2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Çok geçmiş olsun ben de sizi ve ilsas arkadaşı soracaktım umarım çok değildir kanamanız.. Ben iyiyim perşembe serklaj olacağım onu bekliyorum evde raporluyum

canım meraktaydım iyi olduğu yazdğın, dualarımızdasın inan, hastanede olman güzel bence bu süreçte anlık takiptesin, inşallah geçecek bugünler, biliyorum zor zamanlar, az daha sabır canım Allahım şifa versin inşallah

Canım benim doktorun ne dedi?
Canım eş aşağıda olduğu için normal dedi. Progestan fitil kullanmamı istedi karaciğer enzimlerim tam normale dönseydi iğne verecekti. Bol istirahat, inşAllah yukarı çıkar
Çok geçmiş olsun ben de sizi ve ilsas arkadaşı soracaktım umarım çok değildir kanamanız.. Ben iyiyim perşembe serklaj olacağım onu bekliyorum evde raporluyum
Size de geçmiş olsun bizim gebelikler yatarak geçecek anlaşılan

Allah razı olsun canım sıkıntılı ama inşAllah sonu güzel olacak Duanızı eksik etmeyin

kızlar bu isim konusu açılmış, tam da bu durumdan canım cok sıkkın, varmı aile büyüklerinin ismi konulmalı diyen etrafınızda ben eşimle dünden beri bozuğum, ya illaki doğru bulan vardır saygu duyarım ama ya konulmasını istenen isim hosuma gitmeyen anlamı hos olmayan bi isim, eşim de babam hasta zaten bekler falan, isim koymak babanın hakkıymışta falan filan valla cok fena kaosa girdim

Canim bence de doğru değil keşke talep edilmese ama eşimin ısrarlı bir talebi olsa kırmaz koyardım ben, benimde kaynanamgil sadece bi kere şakayla karışık ima ettiler, eşimde düşünmüyorum dedi koymayı bana sordugumda o yüzden koymayacagim bende

İyi haberlerinizi bekliyoruz.

Sinir bozucu sağlıklı olsun da. Bekleyişe katlanılıyor bir şekilde.
Masallah yarinda ben gorecegim nasipse yavrumu bugun bi gecip bitseydi kipirdanmalarini bile gormeyi ozluyor insan

doktor görüşmeleri hiç bu kadar heyecanlı olmamıştı. Benim de az kaldı.

Canım senin yine eşin istemiş benim kendi anneciğim tutturmuş kayınpederin ismini ver Bir de kayınvalideme demiş o da bize diyor bebeğin adını böyle koymuşsunuz diye. Gel çık işin içinden Kayınvalidem ve kayıminpederim asla böyle bir istekte bulunmaz ayrıca eşim de istemiyor

Ben çok karşıyım buna. Hele ki kötü bir hayat yaşamış ağır hastalıktan vefat etmiş birinin adını koymaya hiç gerek yok. Onların negatifini alırmış çocuk diyorlar. Hiç kabul etmem.
Lüzumsuz bir şey. En başından söylüyorum. Yerini yapmak lazım ki kimsenin beklentisi olmasın. Çocuk ömrü boyunca taşıyacak o ismi. Çok önemli bir şey. Ayrıca ben eski isimleri hiç sevmiyorum. Onu da en başından söyledim. Etrafımız elif zeynep gibi isimlerle dolu mesela. Eşim bu isimleri seviyordu kesinlikle olmaz dedim. daha kaç tane zeynep elif olacak. Klasikçi değilim. Aile bunlarla dolu.

ah ya gerçekten isteyen koysum cidden ama böyle talepler arada bırakıyor, severim eşimin ailesini, ismi de güzel olsaydı kayınpedermn inan hiç kırmazdım, ama derler ya anlamların çocuğun karakterine hayatına sirayeti var diye , bundan korkuyorum, höf iki isim işini de sevmiyorum normalde, ama o yollar görünüyo gibi

ahahah annen niye böyle bişey yapmış ya :) senin iş benden betermiş canım, sen ne düşünüyosun koyabileeğin bi isim mi?

aynen katılıyorum ya, dün birbirim,ize girdik bu konudan, gelsin bababn taşısın çocuğuda karnında o zaman dedim sininrle :))))
Ayrıca isim koymak nerden babanın hakkı oluyormuş? Ortak karar alınır hatta baba biraz ince düşünceli olsa o kadar ağrıyı sızıyı stresi çeken anneye bırakır
sanırım dinen böylemiymiş neymiş ama o işin aslıda annenin rızasının alındığı bir ismi babasının koyması şeklinde diye biliyorum ben , ve aynen o kadar sıkıntı bizde bi zahmet isim konusunda da fikrimize saygı duyulsun

G
Genelde bebek erkekse hep baba istiyor ki dedesinin ismi konsun. Eşimde bu konuda beni üzmüş ve kazık atmış birisidir. İstememi bilmesine rağmen zorla kendi ismini koydu. Kendi ismide zaten babasının ismi + bişey . Şöyle özetlryeyim eşimin babasının ismi ahmet eşimin ismi ahmet mehmet oğlumun adıda aynı. 2,5yaşında bir kere bile adıyla seslenemedim. Tedavi gördüm ama o da olmadı. O sebeple gerekirse dünyayı yıkın karşılarında durun istediğiniz ismi koyun. Bırakın alınan alınsın darılan darılsın. Kimse bunu yapmak zorunda değil.

ahahah annen niye böyle bişey yapmış ya :) senin iş benden betermiş canım, sen ne düşünüyosun koyabileeğin bi isim mi?
Annem oğlunun oğluna babamın ismini verdiği için en doğrusu bu ona göre
Ya benim hiç sevdiğim bir isim değil yani gerçekten kayınpederim çok iyi bir insan, hoşuma giden bir ismi olsaydı seve seve verirdim. Ama şuan düşünmüyoruz eşim de ben de. Bir de eşim Edebiyat Öğretmeni olduğu için sürekli Türk kökenli isimler bakıyor, onlar hoşuna gidiyor açıkçası ben de onay veririm baktıkları güzel gerçekten. Bakalım ilerleyen zamanlarda ne olur. Sen de eşinin üzerine çok gitme, daha çook zaman var önümüzde. Şimdiden boşuna kırmayın birbirinizi.
Çok beğendiğin bir isim varsa eşinin yanında onunla hitap et

Bilmiyordum bunu canım
Anne hastanede yatarken kimlik çıkarmaya gidip istediklerini yazanlar var hiç hoş değil

Şunun şurasında detaylıya ne kaldı deyip sabredeceksin artık

Bilmiyordum bunu canım

Anne hastanede yatarken kimlik çıkarmaya gidip istediklerini yazanlar var hiç hoş değil
Ne yazık ki bir tanıdığım yıllar önce özgür koymak istedi aylar boyunca özgür bebek diye sevdik annesinin karnında. O gün geldi doğumdan hemen sonra babası remzi yazdırmış gidip nüfusa buraya kadar hiç rengini belli etmeden o da ses çıkarmadan özgür demişti. Çok ayıp haksızlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…