’da anadolu sigorta indirimiyle 350’ye yaptırdım. Sigortasız az daha pahalı ama 1000 lira kesinlikle değil. Size çok yüksek rakam söylemişler. Başka yerlere bakabilirsiniz.

Insallah canim ben pek kotu dusunmem boyle durumlarda biraz rahatim hamilelik konusunda normal oldugunu dusunuyorum zaten 😄
Kızlar merhaba ben mayıs annesi grubundayım mayısta olacaktı bebegim ama 3 gün önce kahverengi lekelenmelerim başladı dpktoru aradım gittim kendi doktorum yoktu diger doktor baktı normalde en son adetim 12 agustos buna gmre 7 haftalık olmam gerek dedim baktı sadece kese var yolk kesesi bebek yok dedi kürtajla alalım dedi özel aldırmadım devkete gittim baktı beta istedi 4400 çıktı gebelik var 5.5 hafifta ile uyumlu dedi ama saglıklaı olup olmadıgı belli degil dedi progestoron verdi 15 gün sonra gel dedi böyle olupta bebegi yaşayan var mı yada haftası 2 hafta geriden geleln sizce oluşur mu bebek uzun oldu hakkınızı helal edin

Kızlar merhaba ben mayıs annesi grubundayım mayısta olacaktı bebegim ama 3 gün önce kahverengi lekelenmelerim başladı dpktoru aradım gittim kendi doktorum yoktu diger doktor baktı normalde en son adetim 12 agustos buna gmre 7 haftalık olmam gerek dedim baktı sadece kese var yolk kesesi bebek yok dedi kürtajla alalım dedi özel aldırmadım devkete gittim baktı beta istedi 4400 çıktı gebelik var 5.5 hafifta ile uyumlu dedi ama saglıklaı olup olmadıgı belli degil dedi progestoron verdi 15 gün sonra gel dedi böyle olupta bebegi yaşayan var mı yada haftası 2 hafta geriden geleln sizce oluşur mu bebek uzun oldu hakkınızı helal edin
Benim de lekelenme ve kanamam oldu 6 ve 8. haftalarda. 6. Haftada benimkini de gorememisti bir sonraki hafta hem yolk hem bebek göründü. 1 hafta geriden geliyormuş. Belki sizin de öyledir.

Benim de lekelenme ve kanamam oldu 6 ve 8. haftalarda. 6. Haftada benimkini de gorememisti bir sonraki hafta hem yolk hem bebek göründü. 1 hafta geriden geliyormuş. Belki sizin de öyledir.
Boş kese var sadece 5.5 hafta ile uyumlu

Eklentiler

• 2AAEB5C1-F627-42EE-A293-5CF22C033966.webp
    2AAEB5C1-F627-42EE-A293-5CF22C033966.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 58
Hayır kendi doktorum yapacak. Bugün yapacaktı hatta ben haftaya eşimle geleyim öyle yapın dedim.

İkili testten bahsediyorsunuz değil mi? Sadece hemşire kan alıyor. Kan da teste gidiyor.
Doktor ne yapacakmış? Aynı fetal dna’da olduğu gibi kan alıp test sonucu gelince doktor yorumluyor sadece.

Kızlar merhaba daha önce ultrason fotoğrafı atıp yorumlarınızı istemiştim etiketleme yapamadım bilmediğim için yorum yapanlara teşekkür ederim tekrar 🥰 bu gün randevum vardı 13+4 günlük çıktı erkeğe benziyor dedi çıkıntılı var ama alışveriş yapma dedi degisebilir sanirim bekleyip göreceğiz 16. Haftada gel dedi bakalım 🤔

Evet kan alinacakmis doktor da ultarson ile bakacakmis.Öyle söyledi pek fikrim yok benim de
Evet doktor her yerini ultrasonda inceleyecek. Ense ve burun kemiğine bakacak. Normal muayeneden daha uzun bakıyor inceliyor bebeği. Ölçüm alıyor. Sonra test için kan vermeye yolluyor
Hemşire kan alıyor. 1 hafta 10 gün içinde de sonuç çıkıyor. Siz de çok iyi bir fiyata yapıyorsunuz. Umarım sonuçlarımız da temiz çıkar😇

Back
X