• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
istanbul Anadolu yakasında özel sağlık sigortası olmadan muayene olan, doğum paketi fiyatı araştırmış olan anneler yorumumu görürse cevap yazabilir mi 🌸 acilen karar vermem gerekli de çok kararsızım fiyatlar güncellenmeden karar vermek istiyorum 🥹

Her geçen hafta artıyor zaten , onun hareketini hissetmek gerçekten güzel birsey mis iyi olduğunu hissettiriyor gibi😊

İlk kez şimdi otururken hissettim😍 heyecandan uykum kaçtı🤩 muazzam bir şey gerçekten🥹🐥 artık demek ki gün içinde de olacak böyle şeyler. Yani öyle umut ediyorum🙏🏻🥰

Şimdi mart anneleri konusunda okudum da karında pıt pıt atma olunca bebek hıçkırıyor demişler. Acaba doğru mudur🤔 bende de o atma hali olmuştu amaa bilemedim. 🙄

Benim 21 di perşembe günü, net hissediyorum canim, sürekli değil ara ara ama günde en az 10 kere hissediyorum, kıpırdaniyor mu desem ne desem bilmiyorum tarifi zor ama bebek olduğuna eminim😊
Ya bende cok net hissediyorum masallah diyeyim 🌸 Sirtustu yatip elimi koydugumda resmen tekmelerini elimle hissediyorum ic karnim dar oldugu icin mi acaba karnim da cok cabuk cikmisti

Aslında birşey hissetmiyorum ama eşimle hep kız istiyorduk, hayırlısı olsun.

Mavişş sen kabızlık ve gaz sancısı yaşadın mı? Çok kötü durumdayım birkaç gündür, karnım şişiyor davul gibi oluyor, sancıdan iki büklüm oluyorum. Çözüm öneriniz varsa alırım
Cok ilerlemeden halletmek en iyisi bu kabizlik isini biraz ilerleyince tikac olusuyo benim oyle oldu cok zorlandim gece 4te acile gittim. En son kendi doktorum lagman verdi oyle kurtuldum

İlk kez şimdi otururken hissettim😍 heyecandan uykum kaçtı🤩 muazzam bir şey gerçekten🥹🐥 artık demek ki gün içinde de olacak böyle şeyler. Yani öyle umut ediyorum🙏🏻🥰
Bundan sonra olur zaten annesi 20. Haftaya gelmişsin yakında tekmesiyle uykudan uyandıracak seni😇❤️

Şimdi mart anneleri konusunda okudum da karında pıt pıt atma olunca bebek hıçkırıyor demişler. Acaba doğru mudur🤔 bende de o atma hali olmuştu amaa bilemedim. 🙄
Ewet cnm bnm iki hamileligimde de bariz hissederdim, ilk oğlumda hissettiğimde çok korkmuştum bariz içinde pıt pıt atıyor 🥰 o kadar uzun sürerdi ki çok hoşuma giderdi. Aynı şekilde kızımda da oldu ama yanlış hayltirlamiyorsam 30 kara yakın haftalarda basliyor

Ewet cnm bnm iki hamileligimde de bariz hissederdim, ilk oğlumda hissettiğimde çok korkmuştum bariz içinde pıt pıt atıyor 🥰 o kadar uzun sürerdi ki çok hoşuma giderdi. Aynı şekilde kızımda da oldu ama yanlış hayltirlamiyorsam 30 kara yakın haftalarda basliyor
Bebeği bu haftalarda tam olarak nerde hissediyorsunuz acaba yani kasıklarda mı yoksa alt göbek kısımlarında mı bende hissettiğimi düşünüyorum ama çok eminde olamadım

Cok ilerlemeden halletmek en iyisi bu kabizlik isini biraz ilerleyince tikac olusuyo benim oyle oldu cok zorlandim gece 4te acile gittim. En son kendi doktorum lagman verdi oyle kurtuldum
Bende acilliğimde işte dayanıyorum sancısına, aniden giriyor ağrılar. Biran önce çözüm bulmam lazım

Çok şükür bende 2 3 gündür çok net hissediyorum ❤️
İlk 2 gün sağda bugünde solda hareketlenmelr var yerin değişmesi normal mi acaba

Bebeği bu haftalarda tam olarak nerde hissediyorsunuz acaba yani kasıklarda mı yoksa alt göbek kısımlarında mı bende hissettiğimi düşünüyorum ama çok eminde olamadım
Benim göbek cevresinde cnm önceden daha altlardaydi, ben 13. Haftada hissetmeye başladım pıt pıt şeklinde, şimdi bariz hareket hissediyorum.

Bende acilliğimde işte dayanıyorum sancısına, aniden giriyor ağrılar. Biran önce çözüm bulmam lazım
Canım arada bende de oluyor ama aşırı değil zorlanıyorum sadece. Bnm arkadaş çok yaşadı ve bi surup kullanmıştı doktor tavsiyesiyle o çok iyi geliyor, eczane de bilir bi sor al çekme zor olur bilirim geçmiş olsun cnm

Merhaba kızlar 👧 dün bebeğimizle ilk yolculuğumuzu yaptık. Yazın bilet almıştım, üç günlüğüne Brüksel’e geldik. 3 saat 40 dakikalık bir yolculuktu. Doktora daha önce danıştığım için gönül rahatlığıyla çıktım yola. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım şükür 🙏 benim asıl sıkıntım burun akıntım, içten geniz akıntısı olarak devam ediyor. Ve bazen tamamen kapanıyor burnum. Düzenli olarak sterimar kullanıyorum ama o da fayda etmiyor artık. Özellikle sabahları çok kötü uyanıyorum. Genzim dolu ve kupkuru halde. Pazartesi aile hekimine gitmiştim, çok kötü olana kadar ilaç veremem demişti. C vitamini kullanıyorum o günden beri. Sanırım sünizit enfeksiyonu var. Akıntı o şekilde çünkü. ayrıca vajinal enfeksiyonum da nüksetti. Gerçekten yoruldum bu enfeksiyonlardan. Sanırım yolun sonu antibiyotik. Çünkü ikisi de belli ki antibiyotiksiz geçmeyecek :KK43:
Bir haftadır bende aynıyım öksürük ve istifra da cabası canım allah yardımcımız olsun hamileyken ilaç kullanamamak çok zormuş.

Kizlar benimde aklima takilan birsey oldu dun 4 lu tarama icin gittim ultrasonda bakarken doktor kendi kendine senin bacak boyun fazlami uzun gibi konustu ama bana bisey demedi internetten baktim bacak boyunun kisa olmasi down riski falan diyor ama uzun olmasiyla alakali birsey bulamadim ultrason verilerinde FL diye geciyor sanirim bacak boyu bu konuda bilgisi olan varmi
Benim kizima da aa uzun bacakli mi bebis dedi simdi sutun gibi bacakli 5yasinda kizim var. Uzun olmasinda bi sorun yok

Back
X