2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Ben de sürekli eşime soruyorum normal mi kilom diye, normal artık diyerek teselli ediyor şöyle 9-10 kg ile tamamlayabilsek güzel olacak
Ben şimdiden 5 kilo aldım bile 20 kiloyu görürüm herhalde bu gidişle aslında çok da yemiyorum bi gün abarttım sadece o gün de bile 1 kilo aldım çok hızlı alıyorum artık

Geçen hafta aynısını yaşadım anitibiyotigi kestim ılık bı duş al travazol krem sür çok iyi geliyor canım bı de günde 2.defa değiştir iç çamaşırıni bu arada ayıptır soylemesi lavaboda ılık su kullanmak cidden çok iyi geliyor 2 gün öyle yaptım geçti.. geçmiş olsun

Ben şimdiden 5 kilo aldım bile 20 kiloyu görürüm herhalde bu gidişle aslında çok da yemiyorum bi gün abarttım sadece o gün de bile 1 kilo aldım çok hızlı alıyorum artık
Ben de çoğunu 4. Ayda aldım, ilk üç ay 1 kg falan almıştım. Henüz iştah açılmadı. 4. Aya kadar 5 kiloyla gelmişsen 20 olmazsın bence. Yani umarım olmayız

Travazol de c kategorisindeymiş tereddüt ediyorum ister istemez. Gerçi doktor daha önce gynolomexil krem vermişti kullanmıştım, onun da kategorisi c. Antibiyotiğim bitti sayılır zaten, kullanmıcam artık. Teşekkür ederim tavsiyeler için

Doktorum içine değil sadece dışına sürebilirsin demişti cnm istersen sende öyle yap

Ben 6 aldim ,bu hafta almamışım sasirdim dedim niye almamışım tüh hastaydım ondan mı almadm ki dedim, alsak dert almasak dert

Ben de çoğunu 4. Ayda aldım, ilk üç ay 1 kg falan almıştım. Henüz iştah açılmadı. 4. Aya kadar 5 kiloyla gelmişsen 20 olmazsın bence. Yani umarım olmayız
Ben de ilk üç ay 2 kilo aldım bir ayda 3 kilo aldım nerdeyse. Böyle düşününce de 20 az bile geliyo baştaki kadar yavaş gitmiyor çünkü. Neyse bebişler iyi olsun da veririz ya napalım

Ben de ilk üç ay 2 kilo aldım bir ayda 3 kilo aldım nerdeyse. Böyle düşününce de 20 az bile geliyo baştaki kadar yavaş gitmiyor çünkü. Neyse bebişler iyi olsun da veririz ya napalım
öyle tabii, sağlıklı olsun da kilo mühim değil. Kızkardeşim diyetisyen ona sordum şimdi 3,5-4 kilo için gayet normal dedi. Özel bir durum yoksa min 12 kg imiş normal olan.

Kızlar Ayliz ismi kulağıma hoş gelmişti. İnternetteki anlamları yanlışmış.Çok araştırdım. Vazgeçmek zorunda kaldım.
Aysima nasıl sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…