• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
16. Haftada da birşey demiyorlar ki 🤣 1 haftada 3 kere gittim kıza benziyor ama kesin değil dediler😏

Hayırlı olsun Canm 🌸 benimde kesin olursa söylerim yazarsın 😁
Demek bazı bebekler kendilerini çok iyi saklıyorlar. 20 haftalara kadar bile cinsiyetini belli etmeyen bebekleri okudum burda:bicak::KK57:

Evet bunu bende araştırdım ve doğumdan sonra yapacağım. Özel hastanede doğum için devletin verdiği belli bir fiyatlandırma var. Ama biz kat kat fazlasını veriyoruz. Doğumdan sonra hastaneden alacağınız doğum raporu ile birlikte sgk ya şikayette bulunuyorsunuz. Talep inceleniyor ve haklı bulunursa hastane o aradaki farkı geri ödemek zorunda kalıyor
Fatura gereklidir değil mi?🙃2020 de doğum yaptım fatura nerde kimbilir

Bazıları diyor lar ki tüketici hakem heyetine bazılarıda il sağlık müdürlüğüne bir de story ye cevap veren hastane yöneticisi olmuş o da şöyle demiş
demek ki yine de peşine düşmekte fayda var canım ama işte birinin takip etmesi lazım zaman ayırıp, benim çok gözüm kesmedi

Selam kizlar belki suan cok erken ama az once oyle bisey hissettimki acaba diye dusundum hic bagirsak veya gaz hareketi gibi bisey degildi nasil anlatsam sol tarafimda bisey bi anlik dokundu gibi hafifce uzaniyordum tamda sizce bebegi hissetmis olabilirmiyim esim cok erken sen oyle saniyosun falan dedi ama cok garipti bian heyecanlandim
karın bölgen cok zayıfsa ve ilk bebek değilse olabilir canım, benim 2. bebek 17 hafta doldu ama tık yok 🙂

Benim de baş ağrısı çok zorluyor. haftanın 4 günü sürüyor yaklaşık 😔 tansiyon olabilir dedi. Tansiyon yüksek değilse az su içmekten ve açlıktan dedi. Benim açlık ve susuzluk 😔
Suyu ben de çok içemiyorum yaa yeni yeni tadı düzeliyor tiksinmiştim tansiyonum düşüktü en son

demek ki yine de peşine düşmekte fayda var canım ama işte birinin takip etmesi lazım zaman ayırıp, benim çok gözüm kesmedi
Evet biraz değişik işler😅 bi araştırmak lazım bir de aynı hastanede kontrol oluyorum 2. Doğumumda orda olcak kara listede olmak istemem🤣😂

bana da kız dedi :)
ayrıntılı için de Erbil çakar özel muayenesinden fiyat aldım peşin 600 tl
kredi kartı 750 tl dedi
normal mi acaba sen ne kadara yaptırıcaksın canım
bu arada aynı doktor Zeynep kamilde hasta bakıyo, normal gidip detaylı için de şansımı deniycem bakalım
Çok iyi fiyat almışsın ben 1150tl fiyat aldım Türkiye hastanesinde Mehmet Aygün hoca

Kızlar hepinize merhaba. Ben 15 haftalık gebeyim ama hiç karnım yok bu normal değil mi . Hiç kilo almadım. Gebeliğimin başından beri 52 kiloyum bebeğim için sürekli telaşlaniyorum benim gibi olan var mı
Ben de 13+2 yim alt göbekte bişi yok sadece üst karında gaz şişliği var. Bi önceki hamileliğimde 15 haftalıkken 5 kilo vermiş haldeydim. heralde 17-18 gibi göbeğim belirginleşmişti. Hatta 16. Haftamda abiye giyip dümdüz göbekle düğüne gitmiştm😂 ki normalde gayet de göbekli birisiym. Hiç üzülmeyin vücut yapınızdandır onlar ilk üç ay bişey yemeseniz bile gayet güzel alıyor sizin vücudunuzdan ihtiyaçlarını.

Hatta bakıyorum şimdi mesela geçen ikili test için gittiğimde 400 tl verdiğim muayene ücretim 56 tl , 350 tl verdiğim iki test ücreti 36,85 görünüyor :)
Kızlar bu tüp bebek tedavilerinde yada histeroskopi tedavisindeki tedavi ücretlerinde de olurmu acaba ? Baktım şimdi o tedaviler hiç sisteme girilmemiş 🙄 yok gibi

Kızlar aramızda izmirli bir arkadaşımız 350 € ya İzmirde fetal dna yaptırmıştı. Mesajlarda geri gittim ama bulamadım kimdi🙆‍♀️ Bana bi el sallar mısın canım sormak istediklerim var😂

Kızlar ikili test verdiğinizde kaç günde sonuç çıktı. Ben geçen hafta pazartesi yaptırdım hala sonucum gelmedi bukadar uzun sürmesi normalmi

Back
X