2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Benim de aynı hala sanki ağrım var bir gece yattım çıktım
Benim bugün tarif ettiğim ağrı biraz daha baskın. Korkumdan hiç bir şey yapmadan yattım evde. Salı günü başka bir doktorla randevum var. O da bir şey yok derse dahiliyeye falan gitmeyi düşünüyorum. Umarım geçer bu ağrılarımız. Geçmiş olsun tekrar size de 💐

Kizlar benimde belim ve sirtim ozellike kurek kemiklerimde korkunc bir agri var gece uykudan uyandiracak kadar esime surekli masaj yaptiriyorum ama yok asla gecmiyor sanki kas agrisi gibi ama ilacta alamadigimiz icin geciremiyorum varmi sizin bu tarz bi agriniz
Benim bel ve kuyruk sokumu civarı ağrım oluyor bazen. Ama sırtım ağrımadı hiç. Bazen boynum tutuluyor küreğe doğru ağrı yapıyor ama o bende normalde olan bir şey. Daha şimdiden ağrımayan yerimiz kalmadı. Bebek kocaman olunca napıcam diye düşünüyorum kara kara :(

Kizlar benimde belim ve sirtim ozellike kurek kemiklerimde korkunc bir agri var gece uykudan uyandiracak kadar esime surekli masaj yaptiriyorum ama yok asla gecmiyor sanki kas agrisi gibi ama ilacta alamadigimiz icin geciremiyorum varmi sizin bu tarz bi agriniz
Çok şiddetli olduğu zaman parol alabilirsiniz. Ne kadar etkisi olur bilemem tabii.

Ayrıntılı ultrasyon randevusu almak için kaçıncı hafta da gittiniz 17 veya 18. Haftada gitsem geç olur mu acaba
Devlete gidecekseniz ne kadar erken gitseniz o kadar iyi olur randevu bulmak açısından. 17-18 geç olmaz diye düşünüyorum ama asıl sıkıntı perinatolojiye randevu bulmakta. Normal gebe polikliniğe gidince sizi yeşil alana ekliyorlar. Ondan sonra perinatoloji randevuları görünüyor size. Burdan biri 118 den arayarak randevu açılma saatlerini öğrenebileceğinizi ve tam o saatte aramak gerektiğini söylemişti. O şekilde almıştı.

İyi akşamlar kizlar.Gebelikte Dr sağdan yumurtamissin yada soldan yumurtamissin diyenlere ,Dr bana hiç demedi bende hiç sormadım açıkçası nerden anlaşılır sağdan yada soldan yumurtlagin.Gebelign ilk günlerinde sol kasığımda hep batma vardı birde bel ağrısı .Siz nasil nerden anladiniz peki
Bana böyle bir bilgi verilmedi. Hatta bunun söylendiğini bile bilmiyordum. Peki fark eder miymiş sağ ya da sol olması?

Geçen hafta 16 nın sonunda tartılmıştım. Toplam 2,5 kg dı. Ama bu hafta sanki bir yarım kilo daha aldım gibi hissettim
Benimde karnım çıkıyor özellikle oturunca ama tartıda artış yok. Doktorum 58 kiloya 9 kilo alman ideal dedi. Bakalım zaman ne gösterecek...

Ben yemek yemeyi seviyorum 😁🤠
Sürekli canım biseyler istiyor. Ama bi ara midem bulaniyordu hiç bisey yiyememistim 1 kg vermiştim. Hala yiyemedigim şeyler var balık yiyemiyorum, haberlerde kaç gündür palamut gösteriyorlar o görüntü bile midemi bulandırıyor. Balık kelimesinden rahatsız oluyorum artık.
Bugun ben de balik yedim ve hamileligimin basindan beri ilk defa istifra ettim daha once yedigimde olmamisti :( uzun bi sure gormek istemiyorum valla her ay farkli bi huyum cikiyo 😄

Kizlar tetanoz u olanınız var mi , onu ne zaman olacagiz
Benim diğer gebeliklerde hatırladığım kadarıyla ilk gebeligimde ilk dozu vuruldum sonra bende yan etki yaptı ates falan doktirumu aradım güzel bir pazara yemiştim, bnm riskli gebelik olduğu icin yaptırmama izin vermeyecekmis doktorum o yüzden ikinci dozu vurulmadim. Ama ikinci gebeligimi hatırlamıyorum yaptirdiysamda yine tek doz olmuştur, bunda da hemşire tek doz yapalim dedi 19 aralığa gün verdi galiba tek doz yaptırcam ⁰

Selam kızlar ❤️

14+5 de gittiğimde doktor erkeğe benziyor demişti.
Bugün 16+6 da gittim, kız dedi 🥰🐣 çok heyecanlıyız
Ayyy gözün aydın canım amaa bu değişim hikayeleri beni aşırı korkutuyor tam erkeğe alıştım derken bende kız çıkarsa şok olurum adını bile seçtim çocuğun 🤣🤣 13. haftada bana da kesin erkek dedi bakalım bu cuma gidince ne diyecek.

Kızlar abur cubura olan isteğim biraz arttı kendimi durduramıyorum da canım istediğinde yedikten sonra da pişman oluyorum sizde durumlar nasıl benim gibi olan var mı
Abur cubura çok düşkün olmasamda çikolata gofret severdim ama üç aydır ağzıma vurmuyorum desem yeri hiç canim istemiyor yiyesim yok, hoş her şey icin öyle ama daha çok şekerli şeylerden soğudum. Buda bnm isime geliyor🤭🥰

Aksam kullandim, ama gün içinde akıntı çoğaldı ve işten çıkmadan önce bildiğin birsey aktı bayag bi aklım başımdan gitti ve aşırı kaşıntım da vardı koştum tuvalete kan falan diye korkmuştum şükür kan değildi ama bildiğim çamaşırımin ortası kaçırmış gibi sırılsıklam olmus korkmuyor değilim ama sanki fitil sonrası oluyordu su akintisi ewe geldim camasirimi değiştim yatıyorum yine var ama sulu normal akıntı😳 aklımı kaybetmeden şu hamileliği de tamamlarsam, güya bunda daha rahatım evham yapmıyorum diyordum 😬
sormaaaaa çok taktım bende yani psikolojik diyor eşim ama bana balık kokusu gibi koku geliyor en son 1 ay önce balık kokusundan iğrenmiştim kusmuştum eve balık sokmuyorum artık o koku durup burnuma geliyor bende akıntı kokuyor diyorum deli olucam vallahi

İyi akşamlar kizlar.Gebelikte Dr sağdan yumurtamissin yada soldan yumurtamissin diyenlere ,Dr bana hiç demedi bende hiç sormadım açıkçası nerden anlaşılır sağdan yada soldan yumurtlagin.Gebelign ilk günlerinde sol kasığımda hep batma vardı birde bel ağrısı .Siz nasil nerden anladiniz peki
Bana da doktorum soyledi ama ben yumurtlama zamani sag tarafimin agrimasindan anlamistim hatta iliskiden sonra saga yatmistim benim rahim baya solda cunku

Devlete gidecekseniz ne kadar erken gitseniz o kadar iyi olur randevu bulmak açısından. 17-18 geç olmaz diye düşünüyorum ama asıl sıkıntı perinatolojiye randevu bulmakta. Normal gebe polikliniğe gidince sizi yeşil alana ekliyorlar. Ondan sonra perinatoloji randevuları görünüyor size. Burdan biri 118 den arayarak randevu açılma saatlerini öğrenebileceğinizi ve tam o saatte aramak gerektiğini söylemişti. O şekilde almıştı.
118 değil 182 no

günaydınn hamişler nasılsınız çok müthiş bir hafta olsun inşallah hepimiz için 😍😍 bu cuma randevum var 17 haftalık olacağım cuma günü çok heyecanlıyı bakalım cuma günü de erkek çıkacak mı benim bebitom inşallah öyledir çünkü ismini netleştirdik dün akşam 😁 bebişimin ismi KARAN 😍😍 kahraman, yürekli demek inşallah adı gibi olur oğluşum hepimizin bebiişi sağlıkla gelsin inşallah kızlar ❤❤

Back
X