- 16 Haziran 2020
- 5.646
- 13.715
- 248
- 29
- Konu Sahibi Papatya0593
- #17.301
Geçmiş olsunBen geçen çarşamba yaptırdım ilk gün hiçbişey yoktu sonrasında iki gün ağrıdı bi yere vurmuş gibi oluyo sonrasında bişeyin kalmıyo![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsunBen geçen çarşamba yaptırdım ilk gün hiçbişey yoktu sonrasında iki gün ağrıdı bi yere vurmuş gibi oluyo sonrasında bişeyin kalmıyo![]()
Amin evet verene şükürler olsun o minik kalpleriGeçmiş olsunbende yaptım acımadı aynen. Hemşire de dedi sonradan ağrıyabilir üstüne uyumamaya çalış
ay şifa olsun da bebeler için katlancaz herşeye
![]()
Dedigim gibi iste heryerde ya grip oldu artik korkulacak bir sey yok :) aman koy bi tavuk haslansin o zaman suyuna terbiye yapip icersinAh kizlar ben tek yaşıyorum iş nedeniyle valla kim kemik suyu çorba yapacak bana bilmemama 2 kere sinovac oldum bide 2. gecirisim zaten o yüzden kendim açısından rahatım hatta ilkine göre hafif geçiyor bunu anlıyorum ama bebek için korkuyorum inşallah etkilenmiyordur, tetanoz vurulacaktim erteleyecegim onuda , test yapılan yerde bile maske takılmıyordu pes dedim yani demek ki kimse onemsemiyor ama ben de takmıyordum artık maske ve kesinlikle avm den kaptım mescitten çok kalabalıktı bu ara dikkat edin gitmeyin kalabalıklara.
Ay canım inşallah hersry duzelirde sağlıkla doğum yaparsın 30 lu haftaları görürsün insallah Rabbım büyükBen aynıyım canım, hastanede takibe devam. Dayanabildiğim kadar bekleyeceğiz bebek biraz daha büyüsün diye
Kuru oksurukte var canım yaDedigim gibi iste heryerde ya grip oldu artik korkulacak bir sey yok :) aman koy bi tavuk haslansin o zaman suyuna terbiye yapip icersinpekmez ic karabiberle simdiden bide oksuruk yapmasin
D vitamini vermedi canim ya vitamin hapı var omega içeren bide demir e yeni baslayacam aldimÇok geçmiş olsun mutlaka test verin doktor kontrolünde kalın, ester C, d vit desteği önemli, zaten d vit alıyorsunuzdur, acil şifalar diliyorum
İnşAllah kuzum ya o haftaları bir görebilsemAy canım inşallah hersry duzelirde sağlıkla doğum yaparsın 30 lu haftaları görürsün insallah Rabbım büyük
Doktora danışarak D vitamini ve ester formda c vitamini (1000 mg) tüket bence bağışıklığı hızla toparlaması için, test verdiniz mi?D vitamini vermedi canim ya vitamin hapı var omega içeren bide demir e yeni baslayacam aldim
Bu bana da oluyor bir kaç gündür, ilk gebeliğimde de olmuştu demirin düşmüştür demişti doktor. Geçen hafta demire de başladım ama yine de oluyor yemekten sonra 98e çıktı dün sabah.Kızlar bende de özellikle bişeyler yedikten sonra kalp çarpıntısı sorunu başladı. Kilo sorunum hiç yok hamileliğe 56 kilo başladım şuan 58'im neden böyle oluyo anlamıyorum. Bazen otururken bile kalbim çıkıcak gibi çarpıyo. Tansiyonumu ölçüyoruz normal çıkıyo ama nabız yükseliyo 90'a kadar. Benzer durum yaşayan var mı ne yapmak lazımdır
Bu bana da oluyor bir kaç gündür, ilk gebeliğimde de olmuştu demirin düşmüştür demişti doktor. Geçen hafta demire de başladım ama yine de oluyor yemekten sonra 98e çıktı dün sabah.Kızlar bende de özellikle bişeyler yedikten sonra kalp çarpıntısı sorunu başladı. Kilo sorunum hiç yok hamileliğe 56 kilo başladım şuan 58'im neden böyle oluyo anlamıyorum. Bazen otururken bile kalbim çıkıcak gibi çarpıyo. Tansiyonumu ölçüyoruz normal çıkıyo ama nabız yükseliyo 90'a kadar. Benzer durum yaşayan var mı ne yapmak lazımdır
Mide tetikliyor olabilir canım hemen yemeğin peşine gaviscon içmeni öneririm.Kızlar bende de özellikle bişeyler yedikten sonra kalp çarpıntısı sorunu başladı. Kilo sorunum hiç yok hamileliğe 56 kilo başladım şuan 58'im neden böyle oluyo anlamıyorum. Bazen otururken bile kalbim çıkıcak gibi çarpıyo. Tansiyonumu ölçüyoruz normal çıkıyo ama nabız yükseliyo 90'a kadar. Benzer durum yaşayan var mı ne yapmak lazımdır
Biraz zor sıkıcı geçecek ama sağlıkla geçecek insallahBen aynıyım canım, hastanede takibe devam. Dayanabildiğim kadar bekleyeceğiz bebek biraz daha büyüsün diye
Seninle haftalarimiz ayni canim ben bir kismini 0-1 ay bir kismini 0-3 ay aldim kislik olarak 3-6 ay olarakta yazlik alacagimKizlar bebislere ne aliyosunuz kiyafet ya benim nisan 28 gibi sanirim tahmini dogum olacak istanbulda hava ancak temmuzda isiniyor.Ama hep 3 aylik al dediler bana 0-3 ayliklari cok az giyiyolarmis sizce nasil alinmali
Ben hmden 0-1 ay bodyler aldim ama gozume cok kucuk geliyorSeninle haftalarimiz ayni canim ben bir kismini 0-1 ay bir kismini 0-3 ay aldim kislik olarak 3-6 ay olarakta yazlik alacagim
İnşAllah arkadaşımBiraz zor sıkıcı geçecek ama sağlıkla geçecek insallah![]()
Verdim sonuç bekliyorum, yazacagm doktoruma canimDoktora danışarak D vitamini ve ester formda c vitamini (1000 mg) tüket bence bağışıklığı hızla toparlaması için, test verdiniz mi?
Ben hmden 0-1 ay bodyler aldim ama gozume cok kucuk geliyorsanki her seyi 3-6 almaliymisiz gibi