2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
insallah canım benm cok sagolasın :)) yazdığın ıcın cok tesekkur ederım bazen bırının benı anlaması cok ıyı geliyor inanki
İnan acilarlar paylaştıkça azalıyor heleki aynı acıya sahipsen Allah her kulu evlatla sinamazmis PEYGAMBERIMIZIN sinandigi imtihanla sinanmak bile gurur veriyor birde melekler bize inşallah şefaatçi olacaklar, onların şefaatine layık olalim inşallah cnm

Maşallah. Harika o zaman. Kesinlikle o eğitimin faydası olmuştur. Bir şekilde stres durumlarından sonra kendimizi rahatlatabiliyorsak bu bebeği de olumlu etkiliyor demek ki. Bu duruma sevindim.

Benim gebeligimin başında beri alttan muayene olmadim , devam eden karın ağrısı kasik ağrısı yada başka bir şikayet olursa alttan muayene gerekebilir tabi ama bir şikayet yoksa alttan muayeneye gerek yok kanaatimce çünkü bu haftalarda erken doğum nadir gözüken birsey Rabbım bizlere yaşatmasın, korusun inşallah bebeklerimizi

Kizlar benimde son 1 haftadır özellikle kalça ağrısı şikayetim var, internetten okudum normal diyor ama biraz erken başladı gibi geliyor daha 19. Haftadayim , 7. Ayda fln olur dedi arkadaşlarım ama karnimda hızlı büyüdü sanki, kalkınca açılana kadar bacağım zor basıyorum, şimdiden böyleyse 8-9 ayı dusunemiyorum

Benimde idrarda yanma, sızlama vs yoktu. Gebeliğin başından beri devam eden akıntı vardı, normal sanıyordum. Asıl şikayetim karın ağrısıydı
Bende idrar da enfeksiyon çıktı o tek kullanımlık ilaçtan verdi eğer ağrın olursa gel dedi ama dün gece karnım çok ağrıdı doktor yatış verdi antibiyotik serum ağrı kesici derken şimdi daha iyiyim

Kızlar merhaba, ayrıntılı ultrason randevunuzu kaçıncı haftaya aldınız acaba?

Ayyy aynı ben ben çok çabuk yoruluyorum . Bi tur attım mı belim ağtıyor hemen .

Rabbim dayanma gücü versin Doktorum hep karından bakıyor ve her gitmede rahim ağzı kapalı diye bilgi veriyor önceki gebeliğim 25.haftada sonlandı bazı problemler görülmesine rağmen alttan muayene edilmedi.
Arkadaşınızın serklaj gereken bir durumu olabilir, ne yazık ki başa gelmeden pek anlaşılmıyor bu durum. Tıpkı pıhtılaşma gibi doktorlar bir veya birden fazla kayıp olmasını bekliyor bazen.

Benimde karnım kocaman arkadaşım valla bi anda pörtledi akşamları o kadar ağırlaşıyorum ki ilk gebeliğimde 4-5 aylıkken karnım hiç böyle değildi. Şimdi böyleyse bunun 8-9 aylığını düşünemiyorum sancılarımda oluyor ve burdaki arkadaşlar gibi akıntılarım pzrtsi doktoruma bildireceğim bakalım idrar testi mi yapacak napacak. Senin magnezyumun ne durumdaydı? Böyle ağrılar kasılmalar olabiliyor ondanda. Bir de rahim büyümesi var tabi

Ah keşke kalça ağrım olsa arkadaşım üç gündür kalp çarpıntısı, baskı ile uğraşıyorum ne oldu bize böyle

Benim de aynı durum geçen hafta oldu. Ama çektiğim ağrının tarifini yapamam, o derece. Hala bir ağrı baskı gibi bir şey var tam kasıklara doğru. Enfeksiyonum mu geçmedi diye düşünüyorum. Umarım sağlıkla atlatırız bu süreci. Hala hastanede misiniz? 1 gece mi yattınız?

Ah keşke kalça ağrım olsa arkadaşım üç gündür kalp çarpıntısı, baskı ile uğraşıyorum ne oldu bize böyle
Bende de ritim sıkıntısı var. Bazen çarpıntım oluyor, özellikle merdiven yokuş vs hızlı çıkınca. Daha önce doktora sormuştum, gerekirse gebeliğin 3 ayından sonra beloc kullanabilirsin demişti. Gebe kaldıktan sonra hiç doktora görünmedim.

Ben sata göre 20. Haftanın içine aldım, daha doğrusu doktorun sekreteri öyle hesapladı. 21. Hafta tavsiye ediyoruz demişti.
Tamam canım 21 diye düşünüyordum ben de
Ekg ve eko çekildim holter sonucum 10 gün sonra çıkacakmış ona göre bir şeyler verir diye düşünüyorum. Diğer gebelikte en ufak sıkıntı yaşamadım. Şu üç gün yüreğim ağzımda geçti kalpten mi mideden mi geliyor yoksa panik atak mı bilemiyoruz önce kalpten ilerledik

Merhabalar herkese.Bebeğimde 11 haftada ödem görülmüş sonra kaybolmuştu ama doktorum hala risk olduğunu söylediği için 2 gün önce amniyosentez yaptırdım. Şimdilik herhangi bir sıkıntı yaşamadım inşallah yaşamam da. Bebeğim için risk geçmiştir umarım .Sonuçları bekliyoruz şimdilik.

Geçmiş olsun, sonucunuz temiz çıkar inşAllah

Canim gecen gun ben acillik oldum o kalp carpintisi yuzunden sanki oturdugum koltuk sallaniyordu oyle bir carpinti ekg falan cekti kardiyolog boyle seyler olabiliyor ama 7. Aydan sonra daha cok bekliyoruz biraz erken olmus dedi magnezyum icmemi onerdi carpintinin tek caresi suan senjn icin bu dedi bende suan oyle bisey hissedince hem magnorm kullaniyorum hemde 1-2 adet maden suyu iciyorum iyi geliyor aklinda bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…