- 27 Nisan 2022
- 845
- 2.184
- 63
- 31
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #17.881
biraz daha bakayım kusarsam tekrar gidicem hastaneye off yacanım kanama yoktu ama gün boyu kasılmalar oldu gittim acile bebek iyi sorun yok ama ondan önceki gün biraz fazla yorulmustum ona bagladık, yani büyüme aşamasında kasılmalar olur dedi doktor, sıklığı önemli dedi, öyle işte
sürekli sert değildi benim arada serleşip adet agrısı gibi giriyordu, çok şükür geçti dinlendim dün epey kalmadı gibi, onun dışında bebek büyüdüğü için sanırım hepimizde gemel bi sertlik var karınlarda :)
çok güzel canım iyi haberlerle gel inşallah :) detaylı mı?
ya bu herkeste duyduğum salgın, buara çevremde cogu kişide aynı sıkıntı var kusma ishal, geçmiş olsun canım ,virüsü kapmışsın bi yerden bence de üşütme değil bu
canım karnını ayaklarını sıcak tut o kusma ihale dönüp sonra vücuttan atılıyo rahatlyorsun, eşim annem babam hepsi aynı hastalkla ugrastlar gecen hafta, sakin ol geçer inşallahbiraz daha bakayım kusarsam tekrar gidicem hastaneye off ya
Çok geçmiş olsunkızlar günaydın. dün akşamdan beri kusuyorum ama bu hamilelik kusması değil hafiften vücudumda ağrıyor az önce şirkette de kustum keyfimm yok hiç acı su geliyorneden böyle oldu bilmiyorumm. gecede çok huzursuz geçti üşütme gibi hastalandı ama üşütecek bişey de yapmadım kii
Midene dokunacak bir şey yedin mi? Ya da bayat bozuk bir ürün? Çok kustuysan değerlerin kötü çıkar, doktora gitme imkanın varsa serum falan verirler. Bir görün istersen, geçer inşallah tez zamandakızlar günaydın. dün akşamdan beri kusuyorum ama bu hamilelik kusması değil hafiften vücudumda ağrıyor az önce şirkette de kustum keyfimm yok hiç acı su geliyorneden böyle oldu bilmiyorumm. gecede çok huzursuz geçti üşütme gibi hastalandı ama üşütecek bişey de yapmadım kii
İshal de varsa arkadaşların dediği gibi salgın olabilir. Annem babam, ablam kocası çocukları hepsi geçirdi böyle bir şey. Hatta annem acillik oldu falan. Umarım değildir seninki ama ihmal etmekızlar günaydın. dün akşamdan beri kusuyorum ama bu hamilelik kusması değil hafiften vücudumda ağrıyor az önce şirkette de kustum keyfimm yok hiç acı su geliyorneden böyle oldu bilmiyorumm. gecede çok huzursuz geçti üşütme gibi hastalandı ama üşütecek bişey de yapmadım kii
Kontrolden çıktım şimdi herşey yolunda çok şükür 19 haftalıktı ama cinsiyet yine net değil poposuyla rahmin üstüne oturmuş kalkmadı yine kıza benziyor dedi doktor bakalım bidahaki randevuya kaldıkcanım kanama yoktu ama gün boyu kasılmalar oldu gittim acile bebek iyi sorun yok ama ondan önceki gün biraz fazla yorulmustum ona bagladık, yani büyüme aşamasında kasılmalar olur dedi doktor, sıklığı önemli dedi, öyle işte
sürekli sert değildi benim arada serleşip adet agrısı gibi giriyordu, çok şükür geçti dinlendim dün epey kalmadı gibi, onun dışında bebek büyüdüğü için sanırım hepimizde gemel bi sertlik var karınlarda :)
çok güzel canım iyi haberlerle gel inşallah :) detaylı mı?
ya bu herkeste duyduğum salgın, buara çevremde cogu kişide aynı sıkıntı var kusma ishal, geçmiş olsun canım ,virüsü kapmışsın bi yerden bence de üşütme değil bu
ayyy hala belli olmadı mı hala yaaaaKontrolden çıktım şimdi herşey yolunda çok şükür 19 haftalıktı ama cinsiyet yine net değil poposuyla rahmin üstüne oturmuş kalkmadı yine kıza benziyor dedi doktor bakalım bidahaki randevuya kaldıkdetaylı değil canım benim detaylı 24. Haftaya giriyorken olucak inşAllah
Yaaa yine mi göemediniiiiz :)Kontrolden çıktım şimdi herşey yolunda çok şükür 19 haftalıktı ama cinsiyet yine net değil poposuyla rahmin üstüne oturmuş kalkmadı yine kıza benziyor dedi doktor bakalım bidahaki randevuya kaldıkdetaylı değil canım benim detaylı 24. Haftaya giriyorken olucak inşAllah
Durumunuzun iyi olmasına sevindim, güzel haberler almışsınızKızlar görüşünüzü almak istiyorum, doğum Nisan sonuna doğru olacak normal süresinde olursa inşallah, kuzeyde yaşıyoruz, havalar mayıs sonu gibi ısınıyor, ki bu yıl hala tam soğumadı onu da bilemiyorum, bebekleri kontrol vs için çıkarınca giydirmek için astronot yada wellsoft tulum aldınız mı? Alayım mı diye bakıp kararsız kalıyorum bir de yeni doğan sıkar mı? 3 ay mı almak lazım ??
Bunu ben de merak ediyorum, mekan doğu KaradenizKızlar görüşünüzü almak istiyorum, doğum Nisan sonuna doğru olacak normal süresinde olursa inşallah, kuzeyde yaşıyoruz, havalar mayıs sonu gibi ısınıyor, ki bu yıl hala tam soğumadı onu da bilemiyorum, bebekleri kontrol vs için çıkarınca giydirmek için astronot yada wellsoft tulum aldınız mı? Alayım mı diye bakıp kararsız kalıyorum bir de yeni doğan sıkar mı? 3 ay mı almak lazım ??
Travazol de c kategorisindeymiştereddüt ediyorum ister istemez. Gerçi doktor daha önce gynolomexil krem vermişti kullanmıştım, onun da kategorisi c. Antibiyotiğim bitti sayılır zaten, kullanmıcam artık. Teşekkür ederim tavsiyeler için
oğlum kasımda doğmuştu. hiç tulum giydirmedim ona. kalın takımlarından giydirip üstüne peluş hırka giydiriyordum battaniyeye sarıyordum. pusetinide örtüyoruz zaten. hiç sorun yaşamadım. arabayla gidilecekse terliyor zaten cıkarıyordum fazlalıkları. zaten birde yolda emzirmek zorunda kalırsak oda bende ter içinde kalıyoruz :)Kızlar görüşünüzü almak istiyorum, doğum Nisan sonuna doğru olacak normal süresinde olursa inşallah, kuzeyde yaşıyoruz, havalar mayıs sonu gibi ısınıyor, ki bu yıl hala tam soğumadı onu da bilemiyorum, bebekleri kontrol vs için çıkarınca giydirmek için astronot yada wellsoft tulum aldınız mı? Alayım mı diye bakıp kararsız kalıyorum bir de yeni doğan sıkar mı? 3 ay mı almak lazım ??
Bende 3 buçuk aldımBen de kilo aldım. Normal düzenimden çok da fazla yemiyorum ama 3,5 kg aldım. Sanırım normal artık. Bebeğin ağırlığı çok olmasa da suyu plesantası vs ağırlık artıyor.
Aynen öyle canım sen bide onu bana sor çatlıyorum meraktanayyy hala belli olmadı mı hala yaaaane nazlı çıktı seninki canım bence de bu bi kız olabilir, benimki erkek valla öyle edepsiz pozlar veriyorki her gidişimizde iyi sabrediyosun canım valla meraktan ölürdüm ben :) neyse 24 de görünür heralde ya artık görünsün lütfe
Aynen öyle sağlıklı olmasına şükredip eve dönüyoruzYaaa yine mi göemediniiiiz :)Black87 e katılıyorum bence de bu bi kız olabilir, erkekler ne var ne yok ortaya seriyorlar genelde. Yani biz oğlumda hep pipi fotosuyla dönerdik eve mesela :) Neyse keyfi sağlığı yerinde olsun da artık hedef 24. hafta olsun
Teşekkür ederim yanıtınız için, benim de düşüncem boşuna almış olma durumu, dediğiniz gibi araba var zaten, hırkayı 3 ay mı alayım acaba?oğlum kasımda doğmuştu. hiç tulum giydirmedim ona. kalın takımlarından giydirip üstüne peluş hırka giydiriyordum battaniyeye sarıyordum. pusetinide örtüyoruz zaten. hiç sorun yaşamadım. arabayla gidilecekse terliyor zaten cıkarıyordum fazlalıkları. zaten birde yolda emzirmek zorunda kalırsak oda bende ter içinde kalıyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?