2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Rabb'im yardımcın olsun Canm inşallah iyiye gider herşey
Ayyy ne alaka doğu batı. Bide anlamadm burda ki güneydoğulu kim siz mi doktor mu olduğunuz yer mi ?
bende 20. Haftamdaym 2 devlet 1 özele gittim aynısını söylediler halen öğrenemedim. Biraz akışına bırakın bence bu sefer olmasa bı dahakine

Remzi nereee Özgür nereee

Rabb'im yardımcın olsun Canm inşallah iyiye gider herşey
Amin canım inşAllah

Bende o konuda sinirliyim. İki isim olacak ikisi de onun istediği ve biri Babannesinin ismi olacakmış. Ve bunu bütün aileye söylemiş kaynanam memleketteyken yanımda her fırsatta ismi şu olacak dedi sinir oldum. Ama takmıyorum eşime büyük konuştum öyle bir durum olursa sonuçlarına katlanır

Remzi nereee Özgür nereee

Amin canım inşAllah
Aynen öyle canım şu an kocaman20 yaşında ama utanıyor isminden haklı olarak. Yani yıl olmuş 2022 remzi mi kalmış allah aşkına. Çocuk okulda kuzeyle poyrazla oynayacak sınıf arkadaşları deniz rüzgar olacak ama kendi adı mahmut düşünsene iç dünyasını

Ay kahkaha attım Kesinlikle haklılık payın var canım ama ben mesela Zeynep gibi Mehmet gibi isimleri de çok seviyorum

O yüzden kızlar ben bu konudan yanmış biri olarak asla içinize sinmeyen bir ismi koymayın karşılarında durun. Gerekirse dünya yıkılsın ama gönlünüzden kopan olsun o isim. Birinin egosu şişecek diye kimsenin hayat boyu taşıyacağı ona anlam vereceği, etkileneceği bir şeyi ona hediye etmeye gerek yok.

aaa sizinki daha da ilginçmiş , direk kendi oğlundan başlanıyor isim devamına ama hoş değilmiş cidden, tedavi dediğin ne canım anlamadım onu, ben de açıkçası direnebildiğim kadar direncem çocugum ilerde bana saydırsın istemem niye bunu koydnuz diye
ah ne güzel ki eşinle aynı fikirsediniz, en büyük desteğin o, aile büyükleri darılsa da ikna edilir. ben de bayılıyorum türk isimlerine arastryordum da kursagımda kaldı. önümüzde bi 4,5 ay var bakalım greve başladım:))

Ayy aynısını eşime diyorum çocuğun geleceği ve psikolojisi için lütfen saçma eski isimlerle gelme bana diyorum haklı yani utanmakta garibim

Kursağında kalmasın canım hani ennn kötü iki isim koyar kendi gönlündeki ile hitap edersin

Çocuğun ismini söyleyemediğim için destek almak için psikologla görüştüm. O da sonuç vermedi. Hala da söyleyemiyorum. Oğlum, çocuğum , canım, bitanem idare ediyoruz. Hayat boyu sağ olsun eşimden bir hediye. Noldu ismi konunca onuda anlamam. Kendisini teklif ettim bir isim sen koy bir isim ben madem öyle ama olmadı egolar yüksek olunca

ay bi taneyle de yetinmiyor iki ismi de kendi koyuyor o sonuçları hakediyolar canım :)

Canım çok sevindim taburcu olmana covid de geçecek Allah’ın izniyle

ay bi taneyle de yetinmiyor iki ismi de kendi koyuyor o sonuçları hakediyolar canım :)
Bencede kırmamak için ilk ismi kabul ettim ama erkek işte istedikçe istiyor bence sizde o tavizi vermeyin. hele aile büyüklerini hiç karıştırmayın haa güzel isimle gelseler neyse de hep ağır çok eski isimler söyleniyor

Çok şükür canm evde bol bol dinlen sağlıklı beslenmeye çalış çabuk toparlarsin inşallah
İsim konusunda da eşini takdir ettim

ah üzücü gerçekten ya, ne kadar etkilemiş bu durum sizi, eşinizde herhangi pişmanlık durumu var mı peki merak ettm. bu gerçekten egodan başka bişey değil gibi geliyor bana da, biraz da yalakalık gibi töbe yarabbim

Sonrasında üzüldü tedavi olmam içinde destek verdi ama iş işten geçmişti ne yazık ki olan oldu. Ben değiştimek istedim teklif ettim. Birini sildirelim ben koyayım dedim.( mahkeme anne baba ortak kararıyla değiştiriyor) onada elalem ne der oldu. Ben maşallah elaleme hizmetteyim hayat boyuçok acı benim için asla hakkımıda helal etmiyorum bu konuda. İleride oğlum rahatsız olursa o değiştirir diye düşünüyorum çünkü aynı evde aynı isimden 2 kişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…