2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
biraz daha bakayım kusarsam tekrar gidicem hastaneye off ya

Çok geçmiş olsun viral de olabiliyor bu meret ishal de var mı eğer varsa bir serum taktırabilirsin acilde sıvı kaybı olmasın diye. işte idare edebilecek misin insanı cin çarpmışa çeviriyor dinlenebilsen keşke

Midene dokunacak bir şey yedin mi? Ya da bayat bozuk bir ürün? Çok kustuysan değerlerin kötü çıkar, doktora gitme imkanın varsa serum falan verirler. Bir görün istersen, geçer inşallah tez zamanda

İshal de varsa arkadaşların dediği gibi salgın olabilir. Annem babam, ablam kocası çocukları hepsi geçirdi böyle bir şey. Hatta annem acillik oldu falan. Umarım değildir seninki ama ihmal etme

Ya benim sol kalçada bı ağrı var ki kemik batıyor sanki bı tuhaf oturup kalkarken özellikle eğilmek istersem problem baya. Bu sabah itibariyle oldu. Acaba bazı arkadaslarin dedigi gibi kalsiyuma baglantili bı durum olabilir mi ki bu da

Kontrolden çıktım şimdi herşey yolunda çok şükür 19 haftalıktı ama cinsiyet yine net değil poposuyla rahmin üstüne oturmuş kalkmadı yine kıza benziyor dedi doktor bakalım bidahaki randevuya kaldık detaylı değil canım benim detaylı 24. Haftaya giriyorken olucak inşAllah

Kızlar görüşünüzü almak istiyorum, doğum Nisan sonuna doğru olacak normal süresinde olursa inşallah, kuzeyde yaşıyoruz, havalar mayıs sonu gibi ısınıyor, ki bu yıl hala tam soğumadı onu da bilemiyorum, bebekleri kontrol vs için çıkarınca giydirmek için astronot yada wellsoft tulum aldınız mı? Alayım mı diye bakıp kararsız kalıyorum bir de yeni doğan sıkar mı? 3 ay mı almak lazım ??

ayyy hala belli olmadı mı hala yaaaane nazlı çıktı seninki canım bence de bu bi kız olabilir, benimki erkek valla öyle edepsiz pozlar veriyorki her gidişimizde iyi sabrediyosun canım valla meraktan ölürdüm ben :) neyse 24 de görünür heralde ya artık görünsün lütfe

Yaaa yine mi göemediniiiiz :) Black87 e katılıyorum bence de bu bi kız olabilir, erkekler ne var ne yok ortaya seriyorlar genelde. Yani biz oğlumda hep pipi fotosuyla dönerdik eve mesela :) Neyse keyfi sağlığı yerinde olsun da artık hedef 24. hafta olsun

Durumunuzun iyi olmasına sevindim, güzel haberler almışsınız ben de düşündüm tulum almayı, hatta baya bakındım. Fakat içi yünlü gibi olan kundaklardan aldığım aklıma geldi, zaten kaç kere çıkarıcam, onu kullanırım diye düşündüm. Çünkü Astronotlar baya kalın oluyor, Nisan mayıs gibi giyinir en fazla. Haziran serin olsa da o kadar kalın bir şeye gerek olmaz diye düşünüyorum.

Bunu ben de merak ediyorum, mekan doğu Karadeniz

oğlum kasımda doğmuştu. hiç tulum giydirmedim ona. kalın takımlarından giydirip üstüne peluş hırka giydiriyordum battaniyeye sarıyordum. pusetinide örtüyoruz zaten. hiç sorun yaşamadım. arabayla gidilecekse terliyor zaten cıkarıyordum fazlalıkları. zaten birde yolda emzirmek zorunda kalırsak oda bende ter içinde kalıyoruz :)

Aynen öyle canım sen bide onu bana sor çatlıyorum meraktan

Aynen öyle sağlıklı olmasına şükredip eve dönüyoruz

Teşekkür ederim yanıtınız için, benim de düşüncem boşuna almış olma durumu, dediğiniz gibi araba var zaten, hırkayı 3 ay mı alayım acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…