- 20 Mart 2011
- 13.979
- 32.606
- 798
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #17.861
Valla bizde de tam tersi kız olsa ismi hazırdıÇok zor kız ismi. Erkek olsaydı hazırdı Mert Ali koyacaktık. Daha çok var bakalım neye karar vereceğiz?
Sare demiştiniz galiba. Çok güzel bir isim. Görümcemin kızının adı direkt eledik.Valla bizde de tam tersi kız olsa ismi hazırdıgerçi hala kız olma ihtimali var, ayrıntılıyı bekliyorum
Bende tatliyi cikolatayi çok seven biri olarak ilginç bir şekilde tatlıdan tiksindim gibi ne tatlı ne çikolata ağzıma vurmuyorum, hiç canim çekmiyor, gerçi işime geliyor daBenim de öyle valla tatlı bisey helva çikolata fln istiyorum hep , kendimi frenleyip meyve tüketmeye çalışıyorum ama yediğim de oluyor
Bizimde kiz olsa hazırdı, Erkek çok zor şimdilik Kerem düşünüyorum yanına Alp ekleyebilirim yada başka birseyÇok zor kız ismi. Erkek olsaydı hazırdı Mert Ali koyacaktık. Daha çok var bakalım neye karar vereceğiz?
Ben bu aya kadar hiç kilo almamıştım, bu ay 2 kilo aldimBen 6 aldim ,bu hafta almamışım sasirdim dedim niye almamışım tüh hastaydım ondan mı almadm ki dedim, alsak dert almasak dert
Evet canım Sare, Betül, Zeynep bu isimleri çok seviyorum. Kötü denk gelmiş görümceyleSare demiştiniz galiba. Çok güzel bir isim. Görümcemin kızının adı direkt eledik.
Ben de çok zor veriyorum kilo. Doğumda 8-9 gidicek zaten, gerisini de emzirme döneminde verebiliriz, yani umarımAy bende 5 kilo aldim 64 um suan umarim 72-73 u gecmeden tamamlarim normal sartlardada cok zor kilo veririm zaten
18 deyim ben canimValla doğru diyosunnsen kaç haftalıksın
Aynen ben zayif bi sekilde hamile kaldim kas oranim yuksek aktif spor yapiyodum suanda devam ediyorum zaten. O yuzden rahat ol dedi ama yine de cok almak istememmm13-14 de iyiymiş aslındatabii herkesin kilosuna göre sınırı da farklıdır. Benim doktorum kilo konusunda hiçbir şey demedi şimdiye kadar
Suan bu satirlari yazarken agzimda bir parca cikolata var hagahaha dayanamadim yineCanan Karatay bunu beğenmedivalla kessek hepten en iyisi şekeri ama hamilelikte hersey daha lezzetli geliyor bana
Aa hadi bakalım çok değil o zaman sevindim bunaöyle tabii, sağlıklı olsun da kilo mühim değil. Kızkardeşim diyetisyen ona sordum şimdi 3,5-4 kilo için gayet normal dedi. Özel bir durum yoksa min 12 kg imiş normal olan.
canım çok geçmiş olsun inşallah hemen iyileşirsin Allahım şifa versin ❤❤Kızlar ben kar zarar gözetilerek kalpten bir operasyon geçirdim ve taburcu oldum. Ağrım var ama başarılı geçti hamdolsun, ilaç kullanamıyorum ne yazık ki. Dualarınızda beni unutmayın
Şekerinize baktırınKizlar 4. Aya girdigimden beri istahimda ekstra artis olmamasina ragmen kilo alimim cok hizlandi ustelik yuruyus ve pilateste yapiyorumnormal mi sizce bu artis hizi
İnşallah değildir . Evet bu haftalarda bakılıyor. Bebek de artık kilo almaya başlayacakBende ondan korkuyorum kacinci haftada yapiliyordu seker testi sanirim 23-24 gibiydi
evet onu da duymuştum :)Kendisi aynı zamanda mümemmel bir süt arttırıcı
Yaa ne güzel, hadi güzel haberlerle gel inşallah :)Kızlar bugün 11 de randevum var dualarınızı bekliyorum hayırlı haberler alırız inşallah hepimiz
Bu salgına yakalanmış olabilir misin acaba? Ben de aniden üüşüme ve kusmayla başlamıştı biraz ishal eşlik etti falan felaket bişey. Enfeksiyon yüksek çıkmıştı mecbur antibiyotik kullanmıştım. Çok geçmiş olsun gidip bir baktırsan iyi olabilir aslında enfeksiyon varsa önlem alırsınkızlar günaydın. dün akşamdan beri kusuyorum ama bu hamilelik kusması değil hafiften vücudumda ağrıyor az önce şirkette de kustum keyfimm yok hiç acı su geliyorneden böyle oldu bilmiyorumm. gecede çok huzursuz geçti üşütme gibi hastalandı ama üşütecek bişey de yapmadım kii
canımmm hiç canını sıkma ve bıl bol dinlenAy şuan okdar duygulandım ki anlatamam geçti diyince siz inşallah gerçekten çok korkuyorum gece sabah dua ediyorum Allah kim istiyor ise evladını bağışlasın inşallah şuan içime su serptiniz gerçkten Allah razı olsun inşallah perşembe günü kontrolümüz var 3 gün hastanede yattık dün evimize geldik inşallah sağlıkla gelsin başka hiç bişey istemiyorum Allah nasip ederse ilk bebeğim olacak
canım kanama yoktu ama gün boyu kasılmalar oldu gittim acile bebek iyi sorun yok ama ondan önceki gün biraz fazla yorulmustum ona bagladık, yani büyüme aşamasında kasılmalar olur dedi doktor, sıklığı önemli dedi, öyle işteCanim cok panik yapma ama yinede bi acile gozuk bence hem kanama hem kasilma biraz akil karistirici gibi duruyor en azindan icin rahat eder
sürekli sert değildi benim arada serleşip adet agrısı gibi giriyordu, çok şükür geçti dinlendim dün epey kalmadı gibi, onun dışında bebek büyüdüğü için sanırım hepimizde gemel bi sertlik var karınlarda :)Benim alt karnım 1 haftadır hep sert ama sadece yatıp o bölgeyi elimle kontrol edersem farkediyorum. Hafif de bir gerginlik var içten ama ağrı ya da kasılma hissi değil. Normal olduğunu düşünmüştüm tam bebeğin olduğu yer çünkü. Büyüyor içerde onu hissediyorum diye düşünüyorum.
çok güzel canım iyi haberlerle gel inşallah :) detaylı mı?Kızlar bugün 11 de randevum var dualarınızı bekliyorum hayırlı haberler alırız inşallah hepimiz
ya bu herkeste duyduğum salgın, buara çevremde cogu kişide aynı sıkıntı var kusma ishal, geçmiş olsun canım ,virüsü kapmışsın bi yerden bence de üşütme değil bukızlar günaydın. dün akşamdan beri kusuyorum ama bu hamilelik kusması değil hafiften vücudumda ağrıyor az önce şirkette de kustum keyfimm yok hiç acı su geliyorneden böyle oldu bilmiyorumm. gecede çok huzursuz geçti üşütme gibi hastalandı ama üşütecek bişey de yapmadım kii
biraz takip edicem devam ederse doktoruma yazıcam zaten umarım hasta olmamışımdırGünaydınıın, güzel bi hafta olsun hepimize :)
Yaa ne güzel, hadi güzel haberlerle gel inşallah :)
Bu salgına yakalanmış olabilir misin acaba? Ben de aniden üüşüme ve kusmayla başlamıştı biraz ishal eşlik etti falan felaket bişey. Enfeksiyon yüksek çıkmıştı mecbur antibiyotik kullanmıştım. Çok geçmiş olsun gidip bir baktırsan iyi olabilir aslında enfeksiyon varsa önlem alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?