- 24 Kasım 2021
- 5.232
- 6.434
- 148
- 32
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #15.621
Canim ben tam mesai çalışıyorum çok oturmama bağlıyorum, bugün yürüyüş yaptım ve hafif hamile platesi yaptım sanki iyi geldi bi dene istersenAyyy aynı benben çok çabuk yoruluyorum . Bi tur attım mı belim ağtıyor hemen .
Canim klişe olacak ama eskiden tarlada doguruyorlarmis hamilelik boyunca gizli saklı 9 ay geciriyorlarmis , iz her ay kontrole giduyoruz her imkan var ama derdimiz bitmiyorBenimde karnım kocaman arkadaşımvalla bi anda pörtledi akşamları o kadar ağırlaşıyorum ki ilk gebeliğimde 4-5 aylıkken karnım hiç böyle değildi. Şimdi böyleyse bunun 8-9 aylığını düşünemiyorum sancılarımda oluyor ve burdaki arkadaşlar gibi akıntılarım pzrtsi doktoruma bildireceğim bakalım idrar testi mi yapacak napacak. Senin magnezyumun ne durumdaydı? Böyle ağrılar kasılmalar olabiliyor ondanda. Bir de rahim büyümesi var tabi
Canim hormonlardan da olabilir ben ilk iki ay ozellikle aksam yattigimda kalbim hep pir pirdi ama korktum doktora gidemedim internette fln da normal diye okudum sonra gecti o halim ileri haftalatda, hamilelikte kalple ilgili herseye bakılabiliyor mu bi zararı var mi ki bebegeAh keşke kalça ağrım olsa arkadaşım üç gündür kalp çarpıntısı, baskı ile uğraşıyorumne oldu bize böyle
Bende de bu hafta ağrılar başladı. Biraz ayakta kalsam hemen bacağıma vuran bir bel ağrısı yaşıyorum. Tek taraflı oluyor. Uzanınca oturunca geçiyor. Dinlenmem şart oluyor. Bugün biraz mutfağı toparladım ve ayakta kaldım diye dışarı çıkamadım ağrıdan. Evde dinlenmek zorundaydım. Dinlenmek iyi geldi.Kizlar benimde son 1 haftadır özellikle kalça ağrısı şikayetim var, internetten okudum normal diyor ama biraz erken başladı gibi geliyor daha 19. Haftadayim , 7. Ayda fln olur dedi arkadaşlarım ama karnimda hızlı büyüdü sanki, kalkınca açılana kadar bacağım zor basıyorum, şimdiden böyleyse 8-9 ayı dusunemiyorum
Dr. Banu Çiftçi’nin uygulamasından baktım.Kızlar selam. Perinatolog randevusu alacağım. Suan 18 + 3 üm. Önümüzdeki hafta içi alacağım. 19.hafta içinde olmuş olacağım yani. Sizce erken mi gec mi? Siz ne zaman aldiniz randevu?
doktorum yonlendirdi ama bir sorun olduğu için değil. Detaylı bakilsin diye. İlkinde de yollamıştı ben gitmedim ve çok şükür bisey de cikmadi ama bunda gideym diyorum. Giden var mı ya da gidecek olan ? Kaçıncı haftada gittiniz ya da gideceksiniz
Valla canım moralim çok bozukCanim gecen gun ben acillik oldum o kalp carpintisi yuzunden sanki oturdugum koltuk sallaniyordu oyle bir carpinti ekg falan cekti kardiyolog boyle seyler olabiliyor ama 7. Aydan sonra daha cok bekliyoruz biraz erken olmus dedi magnezyum icmemi onerdi carpintinin tek caresi suan senjn icin bu dedi bende suan oyle bisey hissedince hem magnorm kullaniyorum hemde 1-2 adet maden suyu iciyorum iyi geliyor aklinda bulunsun
Her şeye bakamıyorlar canım eko zaten ultrason. Kalbim pırpır da değil ki nabzım çok düşükCanim hormonlardan da olabilir ben ilk iki ay ozellikle aksam yattigimda kalbim hep pir pirdi ama korktum doktora gidemedim internette fln da normal diye okudum sonra gecti o halim ileri haftalatda, hamilelikte kalple ilgili herseye bakılabiliyor mu bi zararı var mi ki bebege
Benim de biraz hareketli olsam belim çok ağrıyor üst bacak bölgemde karıncalanma oluyor bu dönemde bebeklerin kemikleri sertleştiği için kalsiyum eksikliği yaşıyor olabilirim :/ salı konrolüm var doktoruma soracağım. Ve benim karnım da çok büyüdüKizlar benimde son 1 haftadır özellikle kalça ağrısı şikayetim var, internetten okudum normal diyor ama biraz erken başladı gibi geliyor daha 19. Haftadayim , 7. Ayda fln olur dedi arkadaşlarım ama karnimda hızlı büyüdü sanki, kalkınca açılana kadar bacağım zor basıyorum, şimdiden böyleyse 8-9 ayı dusunemiyorum
Canim demek ki olabiliyor, cok takılmayan ben de bi bende başladı bu kadar erken sanmıştım.Bende de bu hafta ağrılar başladı. Biraz ayakta kalsam hemen bacağıma vuran bir bel ağrısı yaşıyorum. Tek taraflı oluyor. Uzanınca oturunca geçiyor. Dinlenmem şart oluyor. Bugün biraz mutfağı toparladım ve ayakta kaldım diye dışarı çıkamadım ağrıdan. Evde dinlenmek zorundaydım. Dinlenmek iyi geldi.
17+2 oldum bugün. Yani daha enerjiğim ama maalesef bedenim enerjimi kullanmama izin vermiyor. Hemen alarma geçiyor. Asla yorulmaya gelmiyor.keşke geçici olsa. Hamileliğimin ilk ayında da bel ağrılarım olmuştu. Sonra geçmişti. Bunun da geçmesini bekliyorum.
Bende üst üste baş ağrısı da oldu bi süre ve geçti. O da normalmiş. Daha neler göreceğiz acaba. Bebeğim iyi olsun da
Canim ciddi birsey yoktur Allahin izniyle korkma , gercekten gebelikte vucud başka başka tepkiler verebiliyor, geçmiş olsun simdidenValla canım moralim çok bozukmagnezyum içeyim içmesine ama nabzım çok düşük seyrediyor bebeğe oksijen gitmeyecek diye korkuyorum
Her şeye bakamıyorlar canım eko zaten ultrason. Kalbim pırpır da değil ki nabzım çok düşük
Benim de aklımda ben 21. Haftada detayliya gideceğim o zaman soracağım, kizlar bu arada özellikle 19. Hafta olduktan sonra bebek hareketleri arttı baya hissediyorum artık gün içindeBenim de biraz hareketli olsam belim çok ağrıyor üst bacak bölgemde karıncalanma oluyor bu dönemde bebeklerin kemikleri sertleştiği için kalsiyum eksikliği yaşıyor olabilirim :/ salı konrolüm var doktoruma soracağım. Ve benim karnım da çok büyüdü
Geçmiş olsun, yaşla birlikte zorlaşıyor. 20 li yaşlarda ben de böyle değildim. Umarım doğru teşhis ile uygun ilacı verirler de rahatlarsınızTamam canım 21 diye düşünüyordum ben de
Ekg ve eko çekildim holter sonucum 10 gün sonra çıkacakmış ona göre bir şeyler verir diye düşünüyorum. Diğer gebelikte en ufak sıkıntı yaşamadım. Şu üç gün yüreğim ağzımda geçtikalpten mi mideden mi geliyor yoksa panik atak mı bilemiyoruz önce kalpten ilerledik
Sağ ol canım inşAllahGeçmiş olsun, yaşla birlikte zorlaşıyor. 20 li yaşlarda ben de böyle değildim. Umarım doğru teşhis ile uygun ilacı verirler de rahatlarsınız
Ya bende karnıma bakıyorum ama anlamıyorumBenim karnım yana doğru yayılmış halde.
Böyle karın yapısı kız çocukta oluyor derler zaten. Hurafe olsa da bende tutuyor.
Sivri veya top gibi bir karnım yok. Öyle karnı olan arkadaşımın bebeği erkek.
21. Hafta içinde gidicem ben, randevu aldım. 20+5 iken yaklaşık.Kızlar selam. Perinatolog randevusu alacağım. Suan 18 + 3 üm. Önümüzdeki hafta içi alacağım. 19.hafta içinde olmuş olacağım yani. Sizce erken mi gec mi? Siz ne zaman aldiniz randevu?
doktorum yonlendirdi ama bir sorun olduğu için değil. Detaylı bakilsin diye. İlkinde de yollamıştı ben gitmedim ve çok şükür bisey de cikmadi ama bunda gideym diyorum. Giden var mı ya da gidecek olan ? Kaçıncı haftada gittiniz ya da gideceksiniz
Ya bende karnıma bakıyorum ama anlamıyorum
Ortada var biraz göbuş yana doğru nasıl oluyor acaba
Sonucunuz temiz çıksınMerhabalar herkese.Bebeğimde 11 haftada ödem görülmüş sonra kaybolmuştu ama doktorum hala risk olduğunu söylediği için 2 gün önce amniyosentez yaptırdım. Şimdilik herhangi bir sıkıntı yaşamadım inşallah yaşamam da. Bebeğim için risk geçmiştir umarım .Sonuçları bekliyoruz şimdilik.
Yaa harika bebişi hissediyor olmanCanim demek ki olabiliyor, cok takılmayan ben de bi bende başladı bu kadar erken sanmıştım.
Canim ciddi birsey yoktur Allahin izniyle korkma , gercekten gebelikte vucud başka başka tepkiler verebiliyor, geçmiş olsun simdiden
Benim de aklımda ben 21. Haftada detayliya gideceğim o zaman soracağım, kizlar bu arada özellikle 19. Hafta olduktan sonra bebek hareketleri arttı baya hissediyorum artık gün içinde
Geçmiş olsunCanim gecen gun ben acillik oldum o kalp carpintisi yuzunden sanki oturdugum koltuk sallaniyordu oyle bir carpinti ekg falan cekti kardiyolog boyle seyler olabiliyor ama 7. Aydan sonra daha cok bekliyoruz biraz erken olmus dedi magnezyum icmemi onerdi carpintinin tek caresi suan senjn icin bu dedi bende suan oyle bisey hissedince hem magnorm kullaniyorum hemde 1-2 adet maden suyu iciyorum iyi geliyor aklinda bulunsun
Bence çözümü ilaç değişikliğine gitmek. Normalde öyle bir sorun yoksa sıkıntı yeme içme düzeninde değil demek ki. Farklı bir demir hapı verse doktor daha iyi olur belki. Ben gynoferon kullanıyorum. Kabızlık etkisi olmadı. Kullanan Herkes rahat eder diye düşünüyordum ama bunu da kullanıp kabız olanlar varmış. Bünye meselesi demek ki.Kızlar gyno ferro bende kabızlık yaptı, normalde hiç sıkıntı yaşamazken ilk içtiğim günden beri sıkıntılıyım. Var mı çözümü olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?