• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Valla ben Ankara'da olmama rağmen sallantının şiddetiyle yerimden hopladım yatağın yanına çöktüm geçmesini beklerken. Ama gerçekten çok korktum karnıma ağrılar girdi hala da geçmedi. Allah beterinden saklasın
Pazar günü vertigo atağı geçirdim uykudan uyandım sallanıyorum dedim herhalde atak geçiriyorum bi bsktim avize sallanıyor sonda durdu bi kac saniye sonra tekrar başladı ben oturma odasında esim ve oglum bizim yataktaydi nasıl kalktığımı bilmedim onların yanına giderken duşa kabin güm güm ve alt dukkanin çıkardığı sesler korkunçtu
Bende hastayım ya titriyorum sandim ilk sonra durdu tekrar oldu dedim bu titreme değil sesi de duyunca baktim avize sallanıyor kalktim koştum😳 esimde yatak odasında kızımla yatıyordu, onlar da tık yok 🤣 bu ara herkes kocalari sutlamis yalnız. Ben hamile kaldigimdan beri kızımla yatıyorum eşim sigara içiyor mide bulantısından yanıma yaklasamiyor🤭 hastayım diye bej kızımın odasına geçtim simdide😇
Bende esim bacagini salliyo sandim bi kalktim camlar sallaniyor zangir zangir kapilar her sey ayy cok korkunctu.. istanbulda boyleyse duzce nasildi kim bilir neyseki can kaybi vs olmamis :( ben cok gerildim gece ama hep kramplar girdi kasiklarima gerginlikten cidden stres cok etkiliyormus insani

Bende esim bacagini salliyo sandim bi kalktim camlar sallaniyor zangir zangir kapilar her sey ayy cok korkunctu.. istanbulda boyleyse duzce nasildi kim bilir neyseki can kaybi vs olmamis :KK43: ben cok gerildim gece ama hep kramplar girdi kasiklarima gerginlikten cidden stres cok etkiliyormus insani
Benimde sabahtan beri kasiklarim agriyor acaba gerildigim için mi ya

Kızlar işten erken geldim hastayim diye, güya yatıp dinlenecektim, kızım öğle yemeğine geldi sevinsin diye ben karşıladım, (annemle aynı binadayiz, annem bakıyor kizima) onu yedir gönder sağ sol topla vallahi haşat oldum😫 işte olsam bu kadar yorulmazdim. NANE LİMON kaynattim da içine bal ve toz zencefil katıyorum dün eşim zararlı bu sana kullanma dedi kafamı karıştırdı. Normalde zencefilin zararı yok diye biliyorum, kullanıyor musunuz siz kızlar 🤔

Eklentiler

• 1D841238-3209-490C-BA74-8EB0B5988A19.webp
    1D841238-3209-490C-BA74-8EB0B5988A19.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 80
Kızlar son günlerde idrara çok sıkıştıktan sonra gidince (özellikle sabah ilk kalktığımda) karnımın sağ ve sol tarafında boşaltımdan sonra ağrı gibi bir şey oluyor. Yanma vs yok. Mesane çok dolu olduğu için mi yoksa böbrekle ya da enfeksiyon ile alakası olabilir mi? Yaşayan var mı?
Benimde ayni sekilde canim idrar verdim bisey cikmadi sanirim mesaneye baski yapiyor o yuzden oluyor onceden sadece sabahlari oluyodu banada simdi gun icinde azicik sıkışsam hemen oluyo

Kızlar işten erken geldim hastayim diye, güya yatıp dinlenecektim, kızım öğle yemeğine geldi sevinsin diye ben karşıladım, (annemle aynı binadayiz, annem bakıyor kizima) onu yedir gönder sağ sol topla vallahi haşat oldum😫 işte olsam bu kadar yorulmazdim. NANE LİMON kaynattim da içine bal ve toz zencefil katıyorum dün eşim zararlı bu sana kullanma dedi kafamı karıştırdı. Normalde zencefilin zararı yok diye biliyorum, kullanıyor musunuz siz kızlar 🤔
Zencefilde problem olmaz canim bence mide icin zaten oneriyorlar hamilelere :)

Kızlar son günlerde idrara çok sıkıştıktan sonra gidince (özellikle sabah ilk kalktığımda) karnımın sağ ve sol tarafında boşaltımdan sonra ağrı gibi bir şey oluyor. Yanma vs yok. Mesane çok dolu olduğu için mi yoksa böbrekle ya da enfeksiyon ile alakası olabilir mi? Yaşayan var mı?
Bende de oluyor bu bi kaç gündür ben de bir anlam veremedim 🤷🏼‍♀️ az bi enfeksiyonum vardı geçen hafta monurol içtim o zaman olmuyordu. Bi de arada sanki bebek ayağını aşağıdan çıkarmaya çalışıyomuş gibi geliyor çok enteresan bi his.
Kızlar göğüslerin koyu kısmı varya orası iyice karardı benim 🙄 sizde de oldu mu acaba? Bir de bunu mu dert edeyim kendime 🤦🏼‍♀️
Yok yok dert etme kendine cok normal vücut yavas yavas emzirmeye hazırlıyor kendisini. Benim de biraz büyüdü ve sertleşti göğüslerim zaten kücükler seviniyorum bu duruma 😂

Uçlarda kararma dehşet büyüme özellikle yanlara doğru bende de oluyor inşallah süt dolunca napıcaz bilmiyorum ağrı da yapıyor
Evet evet aynı o şekilde 🙄 bir de ben normalde küçük göğüslü birisiyim yani şimdiki halleri bana korkunç geldi 😳
Benim de daha koyulasti normal diye biliyorum canim hic dert etme 🌸
İyi canım valla bunca derdimin arasında bir de bu ne diye uğraşmayayım 🤦🏼‍♀️
Yok yok dert etme kendine cok normal vücut yavas yavas emzirmeye hazırlıyor kendisini. Benim de biraz büyüdü ve sertleşti göğüslerim zaten kücükler seviniyorum bu duruma 😂
Benim de göğüslerim küçüktür normalde, şimdi bana acayip geliyor. Bir de aşırı beyaz tenli birisiyim sanırım ondan iyice gözüme batmaya başladı 🙄🤦🏼‍♀️

Depremi ben de hissettim uyuyodum kızım yanımdaydı onu kucakladığım gibi yatağın yanına çöktük ama yavrum kucağımda çok korktum deprem bittikten sonra bile kalbimin çarpıntısından anlayamadım bitip bitmediğini. Benim eşim de oturma odasında uyuyakalmış ona bile uyan dedim ama deprem oluyo diyemedim nasıl bir acizlik Allah beterinden korusun herkesi🙏

Merhaba kızlar,

20+3 teyim. Cok stresli bir 4 gün geçirdim 2-3 gün ağlama krizleri stres hat safhada günler. Şimdi mide agrısı çekiyorum biraz gece de uyuyamadım gaz ve mide agrısından ancak bebege bişey olmuş mudur dıye dusundum. Sanmıyorum cumartesi gordum ama saglıklıydı panik oldum, beni daha da panik yapmıcak cevaplara ihtiyacm var :( bişi olmamıştır bebeğe değil mi mide agrısı yaratmaz yani olsa ? Anksiyete bozuklugum tekrar nüksett bu hafta.
Ayrıca ben arada boğaz agrım oldugunda kloroben spreyi gargara yapıp tükürüyorum, bir de strepsilin c vitaminli pastilini de yedim boğzm agırdıgında eczacı cok almazsanız etken maddeler zarar vermez demişti. Yanlıslıkla bişey yapıcam diye oyle gerılıyorum ki. Nolur yardım edin :( haftaya detaylı taramam var bişi olsa cıkar dmı

Back
X