- 14 Aralık 2021

- 2.477

- 2.789

- 83

- Konu Sahibi Papatya0593
 - #12.461

Eger gercekten kizsa evet ama bakalim bidahaki kontrolde netlesir insallahO zaman cikik alın teoriside çürüdü![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eger gercekten kizsa evet ama bakalim bidahaki kontrolde netlesir insallahO zaman cikik alın teoriside çürüdü![]()
Evet canım kullanabilirsinKizlar ozel hastanelerde 10 gunluk kontrol hakkimizi doktor cagirmadan da kullanabilir miyiz ? Mesela benim cinsiyet tam belli olmadi ya 9 gun sonra kontrol icin tekrar gitsem problem olur mu
Merhabalar hosgeldin sağlıkla kucağına al yavrunu insMerhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım 10+3 ten selamlar.![]()
Tesekkur ederim canimEvet canım kullanabilirsin
Insallah ikilemde kalmadan ogrenirsin canimkızlar benim de cinsiyet randevum 10 gün sonra 15+1 olucak umarım düzgünce görür söyler tek seferde öğrenmiş olurum :) en son 9+4 te gitmiştim 6 haftalık ara vermiş olucam umarım sağlıklıdır
şu 2 gündür ağzımın tadı yerine geldi resmen, Allah bozmasın bulantım geçti aşırı uyku halim geçti 14 haftalıktan bildiriyorum kendime not olsun :)
Evet belki oda olabilirBarbie ve Sultansultan neden gitti, bebek arabası konuştuk marka fln konuşmakta mi yasak diye düşündüm başka birsey aklıma gelmiyor
Benimde ptesi var kontrolum ptesiye kadar midemi birakmazsam biyerde isticem ilacBenimde mide yanmam çok fazla perşembe randevum var söyleyip bisey yazdırıcam onun dışında ara ara bıçak gibi saplanmalar oluyor ama oda normalmiş bakalım göreceğiz miniğim keyfi nasil![]()
![]()
ben de sizin gibiyim yalnız değilsinizSizi alkışlıyorum gerçekten. Nasıl dayanabiliyorsunuz 1 ay?ciddi anlamda tebrik ederim
Hem de sizin de ilk gebeliğinizdi diye hatırlıyorum
ben yaklaşık 20 gündür tatildeyim, burda 1 defa doktora 1 defa da sağlık ocağına gittim kalp atışı dinlemek ve ultrason için10 ekim pazartesi istanbul da kendi doktorumda randevum var ona rağmen yarın falan da acaba bi gidip ultrasonla baktırsam mı diyorum
bu endişem ne zaman son bulacak acaba? Tüp bebek olduğu için mi bu kadar endişeliyim? Normal yolla olsa yine böyle mi olurdum bilmiyorum gerçekten
![]()
 benim de doktorum kalp atışını duyduktan 1 ay sonra çağırmıştı. o arada ben dayanamayıp 1 kez devlete gittim.şimdi yine 1 ay sonra çağırdı.dedim ben 1 ay dayanamam 15 gündebir geliyim.tamam dediCanim net değil yaKızlar cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mı? 12 haftalığız şuanda![]()
Canim 15-16 haftalarda yuzde yüz söylenir 11-12. haftalarda da söylenebilir ama yüzde 3 luk yanılma payı vardır diyor dr. Kağan Kocatepe, tabi doktorun ehil olmasinada bağlı biraz sanirim ama bence öğrenirsinkızlar benim de cinsiyet randevum 10 gün sonra 15+1 olucak umarım düzgünce görür söyler tek seferde öğrenmiş olurum :) en son 9+4 te gitmiştim 6 haftalık ara vermiş olucam umarım sağlıklıdır
şu 2 gündür ağzımın tadı yerine geldi resmen, Allah bozmasın bulantım geçti aşırı uyku halim geçti 14 haftalıktan bildiriyorum kendime not olsun :)
Evet kullanabilirsin. Ben cumartesi gitmiştim, kuyruk sokumum ağrıyınca dün tekrar gittim.Kizlar ozel hastanelerde 10 gunluk kontrol hakkimizi doktor cagirmadan da kullanabilir miyiz ? Mesela benim cinsiyet tam belli olmadi ya 9 gun sonra kontrol icin tekrar gitsem problem olur mu
Tesekkur ederim canim, bu doktora ilk defa gittim ama bana oyle bisey soylemedi. Tam cinsiyet belli olmadigi icin 1 ay daha kiyafet alma dedi sadece. Ama ben 8 gun sonra gitmeyi dusunuyorum problem olmaz umarimEvet kullanabilirsin. Ben cumartesi gitmiştim, kuyruk sokumum ağrıyınca dün tekrar gittim.
Doktorum normalde 20 günde bir çağırıyor ama sen istediğin zaman, bebeğini merak ettiğin zaman daha erken de gelebilirsin diyor.
Merhaba doktor bana da kız dedi benimki önden gidiyor.Selam kizlar bugün kontrolüm vardı. Bebeğim büyümüş 10+4 um normalde 11+1 çıktı. Herşey yolunda dedi doktor çok şükür. Bide önden giden bebekler genelde erkek oluyor dedi. Tabiki iri uzun boylu bı kız da olabilir ama genellikle erkekler önden gidiyor dedi sizce doğru mu bebeği kız olup önden giden var mı.
Uf ben de bi bahaneyle kontrol sürem içinde gitmek istiyorum aynı sebepteen ama gidip cinsiyete bakalım diye geldim demeye çekiniyorum o yüzden bir bahaneyle dedimTesekkur ederim canim, bu doktora ilk defa gittim ama bana oyle bisey soylemedi. Tam cinsiyet belli olmadigi icin 1 ay daha kiyafet alma dedi sadece. Ama ben 8 gun sonra gitmeyi dusunuyorum problem olmaz umarim
Merhaba. nerde yaptırdınız testi acaba ?Selamlar herkese benim fetal DNA sonucum belli oldu
Çok şükür testim temiz
Bebiş erkek![]()
Çok teşekkür ederim amin hepimiz sağlıcakla alalım kucağımıza inşallahMerhabalar hosgeldin sağlıkla kucağına al yavrunu ins![]()