2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Bakarsınız kızlar yorumlara falan
Yaaa nasıl güzelleer, dişlerimi sıkıyoruuum! :)))
Büyük bir sınav veriyorum vallahi almayarak, dayanmak çok zooor😋 Ama cinsiyete kadar tutmak istiyorum kendimi. Sonra saldıracğım heralde :-)
İyi akşamlaaaarr🤗
Bebişleri hissedenler var mı acabaa😋
Ya ben dün oturken karnımın göbek deliği hizasında bir kayma hissettim. Yani bişey hoop diye kaydı sankii :)
Hiç de dinlemiyordum kendimi çok erken dama ciddi hissettim yani. E
Kızlar bir bel ağrısı yasiyorumki adım atamıyorum bugün sanki son ayımdayım:KK43:
Yaa :KK43: çok geçmiş olsuun. Dinlenmek için fırsat bulmak çok zor değil miii. Ama işte o fırsatı yaratmak durumundayız aslında . Siz de biraz boşverin dinlenin yapılacaklar hep var, erteleyin gitsin
Kızlar günaydın, bir şey soracağım ilişkiye giriyor musunuz? Benim eşim korkuyor, doktora bile ya hocam biraz daha bekleyelim bir şey olur diye aklım çıkıyor dedi son kontrolde 😂 delirtti adam beni, yakında kafasına sert bir cisimle vurup, bayıltıp ona zorla sahip olacağım 😂
Hahaha ya erkekler biraz daha endişeliler sanırım benim eşimde önce ama olurmu ki ya falan oldu 😂 Yani herhangi bir yasak durumu olmadığından bizde devam Black87 Black87 in dediği gibi fazla atraksiyona girmeden klasik şekilde tabii :)))

Kizlar günaydın rüyamda hep erkek bebek görüyorum.Benim değil bebek arkadaşlarımın yada tanidiklarin vs.Bir kızım var kız bebek çok istiyor oynamak için.Tabiki önceliğim sağlıklı olması Sizde görüyor musunuz böyle rüyalar
Ben ilk kez geçen gece gördüm doktor erkek dedi usg de yok hocam kızdır o diyorum hayır bak pipisi bu kordon bu diyor. yok hocam verin bide ben bakayım dedim aldım elime gezdiriyorum karnımda eşime diyorum ki vallahi erkek bak pipisi var diyip üzgün çıkıyorum odadan ben hep kız istiyorum ve hissediyorum diye 😂😂 yarın 13. hafta gidicez bakalım kontrole ne görüncek

Kızlar günaydın, bir şey soracağım ilişkiye giriyor musunuz? Benim eşim korkuyor, doktora bile ya hocam biraz daha bekleyelim bir şey olur diye aklım çıkıyor dedi son kontrolde 😂 delirtti adam beni, yakında kafasına sert bir cisimle vurup, bayıltıp ona zorla sahip olacağım 😂
yaa başta ben isterdim olurdu 3 haftadır flan hiç içimden gelmiyor bana bişey oldu aklıma bile gelmiyor korkudan flan değil ama eşimde ben huzursuz olmayayım diye üstüme gelmiyor bu ara kanka gibi takılıyoruz umarım hemen geçer bu durum 😂 ya şu beyaz akıntı olayı var ya ben onu sevmiyorum o yüzden istemiyorum açıkçası dr 16. haftada bitecek dayan dedi bekliyorum bende

yaa başta ben isterdim olurdu 3 haftadır flan hiç içimden gelmiyor bana bişey oldu aklıma bile gelmiyor korkudan flan değil ama eşimde ben huzursuz olmayayım diye üstüme gelmiyor bu ara kanka gibi takılıyoruz umarım hemen geçer bu durum 😂 ya şu beyaz akıntı olayı var ya ben onu sevmiyorum o yüzden istemiyorum açıkçası dr 16. haftada bitecek dayan dedi bekliyorum bende
bu olay bende de var canım, şu soniki haftadır ciddi hiç aklıma gelmyo, hormonlardan sanırı yine bize oyunu :)) o beyaz akıntı cidden canımı sıkıyor benimde, doktora sormamıstım, 16 . haftada bitiyormuymus sevindim buna

Ben ilk kez geçen gece gördüm doktor erkek dedi usg de yok hocam kızdır o diyorum hayır bak pipisi bu kordon bu diyor. yok hocam verin bide ben bakayım dedim aldım elime gezdiriyorum karnımda eşime diyorum ki vallahi erkek bak pipisi var diyip üzgün çıkıyorum odadan ben hep kız istiyorum ve hissediyorum diye 😂😂 yarın 13. hafta gidicez bakalım kontrole ne görüncek
ya çok güldüm rüyaya verin bi de ben bakayım falan 😂😂 Ay herkesin gönlünde yatan bişeyler var, sağlıkla ve gönlümüze göre olsun inşallah :)

Yaaa 16. haftada biter mi dedii. Ay inşallah öyle olur. O bende de var ve sinirimi bozuyo . 16. haftayı beklemek için bir sebep daha :)

Kizlar kizlarr ben geldim. Kontrolüm vardi ense kalınlığına baktı doktor çok şükür normalmiş. Bı sıkıntı görmedi gelişimi ile ilgili. Bebisim de çok tatlı hareket ediyordu 🥰 cinsiyetle ilgili de bi tahminde bulundu erkeğe benziyor dedi küçük bı çıkıntı gördüm dedi. İlk oğlumda bu haftalarda çok daha net belliydi ben de görmüştüm ama bunu görmedim doktor gördü. Kesin konuşmuyorum bazen bu haftalarda kızlarda da böyle çıkıntı olabiliyor dedi ama ben yine de erkeğe benzettim dedi hayırlısı olsun artık sağlıklı olsun da ♥️
sağlıkla gelsin inşallah

bu olay bende de var canım, şu soniki haftadır ciddi hiç aklıma gelmyo, hormonlardan sanırı yine bize oyunu :)) o beyaz akıntı cidden canımı sıkıyor benimde, doktora sormamıstım, 16 . haftada bitiyormuymus sevindim buna
evet yaa deli oluyorum ben normalde öyle bi üşütsem akıntı gelse hemen doktora gider fitil atar geçirirdim ee şimdi 2 adet fitil verdi kullandım bitti ee 10 gün sonra bi daha başladı fitili de artık vermiyor. kimyasal yüklemeyelim bekle dayan 16. haftadan sonra herşeyi tam anlamıyla oluşacak akan kokan birşey kalmayacak dedi inşallah dedim bekliyorum işte

Yaaa 16. haftada biter mi dedii. Ay inşallah öyle olur. O bende de var ve sinirimi bozuyo . 16. haftayı beklemek için bir sebep daha :)
evet 16 da herşeyi tamamlanmış oluyor bebeğin ve bu akıntılar hafifte olsa kokular bitecek dayan dedi. bir daha fitil vermedi. böyle olunca bendeki takıntı sankii pismişim gibi geliyorum kendime birlikte olmakta istemiyorum psikolojik olarak.

evet 16 da herşeyi tamamlanmış oluyor bebeğin ve bu akıntılar hafifte olsa kokular bitecek dayan dedi. bir daha fitil vermedi. böyle olunca bendeki takıntı sankii pismişim gibi geliyorum kendime birlikte olmakta istemiyorum psikolojik olarak.
evet kesinlikle kötü hissettiriyor. Günlük ped kullanmak durumunda kalıyorum bende sürekli değiştirebilmek için. Çamaşır asla dayanmaz zaten

canım o bende de çok oluyor doktora sordum, magnezyum ve kalsiyum takviyesi verdi, gerçi hala alamadım bi gidipte :)) belki sana da iyi gelir, ama arada bir yasıyorsan aykları kaldır biraz belini dinlendir, ılık tut
Son zamanlarda sık yaşıyorum canım olabilir bende soylicem Dr muhtemelen yazar biseyler banada ben daha vitaminlere de başlamadım çünkü

evet yaa deli oluyorum ben normalde öyle bi üşütsem akıntı gelse hemen doktora gider fitil atar geçirirdim ee şimdi 2 adet fitil verdi kullandım bitti ee 10 gün sonra bi daha başladı fitili de artık vermiyor. kimyasal yüklemeyelim bekle dayan 16. haftadan sonra herşeyi tam anlamıyla oluşacak akan kokan birşey kalmayacak dedi inşallah dedim bekliyorum işte
canım benımki kokusuz oluyor ama sürekli bi ıslaklık hali rahatsız edici, seninki kokulu mu oluyor, öyleyse daha zorlar tabi, az kalmış sıkalım dişimizi

Devam ediyoruz canım düşük riski olmadığı sürece Bi sıkıntı olmuyor :D

Back
X