- 21 Nisan 2022
- 333
- 331
- 18
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #14.481
Demek bazı bebekler kendilerini çok iyi saklıyorlar. 20 haftalara kadar bile cinsiyetini belli etmeyen bebekleri okudum burda16. Haftada da birşey demiyorlar ki1 haftada 3 kere gittim kıza benziyor ama kesin değil dediler
Hayırlı olsun Canmbenimde kesin olursa söylerim yazarsın
Fatura gereklidir değil mi?Evet bunu bende araştırdım ve doğumdan sonra yapacağım. Özel hastanede doğum için devletin verdiği belli bir fiyatlandırma var. Ama biz kat kat fazlasını veriyoruz. Doğumdan sonra hastaneden alacağınız doğum raporu ile birlikte sgk ya şikayette bulunuyorsunuz. Talep inceleniyor ve haklı bulunursa hastane o aradaki farkı geri ödemek zorunda kalıyor
demek ki yine de peşine düşmekte fayda var canım ama işte birinin takip etmesi lazım zaman ayırıp, benim çok gözüm kesmediBazıları diyor lar ki tüketici hakem heyetine bazılarıda il sağlık müdürlüğüne bir de story ye cevap veren hastane yöneticisi olmuş o da şöyle demiş
karın bölgen cok zayıfsa ve ilk bebek değilse olabilir canım, benim 2. bebek 17 hafta doldu ama tık yokSelam kizlar belki suan cok erken ama az once oyle bisey hissettimki acaba diye dusundum hic bagirsak veya gaz hareketi gibi bisey degildi nasil anlatsam sol tarafimda bisey bi anlik dokundu gibi hafifce uzaniyordum tamda sizce bebegi hissetmis olabilirmiyim esim cok erken sen oyle saniyosun falan dedi ama cok garipti bian heyecanlandim
Öyle galibaDemek bazı bebekler kendilerini çok iyi saklıyorlar. 20 haftalara kadar bile cinsiyetini belli etmeyen bebekleri okudum burda
Suyu ben de çok içemiyorum yaa yeni yeni tadı düzeliyor tiksinmiştim tansiyonum düşüktü en sonBenim de baş ağrısı çok zorluyor. haftanın 4 günü sürüyor yaklaşıktansiyon olabilir dedi. Tansiyon yüksek değilse az su içmekten ve açlıktan dedi. Benim açlık ve susuzluk
Evet biraz değişik işlerdemek ki yine de peşine düşmekte fayda var canım ama işte birinin takip etmesi lazım zaman ayırıp, benim çok gözüm kesmedi
Çok iyi fiyat almışsın ben 1150tl fiyat aldım Türkiye hastanesinde Mehmet Aygün hocabana da kız dedi :)
ayrıntılı için de Erbil çakar özel muayenesinden fiyat aldım peşin 600 tl
kredi kartı 750 tl dedi
normal mi acaba sen ne kadara yaptırıcaksın canım
bu arada aynı doktor Zeynep kamilde hasta bakıyo, normal gidip detaylı için de şansımı deniycem bakalım
Ne guzel haber hayırlı olsun sağlıkla kucağına al ins bebisiniSevgili Anneler fetal DNA sonucum iyi çıktı problem yok diye mesaj attı perinatologumpaylaşmak istedim, sevgiler
Ben de 13+2 yim alt göbekte bişi yok sadece üst karında gaz şişliği var. Bi önceki hamileliğimde 15 haftalıkken 5 kilo vermiş haldeydim. heralde 17-18 gibi göbeğim belirginleşmişti. Hatta 16. Haftamda abiye giyip dümdüz göbekle düğüne gitmiştmKızlar hepinize merhaba. Ben 15 haftalık gebeyim ama hiç karnım yok bu normal değil mi . Hiç kilo almadım. Gebeliğimin başından beri 52 kiloyum bebeğim için sürekli telaşlaniyorum benim gibi olan var mı
Çok teşekkür ederimNe guzel haber hayırlı olsun sağlıkla kucağına al ins bebisini
Benim de gözüme vuran baş ağrılarım başladı neyin nesi bu yaBenim de sık olmamakla birlikte baş ağrılarım başladı, bazen çok zorluyor. İlaç içmemek için direniyorum.
4 kilo verdim ben de ama yemek yemeyi özledim
Kızlar bu tüp bebek tedavilerinde yada histeroskopi tedavisindeki tedavi ücretlerinde de olurmu acaba ? Baktım şimdi o tedaviler hiç sisteme girilmemişHatta bakıyorum şimdi mesela geçen ikili test için gittiğimde 400 tl verdiğim muayene ücretim 56 tl , 350 tl verdiğim iki test ücreti 36,85 görünüyor :)
Faturanızı talep edebilirsiniz hastaneden. Epic kriz raporu istiyorlar birde diye biliyorum. Onuda doğumdan sonra veriyorlar siz toparlayabildiklerinizle bi başvurun yinedeFatura gereklidir değil mi?2020 de doğum yaptım fatura nerde kimbilir
Çok teşekkürler. Sizce sonuç alınır mı?Faturanızı talep edebilirsiniz hastaneden. Epic kriz raporu istiyorlar birde diye biliyorum. Onuda doğumdan sonra veriyorlar siz toparlayabildiklerinizle bi başvurun yinede
Alan kişileri gördüm. Ben şansımı deneyeceğimÇok teşekkürler. Sizce sonuç alınır mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?