- 18 Eylül 2020
- 92
- 21
- 38
- 32
- Konu Sahibi Papatya0593
- #15.741
kızlar 15. haftada erkek dedi doktorum.Değişmez değil mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bende doktora gideceğim 21 de detaylı sorup sonra yaptıracağımBenim diğer gebeliklerde hatırladığım kadarıyla ilk gebeligimde ilk dozu vuruldum sonra bende yan etki yaptı ates falan doktirumu aradım güzel bir pazara yemiştim, bnm riskli gebelik olduğu icin yaptırmama izin vermeyecekmis doktorum o yüzden ikinci dozu vurulmadim. Ama ikinci gebeligimi hatırlamıyorum yaptirdiysamda yine tek doz olmuştur, bunda da hemşire tek doz yapalim dedi 19 aralığa gün verdi galiba tek doz yaptırcam ⁰
Koku da enfeksiyon belirtisi cnm ama balik kokusu diyorsun tiksinmissin de psikolojik de olabilir, bende koku yok sanki. Şükür azaldı üç antibiyotik ve iki fitil kullandim, var ama çok değilsormaaaaa çok taktım bende yani psikolojik diyor eşim ama bana balık kokusu gibi koku geliyor en son 1 ay önce balık kokusundan iğrenmiştim kusmuştum eve balık sokmuyorum artık o koku durup burnuma geliyor bende akıntı kokuyor diyorum deli olucam vallahi
kızlar 15. haftada erkek dedi doktorum.Değişmez değil
Çok güzel bir isimmişgünaydınn hamişler nasılsınız çok müthiş bir hafta olsun inşallah hepimiz içinbu cuma randevum var 17 haftalık olacağım cuma günü çok heyecanlıyı bakalım cuma günü de erkek çıkacak mı benim bebitom inşallah öyledir çünkü ismini netleştirdik dün akşam
bebişimin ismi KARAN
kahraman, yürekli demek inşallah adı gibi olur oğluşum hepimizin bebiişi sağlıkla gelsin inşallah kızlar ❤❤
Canim zor ya erkektirkızlar 15. haftada erkek dedi doktorum.Değişmez değil mi?
Haklısınız, çok net bildiğim şeyleri gebelik kafasıyla karıştırıp unutabiliyorum118 değil 182 no
Bu durum bende de var, hatta dün baya fena etti beni. Pikniğe gitmiştik orada bişey yapmadım gerçi oturdum hep neredeyse ama azıcık yürüyelim ded,kten kısa bi süre sonra girdi ağrı, tabii akıllanmaz ben bir de avm turu yapmak istedim ama ı ıh bir mağazaya girip yürüyemiyorum gidelim dedim gidip yattım evde baya. Geçmiş gibiydi bu sabah hafif şekilde var . Can sıkıcı ama umarım böyle gitmez hepKizlar benimde son 1 haftadır özellikle kalça ağrısı şikayetim var, internetten okudum normal diyor ama biraz erken başladı gibi geliyor daha 19. Haftadayim , 7. Ayda fln olur dedi arkadaşlarım ama karnimda hızlı büyüdü sanki, kalkınca açılana kadar bacağım zor basıyorum, şimdiden böyleyse 8-9 ayı dusunemiyorum![]()
Çok sevindim temiz çıkmasınaa çok şükür. İçini ferah tut bu güzel haber daim olsun inşallah :)Merhabalar herkese.Bebeğimde 11 haftada ödem görülmüş sonra kaybolmuştu ama doktorum hala risk olduğunu söylediği için 2 gün önce amniyosentez yaptırdım. Şimdilik herhangi bir sıkıntı yaşamadım inşallah yaşamam da. Bebeğim için risk geçmiştir umarım .Sonuçları bekliyoruz şimdilik.
Son kontrolüm 2 hafta önceydi 500 gr almıştım. Onun üzerine eklemiş gibi hissetmiyorum ama tartılmadım da :)Günaydın kızlaaaar
Şuana kadar kaç kilo aldınız?
tek teselli o biliyormusun bize şefaatci olmları onun seklını herseyını merak ediyorum .. evet aynı acıyı yaşadıgın ınsan senuı daha iyi anlıyor kesınlıkle belkı kendı annem bıle benm yasadıgım duyguyu hıssedememiştr annler farklıı derler ya bende anne olunca anlamıştım o duyguyu iliklerımde hiseettimİnan acilarlar paylaştıkça azalıyor heleki aynı acıya sahipsenAllah her kulu evlatla sinamazmis PEYGAMBERIMIZIN sinandigi imtihanla sinanmak bile gurur veriyor
birde melekler bize inşallah şefaatçi olacaklar, onların şefaatine layık olalim inşallah cnm
![]()
Ben de iki üç haftadır bunu yaşıyorum. Alyansimi çıkardım. Normalde rahat takip çıkardı geçen gün zor cikardim. Bir de geceleri özellikle ellerim ve kollarım karincalqnip uyuşuyor. Ama normalmis.Benim ellerimde 3-5 gündür şişme oldu. Parmaklarımı avuçlarıma doğru kapatıp yumruk yaparken daha çok hissediyorum. Alyansım da parmağımdan çıkacak gibi değiş. Aynı şeyleri yaşayan var mı? Doktorumla görüşmem perşembe günü. Ona gitmeden sizlere sormak istedim
Ay simdiden 4 kiloy yakin almis cogumuz 9 kiloyla nasil tamamlayacagizBenimde karnım çıkıyor özellikle oturunca ama tartıda artış yok. Doktorum 58 kiloya 9 kilo alman ideal dedi. Bakalım zaman ne gösterecek...
Ay vallahi oyle her hafta baska bir yerim agriyo 7. Aydan sonrasini cok merak ediyorumBenim bel ve kuyruk sokumu civarı ağrım oluyor bazen. Ama sırtım ağrımadı hiç. Bazen boynum tutuluyor küreğe doğru ağrı yapıyor ama o bende normalde olan bir şey. Daha şimdiden ağrımayan yerimiz kalmadı. Bebek kocaman olunca napıcam diye düşünüyorum kara kara![]()
Canım ben gebelikten önceki porsiyonlarımın aynısını yiyorum. Abur cubur da hiç canım çekmiyor o konuda şanslıyım. Ama ben de 3 kilo aldımAy simdiden 4 kiloy yakin almis cogumuz 9 kiloyla nasil tamamlayacagizben tam bir hamur duskunu oldum ciktim her turlu hamur isi olan herseyi canim cekiyor gelde kilo alma simdi
![]()
Amin canım. Çok teşekkür ederimAllahım kimseleri bizleride korktuğu yere uğratmasın inşallah amin canımmm içini ferah tut Rabbim büyük![]()
Kız gibi geldi bana çenesinden ve net olmayışından dolayıMerhaba arkadaslar. Doğumun mayıs başı gibi görünüyor ama Nisan sonu da olabilir. Nubdan anlayan var mı aranızda
Kalple ilgili olmamasına sevindim. İçiniz de rahatlamıştır, umarım ilaçlar da gelen fayda eder de geçerKızlar bugün Dahiliyeye gittim, muayene etti. Ağrının mideden kaynaklandığını ve kalpte bu nedenle sıkışma hissettiğimi söyledi. Hatta kendi eşine aynı durum 16.haftada olmuş. Mide ilaçları ile düzelmiş bana da ilaç yazdı inşAllah şifaya vesile olurkalpten olsaydı tahlillerde mutlaka çıkardı şimdi karşımda böyle oturuyor olamazdın dedi içim nasıl rahatladı anlatamam size. Aynı zamanda kadın doğuma gittik, bebeği kıza benzetti
özeldeki doktor üçtür erkek diyor bakalım sonuç ne olacak sürpriz olur mu
![]()