2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Benim de 3 buçuk. Artık 2. Lerde erkek olursa birlikte arkadaş olurlar napalim😁
Evet benimde tesellim o, alısıgız erkek bebek cocuk yetiştirmeye kolay olır😅 hem de yakın arkadaş
Geçen sene doğum yapan arkadaşıma 16.haftaya kadar erkek demişlerdi onu da geçtim resmen 3 kere pipi fotosu vermişti doktoru sonradan kız olduğu ortaya çıkmıştı. Ben de tam tersi 2 kızdan sonra erkek haberi alırsam çok mutlu olurum ne yalan söyleyeyim ama sağlıklı olmaları dışında hepsi boş hele doğduktan sonra:KK68:
Evet buna benzer hikayeler duydum o yüzden kız umudum ne yalan söyleym hala devam ediyor🤭 tabiki sağlıklı olsunlar önceliğim o ama bizimkide öyle hayaller işte

Ben de 11+2 deyim yarın perinatolog görecek çok heyecanlıyım, bu haftada gidenlerden ense pilisi ve burun kemiği dışında nelere bakıldığını öğrenebilir miyim?

bazılarımız bilmiyor burda öğreniyoruz araştırıyoruz grupta konuşmak istişare etmek faydalı oluyor yeterki birbirimizi kırmayalım herkes aynı amaçla burda bebişlerimiz stresten etkilenmesin 🥰
İstişare boyle olmuyor canım ısrarla bilmediği konularda emin ve ısrarcı olmak sadece tuhaf ben burda yaşadığım acı tecrübelerden sonra bisey anlatıyorum istanbulds gitmediğim perinatolog hastane kalmadı maalesef ama ısrar edilmesi sadece bilincsizlik geliyor bana grubun tadı iyice kaçıyor açıkçası

Arkadası
İstişare boyle olmuyor canım ısrarla bilmediği konularda emin ve ısrarcı olmak sadece tuhaf ben burda yaşadığım acı tecrübelerden sonra bisey anlatıyorum istanbulds gitmediğim perinatolog kalmadı maalesef ama ısrar edilmesi sadece bilincsizlik geliyor bana grubun tadı iyice kaçıyor açıkçası
Arkadaşım nacizane bi şey söylemek istiyorum, bu konuda haklılıgın dısında biraz üslubun sert geliyor insanlara, senle ilgili genel kanım bu, daha önce de sanırım bu tarz diyaloglarını gördgmü hatırlıyorum, sen aslında yardımcı olmak ve dogru düşündüğün şeyi söylemek istyorsun sadece biraz sert giriş yapınca işler karısıyor☺️ Burda az kaldık zaten sakin olalım bence senin bu konularda acı tecrübelerin var o sertlik ordan geliyor belki de başkası yasamasın istyorsun, diğer arkadsca kendi bildklerni söylemiş, sıkma canını

2li testi perinatoloğa yaptırmaya gerek yok. Sadece kan alınıyor, onu da hemşire alıyor. Doktorluk bir durum değil. Doktor sadece sonucu okuyor. Ama detaylı ultrasona zaten kendi doktorlarımız değil perinatolog bakıyor. Kadın doğumcular sadece ense kalınlığı ve burun kemiğine bakıp ölçüm alıyor detay olarak. Ben de 20li haftalara girince perinatoloğa görüneceğim.
Hayır arkadaşım yanlış biliyorsunuz sadece kan alınmıyor perinatolog tarafından büyük ultrasonda detaylı inceleniyor ayrıca sadece ense kalınlığı ve burun kemiği değil diğer organlarına da bakılıyor

Arkadası

Arkadaşım nacizane bi şey söylemek istiyorum, bu konuda haklılıgın dısında biraz üslubun sert geliyor insanlara, senle ilgili genel kanım bu, daha önce de sanırım bu tarz diyaloglarını gördgmü hatırlıyorum, sen aslında yardımcı olmak ve dogru düşündüğün şeyi söylemek istyorsun sadece biraz sert giriş yapınca işler karısıyor☺️ Burda az kaldık zaten sakin olalım bence senin bu konularda acı tecrübelerin var o sertlik ordan geliyor belki de başkası yasamasın istyorsun, diğer arkadsca kendi bildklerni söylemiş, sıkma canını
uslubum sert olması çok normal bir konuda gerçekten bilgiye sahip degilse kimse burda insanları yonlendirmesin bu konu çok önemli bir mevzu bilmediğim hic bir konuda ahkam kesmem oyle mi der araştırır kabul ederim bi kac ay önce de burda ipti arkadaşımız ısrarla ultrasonun zararli olduğunu yazdı bir çok kişi tedirgin oldu ama ultrason zararli değil en son radyoloji teknikeri birisi anlayacağı dilde anlattı bayan kabul etti mevzu bu kimseyi burda tanımıyorum kimseyi kırmak istemem ama bunlar hayati konular gercekten bilgimiz yoksa yorumda yapmayalım kendim içinde diyorum herkes içinde diyorum

Geçen sene doğum yapan arkadaşıma 16.haftaya kadar erkek demişlerdi onu da geçtim resmen 3 kere pipi fotosu vermişti doktoru sonradan kız olduğu ortaya çıkmıştı. Ben de tam tersi 2 kızdan sonra erkek haberi alırsam çok mutlu olurum ne yalan söyleyeyim ama sağlıklı olmaları dışında hepsi boş hele doğduktan sonra:KK68:
Bu çok ilginç ya erkekte yanılma payı daha az diyorlar, kordonu karıştırdı doktor muhtemelen yoksa nasıl olacak🤣🤣

Bazı durumlarda 2.gebelikte serklaj gerekmeyebiliyor ins oyle olur 😊
Umarım canım ilkinde 8 ay yattım hastane ev karışık bir şekilde çok sıkıntılı idi psikolojik olarak çok hırpalanmıştım ama kızıma çok şükür kavuştum süreç sonu, şimdi 12 yıl sonra ileri yaş gebelik, genel durumum çok iyi ama bakalım yarın hoca ne diyecek 🍀

Umarım canım ilkinde 8 ay yattım hastane ev karışık bir şekilde çok sıkıntılı idi psikolojik olarak çok hırpalanmıştım ama kızıma çok şükür kavuştum süreç sonu, şimdi 12 yıl sonra ileri yaş gebelik, genel durumum çok iyi ama bakalım yarın hoca ne diyecek 🍀
Cok iyi anlarım semi bende 8 ay yatarak geçirdim oğlumda benimde surekli kasılmarim vardı o psikoloji cok zor ama cok sukur Allaha ins bende bu sefer hem psikolojik hemen beden olarak rahat bir gebelik geçiririm hepimiz de 🤲

Cok iyi anlarım semi bende 8 ay yatarak geçirdim oğlumda benimde surekli kasılmarim vardı o psikoloji cok zor ama cok sukur Allaha ins bende bu sefer hem psikolojik hemen beden olarak rahat bir gebelik geçiririm hepimiz de 🤲
Kasılmalar, Preparlı günler geceler 4 saatte 1 38 e kadar kullandım 😵‍💫 ne günlerdi... inşallah iyi olur hepimiz için

uslubum sert olması çok normal bir konuda gerçekten bilgiye sahip degilse kimse burda insanları yonlendirmesin bu konu çok önemli bir mevzu bilmediğim hic bir konuda ahkam kesmem oyle mi der araştırır kabul ederim bi kac ay önce de burda ipti arkadaşımız ısrarla ultrasonun zararli olduğunu yazdı bir çok kişi tedirgin oldu ama ultrason zararli değil en son radyoloji teknikeri birisi anlayacağı dilde anlattı bayan kabul etti mevzu bu kimseyi burda tanımıyorum kimseyi kırmak istemem ama bunlar hayati konular gercekten bilgimiz yoksa yorumda yapmayalım kendim içinde diyorum herkes içinde diyorum
Canim haklı olabilirsin ama Black87 Black87 ye burada katılıyorum bak arkadaş senin yazdığının üstüne cevapta yazıp uzatmadı, bak sen yüzde yüz haklisin ama bizlerde doktorun bize dediğini diyoruz mesela beni de 12. Haftada yönlendirdi doktor ikili yaptirmadigim için ama 2 li yaptıranları genelde göndermiyorlar riskli gebelik değilse 20 de gidiyor çoğunluk ama mesela "ahkam kesme" kelimesi kırıcı bi kelime ne gerek varki , şurada Cook az kişi kaldık tanımadan birbirimizin süreçlerine şahit olduk hepimiz ayri bi imtihan dunyasindayiz lütfen sert çıkmayalım birbirimize, seni kırmak asla istemem inşallah bana da kızmazsin ama fikrimi paylaşmak istedim bende.

Back
X