2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Herkese merhaba…Kızlar çok acil bişey sorucam fetal dna testi yaptırdınız mı? İzmirde olanlar nerede yaptırdınız ve fiyat nedir? Ben 650 dolar fiyat aldım daha uygunu var mıdır merak ettim..Başka şehirde yaptıranlarda yazarsa çok sevinirim fikir olsun
merhaba canım.ben yaptırmadım fetal dna.ama doktorum 350 $ civarında olduğunu söylemişti.5-6 bin lira arası demişti.sizin baya yüksek tutar

Kızlar cıktm kontrolden şükür herşey yolunda fıkır fıkır hiç durmuyordu🥰 ben sormadan bu sefer kendi söyledi yine erkeğe benzyor diye, ekledgm resmdeki cıktı biraz benzyor ama net değil degişebilir dedi, 😒yine kafamı karıstırdı, bi aysonra gel o zaman netleşir dedi
bu doktorlar neden 1 ay sonra çağırıyolarki hep.nasıl beklicez 1 ay yaa.acabalarla sürekli aklımın köşesinde acaba durumu iyi mi diye

Merhaba, bende cuma günü yaptıracağım. izmir de birkaç yerden fiyat aldım 5000 TL diyen de var 8.500 diyen de var. Ama sanırım pakete göre ve nerede yapıldığına göre değişiyormuş. Benim dr nereyi önerirse orada yaptıracağım bakalım onlar ne fiyat verecek.
Merhaba bende İzmirdeyim hangi hastaneye gidiyorsunuz ,hangi doktor? bende ilerleyen günlerde yaptırırsanız sizden tavsiye beklerim :)

Teşekkür ederim ☺️ doktorumun anlasmalı oldugu yerde yaptırdık güvendigim icin neresi oldugunu sormadım. Ankara’dayız biz 300 dolara yaptırdık.😌

Çok teşekkür ederim canım benim 🫶 hepimiz saglıkla kucagımıza alalım bebişlerimizi. Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin🥹🙈
Aminn canım Allah razı olsun 2 oğlum var gönlüm kızdan yana ins sağlıklı hayırlı Bi kız evlat nasip etsin Rabbim banada :KK68:

:KK68: Kızlar cıktm kontrolden şükür herşey yolunda fıkır fıkır hiç durmuyordu🥰 ben sormadan bu sefer kendi söyledi yine erkeğe benzyor diye, ekledgm resmdeki cıktı biraz benzyor ama net değil degişebilir dedi, 😒yine kafamı karıstırdı, bi aysonra gel o zaman netleşir dedi
Geçen sene doğum yapan arkadaşıma 16.haftaya kadar erkek demişlerdi onu da geçtim resmen 3 kere pipi fotosu vermişti doktoru sonradan kız olduğu ortaya çıkmıştı. Ben de tam tersi 2 kızdan sonra erkek haberi alırsam çok mutlu olurum ne yalan söyleyeyim ama sağlıklı olmaları dışında hepsi boş hele doğduktan sonra:KK68:

Bebekleri kız olan arkadaşlar bu yumurtlama gününden önce olan ilişkilerde kız yumurtlama gününde erkek olan teori sizde tuttu mu

Kızlar ay takvimi diye bir şey duydunuz mu? Bundan yıllar önce bi tane bilim adamı ayın ve gezegen konumlarının bebeğin cinsiyetini etkilediğine dair çalışma yapmış başarı oranı %80 olunca baya popüler olmuş vs vs. Ayrıntıları da varmış ama genel fikir ayın döllenme esnasında olan burcun dişi veya eril olmasına dayanıyormuş.

Bebekleri kız olan arkadaşlar bu yumurtlama gününden önce olan ilişkilerde kız yumurtlama gününde erkek olan teori sizde tuttu mu
İki kızım var yumurtlama öncesi ilişki ile oldular üstelik ikisinin de zamanlaması planlıydı kızıma bir kız kardeş çok istiyordum.

Sizinle tartışacak değilim yaşadığım acı tecrübeleri burda anlatırsam kosa kosa 12.haftada perinatologa gidersin inan nereye giderseniz gidin Allah Allah
Canım çok haklısın ben geçen hafta detaylıya girdim perinatolog baktı ve bunu kendi kadın doğum doktorum zorunlu kıldı damarlarına herşeyine bakıldı önden böyle baktırmak imkan varken çok iyi oluyor bir problem olup olmadığı detaylıda da çok net ortaya çıkıyor 20 li haftalara bırakılmaması gerekir diye düşünüyorum

Canım çok haklısın ben geçen hafta detaylıya girdim perinatolog baktı ve bunu kendi kadın doğum doktorum zorunlu kıldı damarlarına herşeyine bakıldı önden böyle baktırmak imkan varken çok iyi oluyor bir problem olup olmadığı detaylıda da çok net ortaya çıkıyor 20 li haftalara bırakılmaması gerekir diye düşünüyorum
Yani bunu anlatamiyorum 21.haftada gitmenin bazi durumlarda hic bir anlamı kalmiyor en basiti preeklamsi 12.haftada perinatolog damarlardan anliyor coraspin baslaniyor 21.haftafa gittigin zaman hiçbir anlamı yok o saatten sonra coraspin başlamanın ama herkes burda doktormus gibi çok net ahkam kesiyor

Yani bunu anlatamiyorum 21.haftada gitmenin bazi durumlarda hic bir anlamı kalmiyor en basiti preeklamsi 12.haftada perinatolog damarlardan anliyor coraspin baslaniyor 21.haftafa gittigin zaman hiçbir anlamı yok o saatten sonra coraspin başlamanın ama herkes burda doktormus gibi çok net ahkam kesiyor
bazılarımız bilmiyor burda öğreniyoruz araştırıyoruz grupta konuşmak istişare etmek faydalı oluyor yeterki birbirimizi kırmayalım herkes aynı amaçla burda bebişlerimiz stresten etkilenmesin 🥰

Back
X