- 4 Nisan 2013
- 4.510
- 3.866
- 448
- 39
- Konu Sahibi Papatya0593
- #17.201
Liste için gerekli bilgilerinizi alabilir miyim
cinsiyet erkek
2. Çocuk
Kilo 70
Teşekkürler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Liste için gerekli bilgilerinizi alabilir miyim
Ay ailemden bi kaç kişiye daha sordum sanki tuttu bu teoriBenimde kızımın göbeği yukarı dogru ve erkek olacak bebisim![]()
Her geçen hafta artıyor zaten , onun hareketini hissetmek gerçekten güzel birsey mis iyi olduğunu hissettiriyor gibi![]()
Ya bende cok net hissediyorum masallah diyeyimBenim 21 di perşembe günü, net hissediyorum canim, sürekli değil ara ara ama günde en az 10 kere hissediyorum, kıpırdaniyor mu desem ne desem bilmiyorum tarifi zor ama bebek olduğuna eminim![]()
Cok ilerlemeden halletmek en iyisi bu kabizlik isini biraz ilerleyince tikac olusuyo benim oyle oldu cok zorlandim gece 4te acile gittim. En son kendi doktorum lagman verdi oyle kurtuldumAslında birşey hissetmiyorum ama eşimle hep kız istiyorduk, hayırlısı olsun.
Mavişş sen kabızlık ve gaz sancısı yaşadın mı? Çok kötü durumdayım birkaç gündür, karnım şişiyor davul gibi oluyor, sancıdan iki büklüm oluyorum. Çözüm öneriniz varsa alırım
Ritmik araliklarla karin titremesi gibi oldugunda hickirik oluyomus canim bu iyi biseymis cigerleri gelisiyomusŞimdi mart anneleri konusunda okudum da karında pıt pıt atma olunca bebek hıçkırıyor demişler. Acaba doğru mudurbende de o atma hali olmuştu amaa bilemedim.
![]()
Ewet bende kardeslerimimkine baktim onlarda tutuyor ama yine de çok inanasım gelmiyorAy ailemden bi kaç kişiye daha sordum sanki tuttu bu teori![]()
Tabi canım sonuçta hurafe bir teori mutlaka zortladığı bir yer vardırEwet bende kardeslerimimkine baktim onlarda tutuyor ama yine de çok inanasım gelmiyor![]()
Bundan sonra olur zaten annesi 20. Haftaya gelmişsin yakında tekmesiyle uykudan uyandıracak seniİlk kez şimdi otururken hissettimheyecandan uykum kaçtı
muazzam bir şey gerçekten
artık demek ki gün içinde de olacak böyle şeyler. Yani öyle umut ediyorum
![]()
Ewet cnm bnm iki hamileligimde de bariz hissederdim, ilk oğlumda hissettiğimde çok korkmuştum bariz içinde pıt pıt atıyorŞimdi mart anneleri konusunda okudum da karında pıt pıt atma olunca bebek hıçkırıyor demişler. Acaba doğru mudurbende de o atma hali olmuştu amaa bilemedim.
![]()
Bebeği bu haftalarda tam olarak nerde hissediyorsunuz acaba yani kasıklarda mı yoksa alt göbek kısımlarında mı bende hissettiğimi düşünüyorum ama çok eminde olamadımEwet cnm bnm iki hamileligimde de bariz hissederdim, ilk oğlumda hissettiğimde çok korkmuştum bariz içinde pıt pıt atıyoro kadar uzun sürerdi ki çok hoşuma giderdi. Aynı şekilde kızımda da oldu ama yanlış hayltirlamiyorsam 30 kara yakın haftalarda basliyor
Bende acilliğimde işte dayanıyorum sancısına, aniden giriyor ağrılar. Biran önce çözüm bulmam lazımCok ilerlemeden halletmek en iyisi bu kabizlik isini biraz ilerleyince tikac olusuyo benim oyle oldu cok zorlandim gece 4te acile gittim. En son kendi doktorum lagman verdi oyle kurtuldum
Erik hosafi da iyi geliyo. Bi suredir cikamadin mi peki tuvalete yoksa sadece sanci miBende acilliğimde işte dayanıyorum sancısına, aniden giriyor ağrılar. Biran önce çözüm bulmam lazım
Benim göbek cevresinde cnm önceden daha altlardaydi, ben 13. Haftada hissetmeye başladım pıt pıt şeklinde, şimdi bariz hareket hissediyorum.Bebeği bu haftalarda tam olarak nerde hissediyorsunuz acaba yani kasıklarda mı yoksa alt göbek kısımlarında mı bende hissettiğimi düşünüyorum ama çok eminde olamadım
Canım arada bende de oluyor ama aşırı değil zorlanıyorum sadece. Bnm arkadaş çok yaşadı ve bi surup kullanmıştı doktor tavsiyesiyle o çok iyi geliyor, eczane de bilir bi sor al çekme zor olur bilirim geçmiş olsun cnmBende acilliğimde işte dayanıyorum sancısına, aniden giriyor ağrılar. Biran önce çözüm bulmam lazım
Bir haftadır bende aynıyım öksürük ve istifra da cabası canım allah yardımcımız olsun hamileyken ilaç kullanamamak çok zormuş.Merhaba kızlardün bebeğimizle ilk yolculuğumuzu yaptık. Yazın bilet almıştım, üç günlüğüne Brüksel’e geldik. 3 saat 40 dakikalık bir yolculuktu. Doktora daha önce danıştığım için gönül rahatlığıyla çıktım yola. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım şükür
benim asıl sıkıntım burun akıntım, içten geniz akıntısı olarak devam ediyor. Ve bazen tamamen kapanıyor burnum. Düzenli olarak sterimar kullanıyorum ama o da fayda etmiyor artık. Özellikle sabahları çok kötü uyanıyorum. Genzim dolu ve kupkuru halde. Pazartesi aile hekimine gitmiştim, çok kötü olana kadar ilaç veremem demişti. C vitamini kullanıyorum o günden beri. Sanırım sünizit enfeksiyonu var. Akıntı o şekilde çünkü. ayrıca vajinal enfeksiyonum da nüksetti. Gerçekten yoruldum bu enfeksiyonlardan. Sanırım yolun sonu antibiyotik. Çünkü ikisi de belli ki antibiyotiksiz geçmeyecek
![]()
Benim kizima da aa uzun bacakli mi bebis dedi simdi sutun gibi bacakli 5yasinda kizim var. Uzun olmasinda bi sorun yokKizlar benimde aklima takilan birsey oldu dun 4 lu tarama icin gittim ultrasonda bakarken doktor kendi kendine senin bacak boyun fazlami uzun gibi konustu ama bana bisey demedi internetten baktim bacak boyunun kisa olmasi down riski falan diyor ama uzun olmasiyla alakali birsey bulamadim ultrason verilerinde FL diye geciyor sanirim bacak boyu bu konuda bilgisi olan varmi