- 18 Nisan 2013
- 942
- 1.561
- 313
- 38
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #13.461
canımm aynı şikayet baştan beri var bende, burdan bi arakads sormustu doktora ona deniz suyu önermişti doktoru, ben geçen gittiğimde sorum bana da her gün olmamamk şartıyla burun spreyi kullanabileceğimi söyledi, çünkü özellkle geceleri burun tıkanıklıgından bogazlarm falan cok kuruyor rahatsız oluyordum, iyi oldu arada normaldede kullandgm burun acıcı spreyden sıkıyorumKızlar burnum hep tıkalı, özellikle sabah kalktığımda kupkuru... Bugün kanadı da biraz, baktım hamilelikte oluyormuş. Aranızda bu durumu yaşayan, çözüm bulan var mı acaba?
öncelikle geçmiş olsun, ilk defa böyle bi durum yaşayan duydum, yani haklısın o akıntı bogaza doldugu için bulandırır mideni, ama tekrar mı gitsen acaba doktora, yani biz burda yanlış yönlendirmek istemeyiz seni.Herkese iyi akşamlar.. İnşallah Nisan sonu bende sizler gibi anne olacağım.. Belki burda bir çözüm bulabilirim ümidiyle yazıyorum.. Gebeliği öğrendiğimden beri ciddi bir geniz akintim var ve inanılmaz mide bulantısı yapiyor. Aranızda böyle sorun yaşayan var mı. Kbb ' ye gittim burun ve boğaz için sprey verdi ama işe yaramadı ve bu durum bende inanilmaz mide bulantısı yapiyoruzun süre dışarıda kalamıyorum genzim doluyor ve o akıntıyi çıkarmakta da çok zorlaniyorum.. Bu durumu yaşayıp çözüm bulan arkadaşlar var mı?
ben montessori yatak alıp 3 yasında geçmiştim, gerçi hala arada yanıma kacıyor ama olusn, arkadasın da dediği gibi kendilerinin yatıp kalkabilmesi avantaj, ben Caploonba markasının my house modelini kullanıyorum, biraz oyun gibi de gelir cok da kaliteli.Kızlar size birşey danışmak istiyorum 2 yaşında bi oğlum var ve doğuma kadar odasını ayırmayı düşünüyorum ama şuan yattığı yatak eski zaten bi yakınımız vermişti iyice de yıprandı doğuma kadar da 3 yaşına gelecek nasıl bi yatak önerirsiniz
canım sen öğrendin mi cinsiyeti :)Ilk bebis olucak insallah canim
Merhaba, müslin örtüler ne amaçla kullanıyor acaba? Çok duyuyorum bebek arabası ve oto koltuk kılıfı olan modellerini de gördüm ama insanlar metre metre alıyormuş çok lazım diye başka kullanım alanlarını bilmiyorum o yüzden alırken nesine dikkat etmek lazım aklım karıştı.Sayende aldım ben de ya sağ ol hem ucuz hem güzelbir de çok lazım oluyormuş.
İşin tuhafı her şeyde her yerde bir indirim olması. Ekim kasım cidden değerlendirilmesi gereken aylar. Sınırlarımı zorluyorum ben de. Pançodan sonra lcwye de bi baktım. Çok tatlı şeyler var. Daha uygun fiyatlı bi de üstüne indirimler var ekstra sepette. Sweatshirtlü takımlar falan. Harika görünüyorlar.
Cennet gibigerçekten bi batağa düştük herhalde. Aldıkça alası geliyor insanın. Bu arada pançodan dün aldığım şeyler bugün evime geldi. Çok hızlı davranmışlar hoşuma gitti. Ama evde değilim daha göremedim. Heyecanlıyım
Bana tavsiye olarak en çok müslin bez al diyorlar. Daha hiç almadım. Lcwde onlar da indirimli ama kalitesini bilmiyorum nasıl. Dokunup almak istiyorum onları. Trendyoldan da bakılabilir yorumlara göre.
Ama benim şöyle bi sıkıntım var ev dubleks yani sabah kaktığında beşiğinden çıkıp merdivenlere yönelebilir o yüzden birazda korunaklı olsun istiyorumcanımm aynı şikayet baştan beri var bende, burdan bi arakads sormustu doktora ona deniz suyu önermişti doktoru, ben geçen gittiğimde sorum bana da her gün olmamamk şartıyla burun spreyi kullanabileceğimi söyledi, çünkü özellkle geceleri burun tıkanıklıgından bogazlarm falan cok kuruyor rahatsız oluyordum, iyi oldu arada normaldede kullandgm burun acıcı spreyden sıkıyorum
öncelikle geçmiş olsun, ilk defa böyle bi durum yaşayan duydum, yani haklısın o akıntı bogaza doldugu için bulandırır mideni, ama tekrar mı gitsen acaba doktora, yani biz burda yanlış yönlendirmek istemeyiz seni.
ben montessori yatak alıp 3 yasında geçmiştim, gerçi hala arada yanıma kacıyor ama olusn, arkadasın da dediği gibi kendilerinin yatıp kalkabilmesi avantaj, ben Caploonba markasının my house modelini kullanıyorum, biraz oyun gibi de gelir cok da kaliteli.
Ya o yataklar çok hoş ama bana korunaklı bi yatak lazım evimiz dubleks uyandığında merdivenlere gitmesi çok yüksek bi olasılıkBence montessori yatak canim ben direkt oyle yapicam bebegimin odasini da.Kendileri girip cikabildikleri icin yataga daha ozgur hissediyorlar,bir de kim ne derse desin bebekler ve cocuklar yere yakin uyumayi daha cok seviyolar kimin cocugunu gorsem boyle :)
Merhaba, hamileliğimin başından beri bu kuruluk ve kuruluk sebepli kanama sorununu yaşıyordum ben de. Doktor Nazalnem adında bir burun spreyi önerdi. Nem koruyucu diye geçiyor normal burun spreyleri gibi değil yağlı bir yapısı var. Bir kere kullandım ve uzunca bir süre ihtiyaç duymadım tekrar sıkmaya o kuruluk ve kanama tamamen geçti diyebilirim.Kızlar burnum hep tıkalı, özellikle sabah kalktığımda kupkuru... Bugün kanadı da biraz, baktım hamilelikte oluyormuş. Aranızda bu durumu yaşayan, çözüm bulan var mı acaba?
canım anladım haklısında 3 yaş diyosun, sonrasında o zaman tekrar mı gAma benim şöyle bi sıkıntım var ev dubleks yani sabah kaktığında beşiğinden çıkıp merdivenlere yönelebilir o yüzden birazda korunaklı olsun istiyorum
Merhaba acaba siz kaç yaşındasınız şuan ve tam kaç haftalıksınız benimde yarın kontrolüm 12+2 haftalık miniğim şuan bende cinsiyet öğreneceğim merak ettim :))Teşekkür ederim
Benim de dubleks canım merdiven koruması taktım böyle bişey yapabilirsiniz sizde merdivenden düşmesin diye. Ben de Ikea sundvik modeli kullanıyorum çok da memnunum büyüyüp küçülüyor ve kendi çıkıp yatabiliyor çok yüksek değilYa o yataklar çok hoş ama bana korunaklı bi yatak lazım evimiz dubleks uyandığında merdivenlere gitmesi çok yüksek bi olasılık
30 yaşındayım 12+1 imMerhaba acaba siz kaç yaşındasınız şuan ve tam kaç haftalıksınız benimde yarın kontrolüm 12+2 haftalık miniğim şuan bende cinsiyet öğreneceğim merak ettim :))
Evet canim aslinda 13+6 da baska bi doktora gitmistim tahminde bulunmustu yuzde 90 kiz diye dun kendi doktorum kiz oldugunu soyledicanım sen öğrendin mi cinsiyeti :)
senle tamı tamına aynı beklenen dogum günümüz :)
Bu dediğiniz yatakların kapılı olanlarıda varmış sanırım yani her tarafı çevrili olan öyle bişey de olabilir aslında biraz araştırıcamcanım anladım haklısında 3 yaş diyosun, sonrasında o zaman tekrar mı g
ncelliyeceksin yatagı, hani ben ergenliği cıkarna kadar kullansın diye büyük de almısıtm, korunaklı diyosan daha yaş aralığı küçük olanlara bakıcaksın ozaman, bilemedim valla nası bi tarz olmalı
Süper ozaman, doktoruma söyliyim yazsın çünkü gripli gibi geziyorum sürekli tıkalı olduğu içinMerhaba, hamileliğimin başından beri bu kuruluk ve kuruluk sebepli kanama sorununu yaşıyordum ben de. Doktor Nazalnem adında bir burun spreyi önerdi. Nem koruyucu diye geçiyor normal burun spreyleri gibi değil yağlı bir yapısı var. Bir kere kullandım ve uzunca bir süre ihtiyaç duymadım tekrar sıkmaya o kuruluk ve kanama tamamen geçti diyebilirim.
Bildiğim kadarıyla Nazalnem ilaç statüsünde değil, devlet de karşılamıyor nemlendirici gibi bir şey; ama siz yine de kullanmadan önce doktorunuzu mutlaka bilgilendirin :)Süper ozaman, doktoruma söyliyim yazsın çünkü gripli gibi geziyorum sürekli tıkalı olduğu içinteşekkür ederim
Ayy ne guzel maşallah sağlıkla al kucağına bende çarşamba ya randevu aldım 16 hafta bitmiş olacak inşallah Bi kız haberide ben veririmYa bir Nisan anne adayı olarak bir kız bebiş de benden.Fetal DNA testi yaptırmıştım sonuçlandı, bugün de doktor kontrolümüz vardı. Her şey yolunda. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım kısmetse bebiklerimizi.
Ben de öyleyim güya doğum yaklaşana kadar hiçbişey almicam diyodum şimdi daha cinsiyeti bile belli değilken bi taraftan ebebek mağazadan bi taraftan trendyoldan bir sürü zıbın, tulum hatta bornoz bile aldımCok tesekkur ederim canim, insallah hepimizgercekten oyle ya insan tutamiyo kendini bakip bakip seviyorum
Benim de dublex evim merdivenlere koruma yaptiricam yurumeye baslayinca yuksek kapilar oluyor :) onlari yaptirabilirsiniz ama iciniz nasil rahat edecekse tabikiYa o yataklar çok hoş ama bana korunaklı bi yatak lazım evimiz dubleks uyandığında merdivenlere gitmesi çok yüksek bi olasılık
Onuda yaptıralım inşAllah daha güvenilir olur tabiBenim de dublex evim merdivenlere koruma yaptiricam yurumeye baslayinca yuksek kapilar oluyor :) onlari yaptirabilirsiniz ama iciniz nasil rahat edecekse tabiki
İnşallah gönlünüze göre olur. Sizden de güzel haberler gelsin.Ayy ne guzel maşallah sağlıkla al kucağına bende çarşamba ya randevu aldım 16 hafta bitmiş olacak inşallah Bi kız haberide ben veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?