• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Bende ilk imom omega kullandim sonra decavit kullandim bir tablet şimdi ocean mumy kullanıyorum, birde d vitamini verdi damla, kan hapi, magnezyum kullanıyorum mide bulantisi için devam hapa birde troid hapim var 😫 ne çok ilaç kullanıyoruz yaaa😏
Canım d vitamini damlayı nasıl kullanıyorsun bana eczacı bir çay kaşığı zeytinyağına 1 damla damlat dedi ama midemi bulandıyor

Kendini zorladinmi hic canim ben ne zaman eve bi supurge takayim desem ogun sag kasigim agriyor dinlenince geciyor ama
Yok zorlamadım, yasak zaten 😅 riskli gebelik yaşıyorum, 3 gün önce serklaj oldum zaten ama rahim büyüyor diye sanırım kasları geriyor bir dr dinledim bugün, geçti çok şükür

3-4 gündür çıkamadım, gaz sancısı ise 1 haftadır var karnım şişiyor, davul gibi oluyor 🙄 dün akşam 2 kase bol yağlı çorba içtim. 5 tane kayısı yedim, bir de suya kayısı koyup sabah içtim hala tık yok
Cok zor gercekten Allah kolaylik versin. Zeytinyagi da icebilirsin yine olmazsa doktoruna danis daha ilerlemeden cunku tikac olusmasi cok zor oraya gelmeden cozebilirsen iyi olur doktor bana lagman da ise yaramazsa genel cerraha gitmen gerek demisti 😥

Cok zor gercekten Allah kolaylik versin. Zeytinyagi da icebilirsin yine olmazsa doktoruna danis daha ilerlemeden cunku tikac olusmasi cok zor oraya gelmeden cozebilirsen iyi olur doktor bana lagman da ise yaramazsa genel cerraha gitmen gerek demisti 😥
Allah korusun ya, şimdi de activia istedim ondan yicem birer tane inşallah işe yarar bir de kayısıya devam

Canim bende ayni durumdaydim annem aksamdan incir ve kayisiyi dograyip suda kaynatti sabah suyunu ictm ac karnina meyvelerinidr yedim oglene tuvalete ciktim simdi 2 gun cikamazsam hemen bununuapiyorum cok ise yaradi seker falan koyma ama icine
Deniycem mutlaka çok teşekkür ederim

Yaaa ne güzel birçok kişi hissetmeye başlamış
bebişleri 🥰 Ben hala hissedemiyorum sanırım ilk bebek olduğu için ve karın yapım da yağlı, hissemedikçe bana evhamlar basıyor neyse ki salı detaylıya gireceğim inşallah her şey yine normal çıkar da biraz rahatlarım
Benim de ilk bebeğim. Ama hissediyorum. 19.haftadan beri. Başka bir arkadaşımın da ilk bebeği o daha da erken hissettiğini söyledi. Fazlaca zayıf biri o tabi. Belki de o yüzdendir.
21.haftayla beraber daha net başlar zaten. Ama başlamasa da sorun olmaz herhalde.
Bir akrabam da 7.ayda ancak hissetti. yine ilk çocuk. çünkü kilosu vardı. Çok kilosu olanlarda süre uzuyormuş. Kişiye göre değişen bir durum.

Düzenli olarak süt içmeyi denediniz mi? Benim de bacak uyuşması oldu bir kaç gün. Magnezyum ve süte başladım, onların mı etkisi oldu bilmiyorum ama uyuşma geçti, bel ağrısı da daha az oluyor. Ama kasık ağrısına devam 🤷‍♀️
evet her sabah olmasa da 2 günde bir içiyorum sabahları. ama doktorum ocean ekstramag yazdı 145 tl aldım 3 gündür çok daha iyiyim

Canım d vitamini damlayı nasıl kullanıyorsun bana eczacı bir çay kaşığı zeytinyağına 1 damla damlat dedi ama midemi bulandıyor
Öncesinde devir 3 kullaniyordum onun hiç fa6dasi yok dedi ocean verdi günde 10 damla direk tahta kaşıkla içiyorum bnmde çok midemi bulandırıyor ama üstüne ekmek falan alıyorum hemen. Hatta diğer devite eczacı ekmeğe damlat ye yazmıştı onu o şekilde kullaniyordum, sende öyle dene her türlü midede buluşuyor sonucta.

Ben senin bir ay önünde sayılırım, büyük bir fark yok karnımız büyüyor bide işte bel kalça ağrıları oldu bende😅
bel kalça dışında ağrın oldu mu özel bölgede mesela🧐
Benimde kasik alt karın ve özel bölge çok ağrıyor. Hele ki oturup kalkınca sanki yer bana batıyor da içim dışıma çıkacak gibi değişik bir ağrısı var
Bende her gün kaşığa 4 damla damlatıp direk ağzıma atıyorum

Bugün tetenozu yaptıracam var mı aranızda yaptıran. Çok ağrısı olur mu 🥺
Ben daha önce yaptirdim gebelikte ağrı olmadi hafif ates halsizlik yapmıştı ilkimde, ikincide hiç bir şey olmadı galiba, korkma cnm hiç birsey olmaz inşallah

Bana doktor ocean marka fısfıs formunda verdi. Diğer kullanılan şekilleri de bildiğim için en rahatı bu kesinlikle. Direkt ağza Sıktığın için mecburen yutuyorsun.

Back
X