2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kızlar burnum hep tıkalı, özellikle sabah kalktığımda kupkuru... Bugün kanadı da biraz, baktım hamilelikte oluyormuş. Aranızda bu durumu yaşayan, çözüm bulan var mı acaba?
canımm aynı şikayet baştan beri var bende, burdan bi arakads sormustu doktora ona deniz suyu önermişti doktoru, ben geçen gittiğimde sorum bana da her gün olmamamk şartıyla burun spreyi kullanabileceğimi söyledi, çünkü özellkle geceleri burun tıkanıklıgından bogazlarm falan cok kuruyor rahatsız oluyordum, iyi oldu arada normaldede kullandgm burun acıcı spreyden sıkıyorum
öncelikle geçmiş olsun, ilk defa böyle bi durum yaşayan duydum, yani haklısın o akıntı bogaza doldugu için bulandırır mideni, ama tekrar mı gitsen acaba doktora, yani biz burda yanlış yönlendirmek istemeyiz seni.
ben montessori yatak alıp 3 yasında geçmiştim, gerçi hala arada yanıma kacıyor ama olusn, arkadasın da dediği gibi kendilerinin yatıp kalkabilmesi avantaj, ben Caploonba markasının my house modelini kullanıyorum, biraz oyun gibi de gelir cok da kaliteli.

Merhaba, müslin örtüler ne amaçla kullanıyor acaba? Çok duyuyorum bebek arabası ve oto koltuk kılıfı olan modellerini de gördüm ama insanlar metre metre alıyormuş çok lazım diye başka kullanım alanlarını bilmiyorum o yüzden alırken nesine dikkat etmek lazım aklım karıştı.

Ama benim şöyle bi sıkıntım var ev dubleks yani sabah kaktığında beşiğinden çıkıp merdivenlere yönelebilir o yüzden birazda korunaklı olsun istiyorum

Ya o yataklar çok hoş ama bana korunaklı bi yatak lazım evimiz dubleks uyandığında merdivenlere gitmesi çok yüksek bi olasılık

Kızlar burnum hep tıkalı, özellikle sabah kalktığımda kupkuru... Bugün kanadı da biraz, baktım hamilelikte oluyormuş. Aranızda bu durumu yaşayan, çözüm bulan var mı acaba?
Merhaba, hamileliğimin başından beri bu kuruluk ve kuruluk sebepli kanama sorununu yaşıyordum ben de. Doktor Nazalnem adında bir burun spreyi önerdi. Nem koruyucu diye geçiyor normal burun spreyleri gibi değil yağlı bir yapısı var. Bir kere kullandım ve uzunca bir süre ihtiyaç duymadım tekrar sıkmaya o kuruluk ve kanama tamamen geçti diyebilirim.

Ama benim şöyle bi sıkıntım var ev dubleks yani sabah kaktığında beşiğinden çıkıp merdivenlere yönelebilir o yüzden birazda korunaklı olsun istiyorum
canım anladım haklısında 3 yaş diyosun, sonrasında o zaman tekrar mı g
ncelliyeceksin yatagı, hani ben ergenliği cıkarna kadar kullansın diye büyük de almısıtm, korunaklı diyosan daha yaş aralığı küçük olanlara bakıcaksın ozaman, bilemedim valla nası bi tarz olmalı

Ya o yataklar çok hoş ama bana korunaklı bi yatak lazım evimiz dubleks uyandığında merdivenlere gitmesi çok yüksek bi olasılık
Benim de dubleks canım merdiven koruması taktım böyle bişey yapabilirsiniz sizde merdivenden düşmesin diye. Ben de Ikea sundvik modeli kullanıyorum çok da memnunum büyüyüp küçülüyor ve kendi çıkıp yatabiliyor çok yüksek değil

Bu dediğiniz yatakların kapılı olanlarıda varmış sanırım yani her tarafı çevrili olan öyle bişey de olabilir aslında biraz araştırıcam

Süper ozaman, doktoruma söyliyim yazsın çünkü gripli gibi geziyorum sürekli tıkalı olduğu için teşekkür ederim

Süper ozaman, doktoruma söyliyim yazsın çünkü gripli gibi geziyorum sürekli tıkalı olduğu için teşekkür ederim
Bildiğim kadarıyla Nazalnem ilaç statüsünde değil, devlet de karşılamıyor nemlendirici gibi bir şey; ama siz yine de kullanmadan önce doktorunuzu mutlaka bilgilendirin :)

Ayy ne guzel maşallah sağlıkla al kucağına bende çarşamba ya randevu aldım 16 hafta bitmiş olacak inşallah Bi kız haberide ben veririm

Cok tesekkur ederim canim, insallah hepimiz gercekten oyle ya insan tutamiyo kendini bakip bakip seviyorum
Ben de öyleyim güya doğum yaklaşana kadar hiçbişey almicam diyodum şimdi daha cinsiyeti bile belli değilken bi taraftan ebebek mağazadan bi taraftan trendyoldan bir sürü zıbın, tulum hatta bornoz bile aldım Ben de bakıp bakıp seviyorum motive oluyorum iyi geliyor bana napıyım

Benim de dublex evim merdivenlere koruma yaptiricam yurumeye baslayinca yuksek kapilar oluyor :) onlari yaptirabilirsiniz ama iciniz nasil rahat edecekse tabiki

Ayy ne guzel maşallah sağlıkla al kucağına bende çarşamba ya randevu aldım 16 hafta bitmiş olacak inşallah Bi kız haberide ben veririm
İnşallah gönlünüze göre olur. Sizden de güzel haberler gelsin. İnsan cinsiyeti öğrenince her ikisine de sevineceğini bile bile garip tepkiler verebiliyor. Gözyaşlarımız hep mutlulukla aksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…