2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kızlar
dün 15+1 de doktora gittim
cinsiyete kız dedi
emin misiniz deyince yüzde 80 -90 eminim yakınlarına söyleyebilirsin dedi
iki numaram da kız galiba
isim öneriniz var mı
benim içime Gülşah geldi nasıl sizce

Aa valla bravo tüylerden şüphelenip anlamak çok iyi
Ah ne tuhaf bı gündü benim hamilelik aklımın ucundan bile geçmiyordu . Sadece regl olamıyorum acaba eşim sordu da bilinç altına yerleşti ondan mı olmuyirun bı test yapayım da belki rahatlar regl olurum bu sayede diye test yapmıştım. O kadar da eminim ki hamile olmadığıma iş yerinde yaptım testi şüphem olsa asla iş yerinde öğrenmeyi göze alamazfim
Jet hızıyla çift çizgi çıkınca resmen morardim..arkadaşlarıma attım bu kadar hızlı çift çizgi çıkmaz test bozuktur değil mi diye onlara da inanmayıp ikinci testi yapınca şok um tescillenmisti . Epilasyon a gidicektim beeeen diyorum bı de ahshs hay Allah'ım

Oyy çok tatlı zorlayacak sizi demek kaç hafta kaç gün oldu? Ben de cinsiyet öğreneceğim diye kendimi şartladım ay sonuna.ama göstermezse yandık
bu arada akşam nobetcı doktora gıtmısdı kadın ınat ettı gostecem dedi tam tamanı 20 dk baktı ama ıhıh yok bı tek bu resmı alabıldık 4d ye gectı banamısın demedı :) babası gibi inatçı olacak heralde

Kizlar bende a101 e gittim sabah, ürünleri beğendim şahsen tabi ki aman aman değil desenler fln ama 100 de 100 pamuk, hastane cikisi 70 lira, bana çok uygun geldi, battaniye flnda var
Ben de uğradım. 60 tlye çok yumuşak bir battaniye vardı almadım; çok adi gibi. Penye ürünleri de pek beğenmedim. 3-6 ay yazıyordu üstünde ama aşırı küçüktü. Kalitesi de vasat geldi. Penye battaniye bakacaktım aslında ama yoktu. Hiçbir şey alamadım. 2-3 ürün dışında bir şey yoktu. Talan edilmişti. Hepsi dağılmıştı ki sabah 9 buçuk gibi gittiğim halde hastane çıkışı da yoktu hiçbi şey kalmamıştı ya da gelmemişti bile anlamadm

Kızlar merhaba bugün ikili testten cıktım ense kalınlığı ve burun kemiği normal cıktı çok şükür %90 kız dedi perinatolog ama bir sorun var sağ ve sol damarlarda daralma cıktı coraspin verdi başına gelen var mı

mesela lcw de ikilisi 100-150 civarı
e bebekte adeti 25-100 arası değişiyo

ya benım doktorum dırek kendı baktı sorun yok dedı kan aldı sonucada normal dedı dun aradıalr soledıler acaba herksın farklı bı yontemımı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…