• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Ben geçen çarşamba yaptırdım ilk gün hiçbişey yoktu sonrasında iki gün ağrıdı bi yere vurmuş gibi oluyo sonrasında bişeyin kalmıyo😘
Geçmiş olsun ❤️ bende yaptım acımadı aynen. Hemşire de dedi sonradan ağrıyabilir üstüne uyumamaya çalış 💕 ay şifa olsun da bebeler için katlancaz herşeye 😅

Ah kizlar ben tek yaşıyorum iş nedeniyle valla kim kemik suyu çorba yapacak bana bilmem😅 ama 2 kere sinovac oldum bide 2. gecirisim zaten o yüzden kendim açısından rahatım hatta ilkine göre hafif geçiyor bunu anlıyorum ama bebek için korkuyorum inşallah etkilenmiyordur, tetanoz vurulacaktim erteleyecegim onuda , test yapılan yerde bile maske takılmıyordu pes dedim yani demek ki kimse onemsemiyor ama ben de takmıyordum artık maske ve kesinlikle avm den kaptım mescitten çok kalabalıktı bu ara dikkat edin gitmeyin kalabalıklara.
Dedigim gibi iste heryerde ya grip oldu artik korkulacak bir sey yok :) aman koy bi tavuk haslansin o zaman suyuna terbiye yapip icersin 😄 pekmez ic karabiberle simdiden bide oksuruk yapmasin

Kizlar bebislere ne aliyosunuz kiyafet ya benim nisan 28 gibi sanirim tahmini dogum olacak istanbulda hava ancak temmuzda isiniyor.Ama hep 3 aylik al dediler bana 0-3 ayliklari cok az giyiyolarmis sizce nasil alinmali

son 1 haftadır geceleri çok çarpıntım oluyor hatta çarpıntıdan uyuyamıyorum bugün kontrolüm vardı doktor EKG istedi çekildim sorun yok görünüyor ama ben gün içinde bile 10 dk yürüsem nefes nefese kalıyorum. Yine 10 dk yürüsem kasık ağrılarım oluyor çok fazla doktor sakin şekilde yürü kendini zorlama dedi ama ben şimdiden bu kadar zorlanacağımı beklemiyordum :KK42:

Kızlar bende de özellikle bişeyler yedikten sonra kalp çarpıntısı sorunu başladı. Kilo sorunum hiç yok hamileliğe 56 kilo başladım şuan 58'im neden böyle oluyo anlamıyorum. Bazen otururken bile kalbim çıkıcak gibi çarpıyo. Tansiyonumu ölçüyoruz normal çıkıyo ama nabız yükseliyo 90'a kadar. Benzer durum yaşayan var mı ne yapmak lazımdır
Bu bana da oluyor bir kaç gündür, ilk gebeliğimde de olmuştu demirin düşmüştür demişti doktor. Geçen hafta demire de başladım ama yine de oluyor yemekten sonra 98e çıktı dün sabah.

Kızlar bende de özellikle bişeyler yedikten sonra kalp çarpıntısı sorunu başladı. Kilo sorunum hiç yok hamileliğe 56 kilo başladım şuan 58'im neden böyle oluyo anlamıyorum. Bazen otururken bile kalbim çıkıcak gibi çarpıyo. Tansiyonumu ölçüyoruz normal çıkıyo ama nabız yükseliyo 90'a kadar. Benzer durum yaşayan var mı ne yapmak lazımdır
Bu bana da oluyor bir kaç gündür, ilk gebeliğimde de olmuştu demirin düşmüştür demişti doktor. Geçen hafta demire de başladım ama yine de oluyor yemekten sonra 98e çıktı dün sabah.

Mide tetikliyor olabilir canım hemen yemeğin peşine gaviscon içmeni öneririm.

Kizlar bebislere ne aliyosunuz kiyafet ya benim nisan 28 gibi sanirim tahmini dogum olacak istanbulda hava ancak temmuzda isiniyor.Ama hep 3 aylik al dediler bana 0-3 ayliklari cok az giyiyolarmis sizce nasil alinmali
Seninle haftalarimiz ayni canim ben bir kismini 0-1 ay bir kismini 0-3 ay aldim kislik olarak 3-6 ay olarakta yazlik alacagim

Ben hmden 0-1 ay bodyler aldim ama gozume cok kucuk geliyor 😄 sanki her seyi 3-6 almaliymisiz gibi

0-1 ay yenidoğan için ideal. Ama çok almamak gerek. Gerçekten minnacıklar. Kaç kişiye sordum girdiğim mağazalarda, annelerle sohbet ediyorum bu konuda hepsi bebekler minicik oluyor yenidoğan kıyafetler bile bazen büyük geliyor diyorlar. Ama az almamız gerekiyormuş. Çok iri bebek doğurursak işler değişir o istisna. Benim gibi biri iri bebek doğurmaz diye düşünüyorum. 😄Hem kilolu değilim hem de tatlı şeker meyve abartı yemiyorum, şekerim şu anda yok. Bu gibi etmenler iri bebeğe sebepmiş zaten.
1-3 aylar daha büyük oluyor.
Bir de ben 3-6 ay da ekledim. İlk zamanlar giyebileceği her şeyi tamamladım. 2 tane de hastane çıkışı aldım. Onlar en minik boyda oluyor zaten.

Back
X