• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    141
Benim ilk gebeliğim ama ağustos sonu yakın arkadaşın doğurdu en yakınım da o var ona sordum ilk 3 ay kıyafeti çok alma çünkü 2-3 kere ya giyiyor ya giymiyor çabuk büyüyor dedi 10 lu zıbınlar oluyor onlardan al dedi. Kullanışlı oluyor diye. Ben genel olarak 3-6 alıyorum o da yaza denk geldiği için daha elbise gibi şeyler aldım ama daha alırım kısmetse. Birde benim yaşadığım yer Bodrum Nisan da burda havalar güzelleşir tamamen kış bu sene çok olur diyorlar Allah bilir tabi de ondan aşırı kalın şeyler almamayı düşünüyorum
3-4 yeni doğan zıbın ve çıtçıtlı atlet almayı düşünüyorum bende gerisini 3 ay ve 6 ay alıcam herhalde sürece göre ara ara yine alırım İstanbul un sağı solu belli olmuyor geçen seneki fotoğraflarıma bakıyorum haziranda üstümde ceket var hep ama genelde evde olacağımız için bende çok kalın şeyler almayacağım haziran sonrası için daha yazlık şeyler düşünüyorum

Merhaba kızlar göbeğinizde kıllanma oldu mu hiç benim var şuan acaba hormonlardan mı yoksa başka bir nedeni mi var ki merak ettim gözüme de tuhaf geliyor geçer inşallah
Bende de var malesef çok kötü görünüyor ama doğumdan sonra dökülürmüş cinsiyete de bağliyolar artık ne kadar doğru bilmiyorum benimki erkek 🙂

3-4 yeni doğan zıbın ve çıtçıtlı atlet almayı düşünüyorum bende gerisini 3 ay ve 6 ay alıcam herhalde sürece göre ara ara yine alırım İstanbul un sağı solu belli olmuyor geçen seneki fotoğraflarıma bakıyorum haziranda üstümde ceket var hep ama genelde evde olacağımız için bende çok kalın şeyler almayacağım haziran sonrası için daha yazlık şeyler düşünüyorum
Ay ben mayosunu bile baktım 🤭
Sağlıkla gelsinler inşallah kıyafet ihtiyaçları zamanla da alınır daha kilosu vs ne olcak bilmiyoruz ondan çok abartmamakta lazım.
Mesela arkadaşım bez aldı stoklu farklı markalar hep alerji yaptı bebeğe şimdi prima almış iyi gelmiş ama diğerlerini bize verdi bi kullanın belki size alerji yapmaz diye . Öyle şeyler almayı hele hiç düşünmüyorum

bu bir kaç kere banada oldu için için ağlıyorum ama hiç bi sebep yok eşim noldu diye soruyo hiç bişe sadece ağlamak istiyorum diyorum 🤣🤣🤣
Evet , gerçekten Rabbim tüm hamişlerin yardımcısı olsun ahahaha 🤭😅
Çoğu gitti azı kaldı kendime böyle diyorum sonra aklıma lohusa söylentileri geliyor o yüzden hiçbir şey demek istemiyorum ya güç kuvvet diliyorum hahahaha

Ay ben mayosunu bile baktım 🤭
Sağlıkla gelsinler inşallah kıyafet ihtiyaçları zamanla da alınır daha kilosu vs ne olcak bilmiyoruz ondan çok abartmamakta lazım.
Mesela arkadaşım bez aldı stoklu farklı markalar hep alerji yaptı bebeğe şimdi prima almış iyi gelmiş ama diğerlerini bize verdi bi kullanın belki size alerji yapmaz diye . Öyle şeyler almayı hele hiç düşünmüyorum
bezle ilgili bunu bende duydum o yüzden bende almayı düşünmüyorum kıyafet almayı sadece çok istiyorum hevesleniyorum yani ama işte asla kaç aylık alıcağıma karar veremiyorum 😅😅

bezle ilgili bunu bende duydum o yüzden bende almayı düşünmüyorum kıyafet almayı sadece çok istiyorum hevesleniyorum yani ama işte asla kaç aylık alıcağıma karar veremiyorum 😅😅
Bana şimdiden bi kaç parça hediye geldi aldıklarımı falan dolabı gelirse bi ne aldım neyi ne kadar aldım bakıcam ona göre artık kalanları alırım. Ama en çok evet kıyafet kısmı zevkli. Dün alışveriş yaptık çok güzel indirim vardı internetten bu hava temizleyici bebek kamerası kulaktan ateş ölçer evde sıcaklık nem ölçer kangurusu bebek arabası anne yanı yatağını falan aldık. Hepsini ilk defa aldığım için nasıl gelcek bilmiyorum ama geldiğinde açıp bi bakıcam tabi kullanışlı güzel bi şeyse öneri olarak yazabilirim alacaklar olursa ✨🌼

Kızlar günaydın
Bana bugün ağlama perileri geldi sabah sabah ahahaha ay çok sinirlerim bozuk gülsem mi rahatlasam ağlasam mı rahatlasam karar veremiyorum 🥹🥹🥹
Benimde kocam battı bana bugün sabah deli gibi saçlarım dikelmiş kalktım 😂
Pilatesten çıktım şimdi sakinleştim enerjimi attım😂
dua etsin pilatese gittim🤣

Merhaba yorumunuza denk geldim sizinle aynı duyguları yaşıyorum 7+6 im 2 güne bir doktora gidesim geliyor hatta kapısında yatayım ben nasıl aştinizmi bu korku ile duyguları
Benimde hiç hamilelik belirtim yok bazen diyorum çok şanslıyım ama bazende belirti olmayınca kafada kurup kurup duruyorum
Bebek büyüdükçe o korku git gide azalıyor açıkçası. Başka çaresi de yok :)

Kızlar 19. Haftada detaylı ultrason yapılır mı? Yaşadığım şehirde perinatolog yok haftaya İstanbula gidicem gitmişken bir perinatoloğa gitmek istiyorum bir daha fırsatım olmaz

Merhaba kızlar göbeğinizde kıllanma oldu mu hiç benim var şuan acaba hormonlardan mı yoksa başka bir nedeni mi var ki merak ettim gözüme de tuhaf geliyor geçer inşallah
İlk gebeliğim bir kız bir erkekti aşırı kıllanmam oldu ve vücudumda pigmentasyon artışı vardı. Zaten esmerim iyice zenciler gibi olmuştum. Doğumdan sonra eski haline geldi.
Bu gebeliğim kız ama yine de kıllanma var. Ve yine kararmaya başladım 😬😬😬 bu gebelikte sivilce problemimde hiç bitmedi. Anlayacağın cinsiyetten ziyade hormonlarımızla alakalı bence 🙈😊 Allah tan doğumdan sonra geçiyor

Back
X