2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Soğuk sıkım keçiboynuzu pekmezi öksürüğe acayip iyi geliyor kesinlikle tavsiye ederim. Sabahları boğulurcasına öksürük nöbetlerim oluyordu iyileşme sürecinde pekmezi içince zınk diye kesiliyor.

canım arkadasım benım 3 acı bırden hemde bırgunde degil ayrı ayrı rabbım nasıl yaratmış bız kadınları allahım sana saglık evlatlarınada sağlık versın cok uzukldum cok sevındım kızın olmuş gebesın suan umarım bu bebegınde sağlıklı olur kucagına alırdın bende ıns tez vakıt kendımı toparladıgımda bu duyguları yenıden yaşarım ( suan 1o mg antidepresena basladım bı süre kendıme gelecegım sonra gebelık düşünecegim inşalllah

Akıntı rengi kokusu falan var mıydı peki

Doktorun verdiği ilaçları düzenli kullanıp, bol su içmek iyi gelir diye düşünüyorum. Bende aynı durumdayım, ilaca dün başladım akıntım baya azaldı

Kozalak şurubu önerdi gittiğim doktor. Çok işe yaradı.

Ben normalde aşırı pozitif biriyimdir hep konustum bebeğimle, doğum iznine ayrıldıktan sonra bi gebe eğitimine katıldım orda yoga falan yapmıştık nefes egzersizleri sanki sıfırlanmıstı hersey. Ama şöyle güzel bi etkisi oldu “ben yıllarca o piskopat patronu cektim cocugumun mu kahrını cekemicem” diye öyle bir sakinlik geldi ki üstüme baya bi işime yaradı sonra

Çocuğum Allaha şükür dünyada gördüğüm en uslu bebeklerden biriydi. Buna iş arkadaşlarım da ben de çok şaşırdık. 40+6 da doğdu ne gaz sancısı çekti, ne fazla ağlayan bi bebek oldu, ne alerji oldu, ne diş çıkarırken ne memeden keserken hiç üzmedi bizi yavrum. O yüzden şimdi ikiz geliyo eyvah yandınız diyo çoğu arkadaşım ama ben ablalarına çekerler insallah diyorum hiç korkmuyorum. Bebek bakımından yani ev ne olacak onu hiç bilmiyorum

Başına gelince dayanıyorsun şükürler olsun imanımız var o büyük güç Allah'ım çok büyük sana da meleginin kardeşini gönderecek bugünlerin tesellisi olacak, en büyük teselli inan

Kızlar duydunuz mu bilmiyorum bu vajinal idrar enfeksiyonu için nioli yag var. Internette cok duydum aşırı etkili kesin çözüm diyorlardı aldim bende kizima kullandim. İç çamaşırına bir yada iki damla damlatiyorsun. Hamilelikte de kullanılıyor dediler cesaret edememiştim bu sabah akintidan daralinca bi cesaret kullandim inşallah ise yarar sizde bi araştırın doktorunuza sorun isterseniz.

Insallah canim kendimde ufacik denedim ise yariyo etine gelse de acitmiyo asla

Başına gelince dayanıyorsun şükürler olsun imanımız var o büyük güç Allah'ım çok büyük sana da meleginin kardeşini gönderecek bugünlerin tesellisi olacak, en büyük teselli inan
insallah canım benm cok sagolasın :)) yazdığın ıcın cok tesekkur ederım bazen bırının benı anlaması cok ıyı geliyor inanki

M U G E canim merhaba tekrsr gittin mi doktora
Selamlarrr
Doktordan çıktım. Ultrasonda tüm organlara baktı şükür bi terslik göremedi. Çok şaşırdı hatta Aytül Hanımın söylediklerine Yine de emin olalım diye AFP testi yapalım dedi omurga ve beyin anomalisi var mı diye. Kan testini verdim bir haftaya çıkarmış. İçim biraz rahatladı inş kan teati de iyi çıkar Çok teşekkür ederim hepinize. Gerçekten herkesle oturup konuşamayacağım şeyleri burdan paylaşıp konuyla alakalı tecrübeye dayalı tavsiye alabiliyorum. Beni çok rahatlattınız çok sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun inş

Harika cok sevindim ins kanda iyi gelcek önemli olan ultrasondu zaten

Ay hemen deneyeyim günlerdir uyuyamıyorum öksürmekten

Yersiz yere korkutmuşlar sizi. Çok geçmiş olsun, öyle doktorlardan da allah korusun bizi

bi arkadasim var ikizlerine hamileydi.az önce ögrendim bebeklerini kaybetmis.21.haftasindaydi tüp bebek ile hamile kalmisti.doktor hep karnindan ultrasonla bakiyomus.acile devlete gitmis rahatsizlaninca.rahmi 4 cm acilmis. kurtaj yapan doktor söyle demis.kontrollere gidince 14.haftadan sonra alttan da muayene olunmasi acilma olup olmadigina bakilmasi lazimmis.sizlerin muayeneleri ne sekilde oluyor

Benim hep karnımdan bakıyor doktorum. Akıntım var dediğimde bile alttan muayene etmedi saçma bir şekilde. Karın ağrısıyla acillik oldum iki defa gittim yine karından baktılar. En sonunda bir şey bulamayınca göztepe şehir hastanesine gönderildim, orda hem alttan hem üstten muayene ettiler.

Allah sabır versin arkadaşına açılma olduğu için mi kaybetmiş, erken doğum mu yapmış anlayamadım. Çok zor bir durum, malesef doktorların insafına kalıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…