- Konu Sahibi Papatya0593
- #17.501
Teşekkür ederim yanıtınız içinEvet ara ara bende de oluyor normal diye düşünüyorum olmayan yoktur heralde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim yanıtınız içinEvet ara ara bende de oluyor normal diye düşünüyorum olmayan yoktur heralde
Teşekkür ederim rahatladım birazEvet bende çok fazla oldu bu hafta dr normal dedi bebek baskı yaptığı için oluyormuş
Valla ben Ankara'da olmama rağmen sallantının şiddetiyle yerimden hopladım yatağın yanına çöktüm geçmesini beklerken. Ama gerçekten çok korktum karnıma ağrılar girdi hala da geçmedi. Allah beterinden saklasın
Pazar günü vertigo atağı geçirdim uykudan uyandım sallanıyorum dedim herhalde atak geçiriyorum bi bsktim avize sallanıyor sonda durdu bi kac saniye sonra tekrar başladı ben oturma odasında esim ve oglum bizim yataktaydi nasıl kalktığımı bilmedim onların yanına giderken duşa kabin güm güm ve alt dukkanin çıkardığı sesler korkunçtu
Bende esim bacagini salliyo sandim bi kalktim camlar sallaniyor zangir zangir kapilar her sey ayy cok korkunctu.. istanbulda boyleyse duzce nasildi kim bilir neyseki can kaybi vs olmamisBende hastayım ya titriyorum sandim ilk sonra durdu tekrar oldu dedim bu titreme değil sesi de duyunca baktim avize sallanıyor kalktim koştumesimde yatak odasında kızımla yatıyordu, onlar da tık yok
bu ara herkes kocalari sutlamis yalnız. Ben hamile kaldigimdan beri kızımla yatıyorum eşim sigara içiyor mide bulantısından yanıma yaklasamiyor
hastayım diye bej kızımın odasına geçtim simdide
![]()
Benimde sabahtan beri kasiklarim agriyor acaba gerildigim için mi yaBende esim bacagini salliyo sandim bi kalktim camlar sallaniyor zangir zangir kapilar her sey ayy cok korkunctu.. istanbulda boyleyse duzce nasildi kim bilir neyseki can kaybi vs olmamisben cok gerildim gece ama hep kramplar girdi kasiklarima gerginlikten cidden stres cok etkiliyormus insani
Bence ondandirBenimde sabahtan beri kasiklarim agriyor acaba gerildigim için mi ya
maşallah canımmm :)Benim miniğimin 16. Hafta usg si burda bile ağzı burnu belli yaaa![]()
Cok sukur Rabbim bi daha yasatmasnBence ondandirben cok korkarim depremden cunku ciddi anlamda hissettirince dedim kesin heryer yikildi o an haber alana kadar cok gergindim valla Allah beterinden korusun cok sukur hasarsiz atlatilmis
Buda benim minnosum 17. Haftada doktor burnuna bakin findik gibi cok guzel dediBenim miniğimin 16. Hafta usg si burda bile ağzı burnu belli yaaa![]()
Benimde ayni sekilde canim idrar verdim bisey cikmadi sanirim mesaneye baski yapiyor o yuzden oluyor onceden sadece sabahlari oluyodu banada simdi gun icinde azicik sıkışsam hemen oluyoKızlar son günlerde idrara çok sıkıştıktan sonra gidince (özellikle sabah ilk kalktığımda) karnımın sağ ve sol tarafında boşaltımdan sonra ağrı gibi bir şey oluyor. Yanma vs yok. Mesane çok dolu olduğu için mi yoksa böbrekle ya da enfeksiyon ile alakası olabilir mi? Yaşayan var mı?
Maşallah fındığaBuda benim minnosum 17. Haftada doktor burnuna bakin findik gibi cok guzel dedi![]()
Zencefilde problem olmaz canim bence mide icin zaten oneriyorlar hamilelere :)Kızlar işten erken geldim hastayim diye, güya yatıp dinlenecektim, kızım öğle yemeğine geldi sevinsin diye ben karşıladım, (annemle aynı binadayiz, annem bakıyor kizima) onu yedir gönder sağ sol topla vallahi haşat oldumişte olsam bu kadar yorulmazdim. NANE LİMON kaynattim da içine bal ve toz zencefil katıyorum dün eşim zararlı bu sana kullanma dedi kafamı karıştırdı. Normalde zencefilin zararı yok diye biliyorum, kullanıyor musunuz siz kızlar
![]()
Uçlarda kararma dehşet büyüme özellikle yanlara doğru bende de oluyor inşallah süt dolunca napıcaz bilmiyorum ağrı da yapıyorKızlar göğüslerin koyu kısmı varya orası iyice karardı benimsizde de oldu mu acaba? Bir de bunu mu dert edeyim kendime
![]()
Benim de daha koyulasti normal diye biliyorum canim hic dert etmeKızlar göğüslerin koyu kısmı varya orası iyice karardı benimsizde de oldu mu acaba? Bir de bunu mu dert edeyim kendime
![]()
Bende de oluyor bu bi kaç gündür ben de bir anlam veremedimKızlar son günlerde idrara çok sıkıştıktan sonra gidince (özellikle sabah ilk kalktığımda) karnımın sağ ve sol tarafında boşaltımdan sonra ağrı gibi bir şey oluyor. Yanma vs yok. Mesane çok dolu olduğu için mi yoksa böbrekle ya da enfeksiyon ile alakası olabilir mi? Yaşayan var mı?
Yok yok dert etme kendine cok normal vücut yavas yavas emzirmeye hazırlıyor kendisini. Benim de biraz büyüdü ve sertleşti göğüslerim zaten kücükler seviniyorum bu durumaKızlar göğüslerin koyu kısmı varya orası iyice karardı benimsizde de oldu mu acaba? Bir de bunu mu dert edeyim kendime
![]()
Evet evet aynı o şekildeUçlarda kararma dehşet büyüme özellikle yanlara doğru bende de oluyor inşallah süt dolunca napıcaz bilmiyorum ağrı da yapıyor
İyi canım valla bunca derdimin arasında bir de bu ne diye uğraşmayayımBenim de daha koyulasti normal diye biliyorum canim hic dert etme![]()
Benim de göğüslerim küçüktür normalde, şimdi bana acayip geliyor. Bir de aşırı beyaz tenli birisiyim sanırım ondan iyice gözüme batmaya başladıYok yok dert etme kendine cok normal vücut yavas yavas emzirmeye hazırlıyor kendisini. Benim de biraz büyüdü ve sertleşti göğüslerim zaten kücükler seviniyorum bu duruma![]()