- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #13.361
benim kızım olsaydı zeynep eylül koyucaktım ismini. alya duru da güzel. ela güzelKızlar
dün 15+1 de doktora gittim
cinsiyete kız dedi
emin misiniz deyince yüzde 80 -90 eminim yakınlarına söyleyebilirsin dedi
iki numaram da kız galiba
isim öneriniz var mı
benim içime Gülşah geldi nasıl sizce
Demek ki yanılabiliyoruz. Genelde anneler hisseder derler aslında.benim kızım olsaydı zeynep eylül koyucaktım ismini. alya duru da güzel. ela güzel
ama erkekmiş cinsiyeti.hiç düşünmemiştim erkek olma ihtimalini
geçmiş olsun.Selam kizlaar iki gun once canim cok hamburger cekti neyse nolcak sanki dedik ve siparis verdik esimle bir guzel yedik allaaaah sabaha öluyorum sandim esimde hic birsey yok, kusmaktan icim disima cikti birde ishal basladi banyoya oturdum agliyorum artik o derece kotu oldum. Simdi gecti cok sukur su kaybindan dolayi sanirim asiri bi halsizlik var sadece. Daha oncede gida zehirlenmesi yasamistim geldi yine beni buldu. Ayni seyi yedik ama esime birsey olmadi sanirim bizim bagisiklik durumumuz cok cok hassaslasti aman dikkat edin ben yaptim siz yapmayin hala kusmaktan alt karnimda agrilar var pazartesi gunu randevuya kadar sabretcem bakalim umarim minigime bir zarar gelmemistir
Yaa çok geçmiş olsunSelam kizlaar iki gun once canim cok hamburger cekti neyse nolcak sanki dedik ve siparis verdik esimle bir guzel yedik allaaaah sabaha öluyorum sandim esimde hic birsey yok, kusmaktan icim disima cikti birde ishal basladi banyoya oturdum agliyorum artik o derece kotu oldum. Simdi gecti cok sukur su kaybindan dolayi sanirim asiri bi halsizlik var sadece. Daha oncede gida zehirlenmesi yasamistim geldi yine beni buldu. Ayni seyi yedik ama esime birsey olmadi sanirim bizim bagisiklik durumumuz cok cok hassaslasti aman dikkat edin ben yaptim siz yapmayin hala kusmaktan alt karnimda agrilar var pazartesi gunu randevuya kadar sabretcem bakalim umarim minigime bir zarar gelmemistir
Katalogda göründüğü gibi degildi ben sadece yumuşak battaniyeyi aldım. Fiyatina gore idare eder, günlük kullanım için iyi gibiBen de uğradım. 60 tlye çok yumuşak bir battaniye vardı almadım; çok adi gibi. Penye ürünleri de pek beğenmedim. 3-6 ay yazıyordu üstünde ama aşırı küçüktü. Kalitesi de vasat geldi. Penye battaniye bakacaktım aslında ama yoktu. Hiçbir şey alamadım. 2-3 ürün dışında bir şey yoktu. Talan edilmişti. Hepsi dağılmıştı ki sabah 9 buçuk gibi gittiğim haldehastane çıkışı da yoktu hiçbi şey kalmamıştı ya da gelmemişti bile anlamadm
Geçmiş olsunSelam kizlaar iki gun once canim cok hamburger cekti neyse nolcak sanki dedik ve siparis verdik esimle bir guzel yedik allaaaah sabaha öluyorum sandim esimde hic birsey yok, kusmaktan icim disima cikti birde ishal basladi banyoya oturdum agliyorum artik o derece kotu oldum. Simdi gecti cok sukur su kaybindan dolayi sanirim asiri bi halsizlik var sadece. Daha oncede gida zehirlenmesi yasamistim geldi yine beni buldu. Ayni seyi yedik ama esime birsey olmadi sanirim bizim bagisiklik durumumuz cok cok hassaslasti aman dikkat edin ben yaptim siz yapmayin hala kusmaktan alt karnimda agrilar var pazartesi gunu randevuya kadar sabretcem bakalim umarim minigime bir zarar gelmemistir
Hayırlı olsun.Katalogda göründüğü gibi degildi ben sadece yumuşak battaniyeyi aldım. Fiyatina gore idare eder, günlük kullanım için iyi gibi
Dayanamayıp diğer renklerden de alıcam galibaÇok güzellermiş amanasıl da yakışacak giydiklerinde.
Eki Görüntüle 3144877
Ben de bunları aldım. Kupon da vardı indirim oldu.
Ben de geçen ay yedim. Çok seviyorum çocukluğumdan beri.Geçmiş olsunherkesin durumu farklıdır tabii, bende pazar günü burgerking'ten alıp yedim. Çok şükür birşey olmadı.
Dayanamayıp diğer renklerden de alıcam galibagüle güle giysinler
bunu duyunca ben tedirgin oluyorum çünkü benim rahmimin kalp şeklinde olduğu öğrenildi son kontrolümde karın çevren bebek büyüdükçe ağrır normal dedi doktorum ama hiç tedirgin olmadı hatta güldü bu nadir görülür bak kalp şeklinde dei fotoğrafını çekip bana verdi. ama ilk muayenelerimde böyle birşey yoktu armut şeklindeydi 8. haftadan sonra kalp şeklini aldı. yarın randevum var doktora soracağım erken doğum riski var mı korkmalı mıyım ciddi birşey mi bu diye
Ay evet o kadar güzeller ki aldıkça alası geliyor insanınSayende aldım ben de ya sağ ol hem ucuz hem güzelbir de çok lazım oluyormuş.
İşin tuhafı her şeyde her yerde bir indirim olması. Ekim kasım cidden değerlendirilmesi gereken aylar. Sınırlarımı zorluyorum ben de. Pançodan sonra lcwye de bi baktım. Çok tatlı şeyler var. Daha uygun fiyatlı bi de üstüne indirimler var ekstra sepette. Sweatshirtlü takımlar falan. Harika görünüyorlar.
Cennet gibigerçekten bi batağa düştük herhalde. Aldıkça alası geliyor insanın. Bu arada pançodan dün aldığım şeyler bugün evime geldi. Çok hızlı davranmışlar hoşuma gitti. Ama evde değilim daha göremedim. Heyecanlıyım
Bana tavsiye olarak en çok müslin bez al diyorlar. Daha hiç almadım. Lcwde onlar da indirimli ama kalitesini bilmiyorum nasıl. Dokunup almak istiyorum onları. Trendyoldan da bakılabilir yorumlara göre.
aslında kesin erkek olur içimden geçen buyduDemek ki yanılabiliyoruz. Genelde anneler hisseder derler aslında.
Ben de kız olma ihtimalini pek düşünmüyorum. Hep erkekte aklım. Niye böyle acabaçok hissediyorum erkek olacak diye. Hiçbir şekilde kız olmazmış gibi geliyor hatta; çok keskin bir his ve isteğim de öyle. İnşallah 2.de kızım olur diyorum hep. Daha evlenmeden önce bile böyle düşünüyordum. Sağlığı en önemli şey bunu biliyorum. Ama hissiyatım çok güçlü. Çok yoğun.
Ne çıkacak bakalım
lcw de eğer telefona indirip uygulamadan alırsanız kupon de geliyo. mesela 300 tl ye 100 tl indirim örneğin saat 12:00 den 14:00 e kadar .kargo da ücretsiz oluyo. o şekilde yapabilirsiniz almayı düşünüysanızSayende aldım ben de ya sağ ol hem ucuz hem güzelbir de çok lazım oluyormuş.
İşin tuhafı her şeyde her yerde bir indirim olması. Ekim kasım cidden değerlendirilmesi gereken aylar. Sınırlarımı zorluyorum ben de. Pançodan sonra lcwye de bi baktım. Çok tatlı şeyler var. Daha uygun fiyatlı bi de üstüne indirimler var ekstra sepette. Sweatshirtlü takımlar falan. Harika görünüyorlar.
Cennet gibigerçekten bi batağa düştük herhalde. Aldıkça alası geliyor insanın. Bu arada pançodan dün aldığım şeyler bugün evime geldi. Çok hızlı davranmışlar hoşuma gitti. Ama evde değilim daha göremedim. Heyecanlıyım
Bana tavsiye olarak en çok müslin bez al diyorlar. Daha hiç almadım. Lcwde onlar da indirimli ama kalitesini bilmiyorum nasıl. Dokunup almak istiyorum onları. Trendyoldan da bakılabilir yorumlara göre.
benim ilk kızımın adı Zeynep :) en güzel kız ismi bence,benim kızım olsaydı zeynep eylül koyucaktım ismini. alya duru da güzel. ela güzel
ama erkekmiş cinsiyeti.hiç düşünmemiştim erkek olma ihtimalini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?