- 4 Nisan 2013
- 4.510
- 3.866
- 448
- 39
- Konu Sahibi Papatya0593
- #17.181
Benim iki hafta önce oldu yürüyemiyordum, rahim açılıyor o yüzden oluyor ama şimdi yokBu arada özel bölgesinde kemik ağrısı yaşayan var mı. Ben çok ağrı yaşıyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim iki hafta önce oldu yürüyemiyordum, rahim açılıyor o yüzden oluyor ama şimdi yokBu arada özel bölgesinde kemik ağrısı yaşayan var mı. Ben çok ağrı yaşıyorum![]()
Cooook teşekkürler hemen almaya gidiyorum reçetesiz de satılıyormusTravazol kullanabiliyorsunuz cnm benim de öyle olmuştu iki sürmeye çok rahatlamistim
Ben çok yaşadım, sadece yeterince su içerek çözebildim dulcosoft bile su içmeyince bir işe yaramıyor. Bi de beyaz ekmeği kesmiştim, makarna, pilav yemedim, salata yemeye çalıştım bi dönem ama asıl su su su. Normalde de gazlı biriyim ona çözümüm yok ama kabızlık çok daha iyi çok şükür.Aslında birşey hissetmiyorum ama eşimle hep kız istiyorduk, hayırlısı olsun.
Mavişş sen kabızlık ve gaz sancısı yaşadın mı? Çok kötü durumdayım birkaç gündür, karnım şişiyor davul gibi oluyor, sancıdan iki büklüm oluyorum. Çözüm öneriniz varsa alırım
Kasılma değil Kü bu bebiş bir yere toplanıyor ve sert oluyor orasıCanim bu dediğin hareketten cok kasilmaya benziyor
Her geçen hafta artıyor zaten , onun hareketini hissetmek gerçekten güzel birsey mis iyi olduğunu hissettiriyor gibiAyy ne güzelben de haftaya daha net hissederim. Sadece uzanınca bi-iki kez hissediyorum şu an.
![]()
Aynen öyle oluyorKasılma değil Kü bu bebiş bir yere toplanıyor ve sert oluyor orasıve de yamuk
Beni de listeye ekler misinizHer geçen hafta artıyor zaten , onun hareketini hissetmek gerçekten güzel birsey mis iyi olduğunu hissettiriyor gibi![]()
Hahahha göbeğimin bir tarafı daha şişik oluyor böyle zamanlardaKasılma değil Kü bu bebiş bir yere toplanıyor ve sert oluyor orasıve de yamuk
Benim tuttu canım oglumun göbeği yukarı doğru ve karnımdaki de erkekKızlar böyle bi topic açılmış. 2. Ye , 3. Ye hamile anneler bi bakın bakalım. Benimki tuttuoğlumun aşağı doğru göbek deliği ve cinsiyeti kız 2. Bebeğimin
Liste için gerekli bilgilerinizi alabilir miyimBeni de listeye ekler misiniz
Benim bebiş de kız ekleyebilir misiniz?Liste için gerekli bilgilerinizi alabilir miyim
25 8 temmuz Muğla 1. Çocuk 58 kilo cinsiyet ogrenemedikListe için gerekli bilgilerinizi alabilir miyim
EvetEnfes görünüyor. Tahin ceviz ve muz mu var?
Bizdede tuttuBenim tuttu canım oglumun göbeği yukarı doğru ve karnımdaki de erkek![]()
Kasılma oluyor bu bebek bir yere toplanacak kadar büyük ve güçlü değil oğlumda 17.haftada basladi kasılmalar bu tarif edilen şey kasılmaKasılma değil Kü bu bebiş bir yere toplanıyor ve sert oluyor orasıve de yamuk
Bende daha önce böyle bir sorun yoktu ama 1 haftadır ciddi gaz sancısı ve kabızlık yaşıyorum. Suyu az içiyorum çoğaltmam lazım sanırımBen çok yaşadım, sadece yeterince su içerek çözebildim dulcosoft bile su içmeyince bir işe yaramıyor. Bi de beyaz ekmeği kesmiştim, makarna, pilav yemedim, salata yemeye çalıştım bi dönem ama asıl su su su. Normalde de gazlı biriyim ona çözümüm yok ama kabızlık çok daha iyi çok şükür.
Suyu hic ihmal etmeyin gebelikte enfeksiyona kabızlığa kasilmalara herseye cok iyi geliyorBende daha önce böyle bir sorun yoktu ama 1 haftadır ciddi gaz sancısı ve kabızlık yaşıyorum. Suyu az içiyorum çoğaltmam lazım sanırım
Rica ederim cnm insallah hemen faydasını görürsünCooook teşekkürler hemen almaya gidiyorum reçetesiz de satılıyormus![]()
Benimde kızımın göbeği yukarı dogru ve erkek olacak bebisimBenim tuttu canım oglumun göbeği yukarı doğru ve karnımdaki de erkek![]()