2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Onu hissedince rahatlicam artık ilkini kaybettim diye bunda da çok tesirginim
Yaaa öyle mi çok üzüldüm kaybınıza.. Sizi üzmezse neden peki , yani bilinen bir durum varmıydı. İlk haftalarda yaşayan çok oluyormuş tabii de..
Ama içinizi ferah tutun kesinlikle, inşallah herşey çok güzel gidecek, kıpırtılar da başlayınca daha heyecanlı devam edecek . Sağlıkla kavuşun

Amiin. Hep birlikte inşallah.
Kalbi durdu birden 9. Haftada o yüzden çok tedirgin oluyor insan maalesef

Ben de aldım taytlardan. Böyle ayak kısmı açık alt giyim almaya çalışıcam. Çok tatlılar. 6-9 ay olanı seçtim. Bir iki beden büyük almak en iyisi

benimde öyle bildiğin göbeğim bile tüylendi ya bide 9 seans lazere gittim tam bitmişti ama öyle bi çıkıyo ki çıldırıcam boşa gitti paramda boşuna da canım yandı o kadar şimdi ağdaya başlamak istiyorum tekrar jilet çok rahatsız ediyor beni

Ayyy tamamen gittikten sonra başa sarmak da kötü olmuş haklısııın. Çok hızlı uzadığı için jilet rahatsız edici şuan normalde beni etmiyor da. Bugün alsam yarın başlıyor çıkmaya resmen şaka gibi
Artık bebe defteri kapanınca tekrar etmek gerekecek bu lazerleri sanki. Benim 2. ve son zaten
Hamilelik sonrası aldığım pakete kaldığım yerden devam edip kurtulurum inşallah :)

amin inşallah canım bende yeni paket alıp devam edicem. emzirme döneminde gidilebiliyor muydu onu hatırlayamadım ?

Sağolun evet kalp seklindeydi uterus septum deniliyormus sonrasinda histeroskopi oldum

Sağolun evet kalp seklindeydi uterus septum deniliyormus sonrasinda histeroskopi oldum
bunu duyunca ben tedirgin oluyorum çünkü benim rahmimin kalp şeklinde olduğu öğrenildi son kontrolümde karın çevren bebek büyüdükçe ağrır normal dedi doktorum ama hiç tedirgin olmadı hatta güldü bu nadir görülür bak kalp şeklinde dei fotoğrafını çekip bana verdi. ama ilk muayenelerimde böyle birşey yoktu armut şeklindeydi 8. haftadan sonra kalp şeklini aldı. yarın randevum var doktora soracağım erken doğum riski var mı korkmalı mıyım ciddi birşey mi bu diye

benim rahmim böyle işte. sonradan böyle oldu ama nasıl oldu anlamadım. heryerde de kötü yorum görüyorum biraz korkuyorum açıkçası

Aynıyım maalesef lazere 4 seans gittim ve hamile olduğumu öğrendim. Ondan önce de 8 seans gitmişliğim var pandemi öncesi.
Yani ben ki zaten az tüylü bir insandım ama şimdi hızlıca arttı. hatta ben lazer sonrası tüylerim uzayınca acaba hamile miyim bu işte bir anormallik var diye düşünüp de test yapmıştım.

Lazerli olduğum için kıl olarak değil de çok ince tüy şeklinde çıkıyor şu an. O açıdan rahatım. Ama yine de rahatsız ediyor. Ağda yaptırmadan olmayacak. doktora gittiğimde de göbek çevremi alacağım. Lazerden sonra en ufak bir kıl tüy batıyor gözüme. Şu dönemde iyice sinir oldum.

Ama yine de bebeğim için değer onun verdiği mutluluğun yanında tüyün lafı olmaz.
Doğururuz sonra yine gideriz lazere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…