- 30 Temmuz 2022

- 414

- 1.277

- 33

- Konu Sahibi Papatya0593
 - #12.441

Aynen canım epey netti pozisyonPozisyonu baya acik ve netti sanirimbenimki bi turlu uygun pozu vermedi yuzde 90 kiz dedi ama emin olamadi
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım epey netti pozisyonPozisyonu baya acik ve netti sanirimbenimki bi turlu uygun pozu vermedi yuzde 90 kiz dedi ama emin olamadi
![]()
Bizde baya durttut ama yok tam net goremedikAynen canım epey netti pozisyonbacakları açmamak için direndi ama dürte dürte açtırdık
bu arada asla tatlı istemiyor canım sürekli tuzlu ve ekşi bu teori çürüdü, yüzük daire çiziyordu teori çürüdü, nub çürüdü, çin takvimi teorisi çürüdü, düzene meydan okuyorum
![]()
Aa nub nasıl tutmadı o tutuyor genelde, alnı nasıl di çıkık miAynen canım epey netti pozisyonbacakları açmamak için direndi ama dürte dürte açtırdık
bu arada asla tatlı istemiyor canım sürekli tuzlu ve ekşi bu teori çürüdü, yüzük daire çiziyordu teori çürüdü, nub çürüdü, çin takvimi teorisi çürüdü, düzene meydan okuyorum
![]()
Alnından değil ama doktor bile büyük ihtimalle kız demişti, bugün tüm her şey değiştiAa nub nasıl tutmadı o tutuyor genelde, alnı nasıl di çıkık mi![]()
Çoğumuzun öyle oldu canım ilk ne hissediyorsan o gerçekten, maşallahAlnından değil ama doktor bile büyük ihtimalle kız demişti, bugün tüm her şey değiştibenim ilk çocuğum olacak mevlam izin verirse o yüzden benim için hiç fark etmez sağlıklı olsun da
başından beri hep oğlum diyesim geliyordu, eşim çok kız istiyor diye öyle hitap etmiyordum tek tutan benim hissim oldu :)
Teşekkür ederim hemen araştırayımSelamm. Hemen yag krem surmeye basla. Dedıgın gıbı buyuduklerı ıcın kasınıyor. Hamılelere ozel krem yag surmezsen catlak olabılır.
Bugün kontrole gittim, doktor bebeğin baskı yaptığını söyledi ve ben yerini söylemeden direk ağrıyan yeri gösterdi. 10 gün içinde geçer, bebeğin pozisyonundan kaynaklı bir ağrı dedi. Progestan, magnezyum ve ağrı kesici verdi. İnşallah çabucak geçer giderAnatomimiz degisiyo cok normal vucut kendini genisletiyor suan :)) gecicek benim daha kotuydu biraz azaldi sizinde azalir zamanla
O zaman cikik alın teoriside çürüdüKizlaar doktor yuzde doksan kiz dedi ben sokeski ultrasonu da ekledim kendimi erkege cok alistirmistim hepimiz ilk ultrasonu erkege benzetmistik. Sakin yanlis anlmayin kiz daha cok isterim aslinda ama erkek diye alistirmaya calisiyodum kendimi
![]()
Aynen canım epey netti pozisyonbacakları açmamak için direndi ama dürte dürte açtırdık
![]()
Oyy maşallah canım sağlıkla gelsin kizcenBir kiz da benden hanımlarcok Şükür. 11 arti 3um onden gidiyiruz bakal 12 yle uyumlu dedi perinatolog ve kiz dedi. cok şükür saglikli olsun da. kiz erkek ne farkeder.
Aynen canim bende kendi doktoruma gitmek için 17.haftayi bekliyorum net öğrenmek istiyorum çünkü ins o zaman gosterirlerde kendilerini öğrenirizBen de bu ay sonuna randevu alacağım. 17.haftaya girmiş olacağım. Öncesinde gitmeyeceğim.artık öğrenmek istiyorumona göre kafamda şekillensin. Böyle belirsiz olması değişik bir duygu
Maşallah canım çok sevindim iyi olmasına sende dinlen dikkat et kendine daha iyi haberlerini bekliyoruz insallah11+2 günlüğüm, şükür bebek iyimiş kanama alanıda görmedi ama önlem amaçlı progesteron verdi, 5 günde iş için rapor dinlenmeliymişim, onun dışında erkeğe benziyor dedi oda eşim sıkıltırdı cinsyet göreblyomısunuz falan diye, o da cok erken değişebilir ama erkeğe benzyo dedi şükür sorun yok![]()
Oyy maşallah hadi gözün aydın sağlıkla al oğluşunu kucağına insallahKontrolden çıktım kızlar erkek kısmına bir çentik daha atalım su götürmez bir şekilde bebiş erkek![]()
Bebeklikten itibaren kullanılan kangurular var . Mesela ben 3,5 kilo kızımı hemen koymuştum . Adı neko switchŞimdi benimde sırada alacaklarım şunlar (en başta en pahalı şeyleri alıyorum)
babyjörn tarzı ana kucağı (muadil marka ya da 2.el babyjörn)
sling ve kanguru (fakat hem sling hem kanguru mu almalıyım onu ayırt edemedim)
bebek kamerası ya da telsizi
Sizi alkışlıyorum gerçekten. Nasıl dayanabiliyorsunuz 1 ay?Ben de bu ay sonuna randevu alacağım. 17.haftaya girmiş olacağım. Öncesinde gitmeyeceğim.artık öğrenmek istiyorumona göre kafamda şekillensin. Böyle belirsiz olması değişik bir duygu
İlk zamanlar ben de dayanamıyordum. Her gün çağırsalar olurdu yaniSizi alkışlıyorum gerçekten. Nasıl dayanabiliyorsunuz 1 ay?ciddi anlamda tebrik ederim
Hem de sizin de ilk gebeliğinizdi diye hatırlıyorum
ben yaklaşık 20 gündür tatildeyim, burda 1 defa doktora 1 defa da sağlık ocağına gittim kalp atışı dinlemek ve ultrason için10 ekim pazartesi istanbul da kendi doktorumda randevum var ona rağmen yarın falan da acaba bi gidip ultrasonla baktırsam mı diyorum
bu endişem ne zaman son bulacak acaba? Tüp bebek olduğu için mi bu kadar endişeliyim? Normal yolla olsa yine böyle mi olurdum bilmiyorum gerçekten
![]()
Canim bende 12. Haftada gittim şimdi 16 da gideceğim ondan öncede 8. Haftada gitmistim en son, normali bu değil mi ? Bence tup bebek olduğu için endişeleniyorsun ama riskli dönemi de geçtik, bence rahat olSizi alkışlıyorum gerçekten. Nasıl dayanabiliyorsunuz 1 ay?ciddi anlamda tebrik ederim
ben yaklaşık 20 gündür tatildeyim, burda 1 defa doktora 1 defa da sağlık ocağına gittim kalp atışı dinlemek ve ultrason için10 ekim pazartesi istanbul da kendi doktorumda randevum var ona rağmen yarın falan da acaba bi gidip ultrasonla baktırsam mı diyorum
bu endişem ne zaman son bulacak acaba? Tüp bebek olduğu için mi bu kadar endişeliyim? Normal yolla olsa yine böyle mi olurdum bilmiyorum gerçekten
![]()
Gel canım sarılalım birbirimizeSizi alkışlıyorum gerçekten. Nasıl dayanabiliyorsunuz 1 ay?ciddi anlamda tebrik ederim
![]()
Yaa insallah canimm bende bekleyeyim 10 gun daha :) benim tek nokta kaldi daha kotuydu umarim gecicek baska bi sikintim yok zaten cok sukur mide yanmasi disindaBugün kontrole gittim, doktor bebeğin baskı yaptığını söyledi ve ben yerini söylemeden direk ağrıyan yeri gösterdi. 10 gün içinde geçer, bebeğin pozisyonundan kaynaklı bir ağrı dedi. Progestan, magnezyum ve ağrı kesici verdi. İnşallah çabucak geçer gider
Benimde mide yanmam çok fazla perşembe randevum var söyleyip bisey yazdırıcam onun dışında ara ara bıçak gibi saplanmalar oluyor ama oda normalmiş bakalım göreceğiz miniğim keyfi nasilYaa insallah canimm bende bekleyeyim 10 gun daha :) benim tek nokta kaldi daha kotuydu umarim gecicek baska bi sikintim yok zaten cok sukur mide yanmasi disinda