2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
O kadar dikkat etmeme rağmen üşüttüm herhalde bu sabah boğaz ağrısı ile uyandım git gide halsizlik oluyor herr yanim, başım ağırıyor Allah hepimizin yardımcısı olsun
Canim korkma bende bir haftadır öyle hastalandim 2 gündür iyiyim geçiyor merak etme herkes hasta salgın var bide bagisikligimiz düşüyormuş normalmiş, bi tane bile ilaç kullanmadim hamdolsun atlattim gibi.

Canim ben yaptıracağım ikiliyi fln yaptirmadim tedavisi yoktu onun ama şekere güvenemiyorum çünkü ailemde var bide tedavisi var şekerin gerekirse diyet yazıyorlar, o yüzden yaptırmaya karar verdim
Haklısınız ailede varsa yapmak daha iyi tabi inşallah temiz çıkar

Kizlar 4. Aya girdigimden beri istahimda ekstra artis olmamasina ragmen kilo alimim cok hizlandi ustelik yuruyus ve pilateste yapiyorum normal mi sizce bu artis hizi
Ben de kilo aldım. Normal düzenimden çok da fazla yemiyorum ama 3,5 kg aldım. Sanırım normal artık. Bebeğin ağırlığı çok olmasa da suyu plesantası vs ağırlık artıyor.

Kızlar bişey soracağım devlet kadın doğuma gidiyorum 30 kasıma radyoloji için randevu verdiler kağıtta öyle yazıyordu ama şuan MHRS den baktım da öyle bı randevu görünmüyor
Hastaneye gittiğimde sorun olmaz dimi ?

Kızlar bende size bişe sorucam 21+2 günlüğüz sol göğsümde sancılanma oluyo arada koltuk altına doğru vuruyo sizdede oluyor mu hiç

Kızlar ben baya tekme hissediyorum, çok enteresan, hiç öyle mısır patlağı, kelebek hissi vs değil, kızım baya ittiriyor içeriden, inanılmaz enteresan bir hissiyat
Yaa ne güzel aramızda bir gün var ben o kelebek hissini bile hissetmedim hala inşallah bi sorun yoktur

Ben de kilo aldım. Normal düzenimden çok da fazla yemiyorum ama 3,5 kg aldım. Sanırım normal artık. Bebeğin ağırlığı çok olmasa da suyu plesantası vs ağırlık artıyor.
Sanirimm goruntu olarak kilo almadim zaten sadece karnim cikti bacagim kalcam ayni zayiflikte ama seker olmasindan korktum biraaz esimde dedi yariya geldin artik normal degil mi sence diye bakalim kac kiloyla tamamlayacagiz

Kızlar bende size bişe sorucam 21+2 günlüğüz sol göğsümde sancılanma oluyo arada koltuk altına doğru vuruyo sizdede oluyor mu hiç
Benim de oluyo canim ozellikle yoruldugum yada kendimi sis hissettigim zamanlarda bence gaz sancisi vuruyor anlamiyoruz anlik bir bicak saplanmasi gibi degil mi?

Benim de öyle valla tatlı bisey helva çikolata fln istiyorum hep , kendimi frenleyip meyve tüketmeye çalışıyorum ama yediğim de oluyor
Benim hergun bi ufak cikolatam var valla normalde de hergun bi cikolata yiyen bi insandim zaten abartmamaya calisiyorum sadece ama bazi gunler ipin ucu kacabiliyoo valla

Sanirimm goruntu olarak kilo almadim zaten sadece karnim cikti bacagim kalcam ayni zayiflikte ama seker olmasindan korktum biraaz esimde dedi yariya geldin artik normal degil mi sence diye bakalim kac kiloyla tamamlayacagiz
Ben de sürekli eşime soruyorum normal mi kilom diye, normal artık diyerek teselli ediyor şöyle 9-10 kg ile tamamlayabilsek güzel olacak

Selam herkese. Antibiyotik kullandığım için sanırım mantar enf oldum yine. Dış genital bölgemde kaşıntı var dün geceden beri. Bir kaç gün öncesinde de hafif oluyordu. Bugün pamuklanma da fark ettim. Bu durumu yaşayanlar ne kullandınız acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…