- 16 Haziran 2020
- 5.633
- 13.668
- 248
- 29
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #16.681
Rabb'im yardımcın olsun CanmMerhaba kızlar yazamadım kusura bakmayınilsas nasılsın canım inşAllah daha iyisindir?
Ben hastanede takibe devam... Plasenta aşağıda olduğu için bir de kanamam başladıHakkımızda hayırlısı bakalım, duanızı eksik etmeyin
Ayyy ne alaka doğu batı.18 haftalık olmasına rağmen cinsiyetini öğrenemedim ya bebek yan duruyor görmüyorum dedi doktor başka hiç bişey demedi herşey yolunda bu kadar
inanmadım devlet olduğu için ve güneydogu oludugu için cinsiyet demiyorlar bence çok sinirliyim ya
Remzi nereee Özgür nereeeNe yazık ki bir tanıdığım yıllar önce özgür koymak istedi aylar boyunca özgür bebek diye sevdik annesinin karnında. O gün geldi doğumdan hemen sonra babası remzi yazdırmış gidip nüfusa buraya kadar hiç rengini belli etmeden o da ses çıkarmadan özgür demişti. Çok ayıp haksızlık
Amin canım inşAllahRabb'im yardımcın olsun Canminşallah iyiye gider herşey
Bende o konuda sinirliyim. İki isim olacak ikisi de onun istediği ve biri Babannesinin ismi olacakmış. Ve bunu bütün aileye söylemiş kaynanam memleketteyken yanımda her fırsatta ismi şu olacak dedi sinir oldum. Ama takmıyorum eşime büyük konuştum öyle bir durum olursa sonuçlarına katlanırkızlar bu isim konusu açılmış, tam da bu durumdan canım cok sıkkın, varmı aile büyüklerinin ismi konulmalı diyen etrafınızdaben eşimle dünden beri bozuğum, ya illaki doğru bulan vardır saygu duyarım ama ya konulmasını istenen isim hosuma gitmeyen anlamı hos olmayan bi isim, eşim de babam hasta zaten bekler falan, isim koymak babanın hakkıymışta falan filan valla cok fena kaosa girdim
Aynen öyle canım şu an kocaman20 yaşında ama utanıyor isminden haklı olarak. Yani yıl olmuş 2022 remzi mi kalmış allah aşkına. Çocuk okulda kuzeyle poyrazla oynayacak sınıf arkadaşları deniz rüzgar olacak ama kendi adı mahmut düşünsene iç dünyasınıRemzi nereee Özgür nereee
Amin canım inşAllah
Ay kahkaha attımAynen öyle canım şu an kocaman20 yaşında ama utanıyor isminden haklı olarak. Yani yıl olmuş 2022 remzi mi kalmış allah aşkına. Çocuk okulda kuzeyle poyrazla oynayacak sınıf arkadaşları deniz rüzgar olacak ama kendi adı mahmut düşünsene iç dünyasını
aaa sizinki daha da ilginçmiş , direk kendi oğlundan başlanıyor isim devamınaG
Genelde bebek erkekse hep baba istiyor ki dedesinin ismi konsun. Eşimde bu konuda beni üzmüş ve kazık atmış birisidir. İstememi bilmesine rağmen zorla kendi ismini koydu. Kendi ismide zaten babasının ismi + bişey . Şöyle özetlryeyim eşimin babasının ismi ahmet eşimin ismi ahmet mehmet oğlumun adıda aynı. 2,5yaşında bir kere bile adıyla seslenemedim. Tedavi gördüm ama o da olmadı. O sebeple gerekirse dünyayı yıkın karşılarında durun istediğiniz ismi koyun. Bırakın alınan alınsın darılan darılsın. Kimse bunu yapmak zorunda değil.
ah ne güzel ki eşinle aynı fikirsediniz, en büyük desteğin o, aile büyükleri darılsa da ikna edilir. ben de bayılıyorum türk isimlerine arastryordum da kursagımda kaldı. önümüzde bi 4,5 ay var bakalım greve başladım:))Annem oğlunun oğluna babamın ismini verdiği içinen doğrusu bu ona göre
Ya benim hiç sevdiğim bir isim değilyani gerçekten kayınpederim çok iyi bir insan, hoşuma giden bir ismi olsaydı seve seve verirdim. Ama şuan düşünmüyoruz eşim de ben de. Bir de eşim Edebiyat Öğretmeni olduğu için sürekli Türk kökenli isimler bakıyor, onlar hoşuna gidiyor açıkçası ben de onay veririm baktıkları güzel gerçekten. Bakalım ilerleyen zamanlarda ne olur. Sen de eşinin üzerine çok gitme, daha çook zaman var önümüzde. Şimdiden boşuna kırmayın birbirinizi.
Çok beğendiğin bir isim varsa eşinin yanında onunla hitap et
Ayy aynısını eşime diyorum çocuğun geleceği ve psikolojisi için lütfen saçma eski isimlerle gelme bana diyorumAynen öyle canım şu an kocaman20 yaşında ama utanıyor isminden haklı olarak. Yani yıl olmuş 2022 remzi mi kalmış allah aşkına. Çocuk okulda kuzeyle poyrazla oynayacak sınıf arkadaşları deniz rüzgar olacak ama kendi adı mahmut düşünsene iç dünyasını
Bak onlar güzel isimler ama bazı kayınpederlerin ismi mehmet olmuyor ne yazık kiAy kahkaha attımKesinlikle haklılık payın var canım ama ben mesela Zeynep gibi Mehmet gibi isimleri de çok seviyorum
Kursağında kalmasın canım hani ennn kötü iki isim koyar kendi gönlündeki ile hitap edersinah ne güzel ki eşinle aynı fikirsediniz, en büyük desteğin o, aile büyükleri darılsa da ikna edilir. ben de bayılıyorum türk isimlerine arastryordum da kursagımda kaldı. önümüzde bi 4,5 ay var bakalım greve başladım:))
Çocuğun ismini söyleyemediğim için destek almak için psikologla görüştüm. O da sonuç vermedi. Hala da söyleyemiyorum. Oğlum, çocuğum , canım, bitanem idare ediyoruz. Hayat boyu sağ olsun eşimden bir hediye. Noldu ismi konunca onuda anlamam. Kendisini teklif ettim bir isim sen koy bir isim ben madem öyle ama olmadı egolar yüksek oluncaaaa sizinki daha da ilginçmiş , direk kendi oğlundan başlanıyor isim devamınaama hoş değilmiş cidden, tedavi dediğin ne canım anlamadım onu, ben de açıkçası direnebildiğim kadar direncem çocugum ilerde bana saydırsın istemem niye bunu koydnuz diye
ah ne güzel ki eşinle aynı fikirsediniz, en büyük desteğin o, aile büyükleri darılsa da ikna edilir. ben de bayılıyorum türk isimlerine arastryordum da kursagımda kaldı. önümüzde bi 4,5 ay var bakalım greve başladım:))
ay bi taneyle de yetinmiyor iki ismi de kendi koyuyorBende o konuda sinirliyim. İki isim olacak ikisi de onun istediği ve biri Babannesinin ismi olacakmış. Ve bunu bütün aileye söylemiş kaynanam memleketteyken yanımda her fırsatta ismi şu olacak dedi sinir oldum. Ama takmıyorum eşime büyük konuştum öyle bir durum olursa sonuçlarına katlanır
Canım çok sevindim taburcu olmanaKızlar dün taburcu oldum. Ama covidin etkileri devam ediyor. Halsizlik var. Kolumu kıpırdatamıyorum. İnşallah geçer hemen. Bugün 6. Gün pozitiflikte.
İsim konusuna gelince eşim kesinlikle babasının veya annesinin ismini istemiyor. Beraber karar vereceğiz cinsiyeti öğrenebilirsek.
Bencede kırmamak için ilk ismi kabul ettim ama erkek işte istedikçe istiyoray bi taneyle de yetinmiyor iki ismi de kendi koyuyoro sonuçları hakediyolar canım :)
Canım ne bileyim yazdırmadım. Cinsiyeti de öğrenemedik.
Çok şükür canm evde bol bol dinlen sağlıklı beslenmeye çalış çabuk toparlarsin inşallahKızlar dün taburcu oldum. Ama covidin etkileri devam ediyor. Halsizlik var. Kolumu kıpırdatamıyorum. İnşallah geçer hemen. Bugün 6. Gün pozitiflikte.
İsim konusuna gelince eşim kesinlikle babasının veya annesinin ismini istemiyor. Beraber karar vereceğiz cinsiyeti öğrenebilirsek.
ah üzücü gerçekten ya, ne kadar etkilemiş bu durum sizi, eşinizde herhangi pişmanlık durumu var mı peki merak ettm. bu gerçekten egodan başka bişey değil gibi geliyor bana da, biraz da yalakalık gibi töbe yarabbimÇocuğun ismini söyleyemediğim için destek almak için psikologla görüştüm. O da sonuç vermedi. Hala da söyleyemiyorum. Oğlum, çocuğum , canım, bitanem idare ediyoruz. Hayat boyu sağ olsun eşimden bir hediye. Noldu ismi konunca onuda anlamam. Kendisini teklif ettim bir isim sen koy bir isim ben madem öyle ama olmadı egolar yüksek olunca
Sonrasında üzüldü tedavi olmam içinde destek verdi ama iş işten geçmişti ne yazık ki olan oldu. Ben değiştimek istedim teklif ettim. Birini sildirelim ben koyayım dedim.( mahkeme anne baba ortak kararıyla değiştiriyor) onada elalem ne der oldu. Ben maşallah elaleme hizmetteyim hayat boyuah üzücü gerçekten ya, ne kadar etkilemiş bu durum sizi, eşinizde herhangi pişmanlık durumu var mı peki merak ettm. bu gerçekten egodan başka bişey değil gibi geliyor bana da, biraz da yalakalık gibi töbe yarabbim
Benimki geçen gün tam 17. haftadayken 13 cm 186 gr dı ya çok komikk değil mi böyle söyleyince ama karın ağrısı bel ağrısı falan yappıyorlarKizlaar dun kontrolum vardi cok sukur her sey yolunda gozukuyor :) 15 cm 154 gram olmus cok buyukler masallahsizde durumlar nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?