2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
benim kızım olsaydı zeynep eylül koyucaktım ismini. alya duru da güzel. ela güzel
ama erkekmiş cinsiyeti.hiç düşünmemiştim erkek olma ihtimalini

Selam kizlaar iki gun once canim cok hamburger cekti neyse nolcak sanki dedik ve siparis verdik esimle bir guzel yedik allaaaah sabaha öluyorum sandim esimde hic birsey yok, kusmaktan icim disima cikti birde ishal basladi banyoya oturdum agliyorum artik o derece kotu oldum. Simdi gecti cok sukur su kaybindan dolayi sanirim asiri bi halsizlik var sadece. Daha oncede gida zehirlenmesi yasamistim geldi yine beni buldu. Ayni seyi yedik ama esime birsey olmadi sanirim bizim bagisiklik durumumuz cok cok hassaslasti aman dikkat edin ben yaptim siz yapmayin hala kusmaktan alt karnimda agrilar var pazartesi gunu randevuya kadar sabretcem bakalim umarim minigime bir zarar gelmemistir

A101e gittim sabah güzel şeyler vardı ilk defa bebek kıyafeti için gittiğimden baya bir şey aldım ben Burda atılan şeyleri yeni gördüm çok güzeller onlara da bakacağımmm

benim kızım olsaydı zeynep eylül koyucaktım ismini. alya duru da güzel. ela güzel
ama erkekmiş cinsiyeti.hiç düşünmemiştim erkek olma ihtimalini
Demek ki yanılabiliyoruz. Genelde anneler hisseder derler aslında.
Ben de kız olma ihtimalini pek düşünmüyorum. Hep erkekte aklım. Niye böyle acaba çok hissediyorum erkek olacak diye. Hiçbir şekilde kız olmazmış gibi geliyor hatta; çok keskin bir his ve isteğim de öyle. İnşallah 2.de kızım olur diyorum hep. Daha evlenmeden önce bile böyle düşünüyordum. Sağlığı en önemli şey bunu biliyorum. Ama hissiyatım çok güçlü. Çok yoğun.
Ne çıkacak bakalım

geçmiş olsun. Hamburgere bayılırım.
Ama dikkat etmek gerek cidden. En güzeli kendi hazırladığımız temiz yiyecekler. Yine de canımız çekince yemeden olmuyor

Yaa çok geçmiş olsun Kusunca çok halsiz düşüyor insan zaten
İşte dikkat etmek lazım tabii ama arada can isteyince de engel olunamıyor

Herkese merhaba güzel anneler. Yoğunluktan fırsat bulup giremiyorum. Cinsiyeti kesin olmasa da %80 oğlum olacak. Sormak istediğim bir sey var.Biliyorsunuz benim 4. çocuk olacak.Doktor plasenta biraz aşağıda dikkat et dedi . Böyle bir sıkıntısi olan var mı?Daha önce başıma gelmediği için bu konuda pek bilgim yok. İlerleyen haftalarda düzelmesi büyük ihtimal ama duzelmezse sezaryen doğum oluyormuş. Azcık tırstım açıkçası

Katalogda göründüğü gibi degildi ben sadece yumuşak battaniyeyi aldım. Fiyatina gore idare eder, günlük kullanım için iyi gibi

Geçmiş olsun herkesin durumu farklıdır tabii, bende pazar günü burgerking'ten alıp yedim. Çok şükür birşey olmadı.

Katalogda göründüğü gibi degildi ben sadece yumuşak battaniyeyi aldım. Fiyatina gore idare eder, günlük kullanım için iyi gibi
Hayırlı olsun. Evet maalesef. Ben de beğenmedim. Yine de penye battaniyeleri görmek isterdim. Elimde bulunsa fazladan iyi olurdu. Sağlık olsun.

Dayanamayıp diğer renklerden de alıcam galiba güle güle giysinler

Sayende aldım ben de ya sağ ol hem ucuz hem güzel bir de çok lazım oluyormuş.
İşin tuhafı her şeyde her yerde bir indirim olması. Ekim kasım cidden değerlendirilmesi gereken aylar. Sınırlarımı zorluyorum ben de. Pançodan sonra lcwye de bi baktım. Çok tatlı şeyler var. Daha uygun fiyatlı bi de üstüne indirimler var ekstra sepette. Sweatshirtlü takımlar falan. Harika görünüyorlar.
Cennet gibi gerçekten bi batağa düştük herhalde. Aldıkça alası geliyor insanın. Bu arada pançodan dün aldığım şeyler bugün evime geldi. Çok hızlı davranmışlar hoşuma gitti. Ama evde değilim daha göremedim. Heyecanlıyım
Bana tavsiye olarak en çok müslin bez al diyorlar. Daha hiç almadım. Lcwde onlar da indirimli ama kalitesini bilmiyorum nasıl. Dokunup almak istiyorum onları. Trendyoldan da bakılabilir yorumlara göre.

Rahat olun hiç bişi yoktur inş. öyle netten her şeyi okumayın. sağlıkla alın kucağınıza...

Ay evet o kadar güzeller ki aldıkça alası geliyor insanın Güzel günlerde sağlıkla giydirmek nasip olsun inşallah. Aaa süper erken gelmesi bize de gösterirsin evet muslin muhteşem bir kurtarıcı hem bebeğin üstüne olsun hem sizin kendi omzunuza bebeği aldığınızda koymak için olsun. Sanırım ondan da cigit in sitesinde vardı ama yanılmıyorsam yinede bi dokunmak en güzeli bazıları çok sert olabiliyor

aslında kesin erkek olur içimden geçen buydu
ama belki kızım olur inşallah diyodum.

lcw de eğer telefona indirip uygulamadan alırsanız kupon de geliyo. mesela 300 tl ye 100 tl indirim örneğin saat 12:00 den 14:00 e kadar .kargo da ücretsiz oluyo. o şekilde yapabilirsiniz almayı düşünüysanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…