2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Benim de öyle valla tatlı bisey helva çikolata fln istiyorum hep , kendimi frenleyip meyve tüketmeye çalışıyorum ama yediğim de oluyor
Bende tatliyi cikolatayi çok seven biri olarak ilginç bir şekilde tatlıdan tiksindim gibi ne tatlı ne çikolata ağzıma vurmuyorum, hiç canim çekmiyor, gerçi işime geliyor da

Çok zor kız ismi. Erkek olsaydı hazırdı Mert Ali koyacaktık. Daha çok var bakalım neye karar vereceğiz?
Bizimde kiz olsa hazırdı, Erkek çok zor şimdilik Kerem düşünüyorum yanına Alp ekleyebilirim yada başka birsey

Ben 6 aldim ,bu hafta almamışım sasirdim dedim niye almamışım tüh hastaydım ondan mı almadm ki dedim, alsak dert almasak dert
Ben bu aya kadar hiç kilo almamıştım, bu ay 2 kilo aldim zaten 70 le hamile kaldim 80 le doğururum galiba kizimi 70 ile doğurmuştum

13-14 de iyiymiş aslında tabii herkesin kilosuna göre sınırı da farklıdır. Benim doktorum kilo konusunda hiçbir şey demedi şimdiye kadar
Aynen ben zayif bi sekilde hamile kaldim kas oranim yuksek aktif spor yapiyodum suanda devam ediyorum zaten. O yuzden rahat ol dedi ama yine de cok almak istememmm

kızlar günaydın. dün akşamdan beri kusuyorum ama bu hamilelik kusması değil hafiften vücudumda ağrıyor az önce şirkette de kustum keyfimm yok hiç acı su geliyor neden böyle oldu bilmiyorumm. gecede çok huzursuz geçti üşütme gibi hastalandı ama üşütecek bişey de yapmadım kii

Kizlar 4. Aya girdigimden beri istahimda ekstra artis olmamasina ragmen kilo alimim cok hizlandi ustelik yuruyus ve pilateste yapiyorum normal mi sizce bu artis hizi
Şekerinize baktırın
Bende ondan korkuyorum kacinci haftada yapiliyordu seker testi sanirim 23-24 gibiydi
İnşallah değildir . Evet bu haftalarda bakılıyor. Bebek de artık kilo almaya başlayacak

Günaydınıın, güzel bi hafta olsun hepimize :)
Kızlar bugün 11 de randevum var dualarınızı bekliyorum hayırlı haberler alırız inşallah hepimiz
Yaa ne güzel, hadi güzel haberlerle gel inşallah :)

Bu salgına yakalanmış olabilir misin acaba? Ben de aniden üüşüme ve kusmayla başlamıştı biraz ishal eşlik etti falan felaket bişey. Enfeksiyon yüksek çıkmıştı mecbur antibiyotik kullanmıştım. Çok geçmiş olsun gidip bir baktırsan iyi olabilir aslında enfeksiyon varsa önlem alırsın

canımmm hiç canını sıkma ve bıl bol dinlen bende 5. gün embryosu transferiö oldu 5 ay önce 7 haftalıkken kanamam başladı 13 haftaya kadar sürdü hatta ciddi bir kanamam vardı ilk zamanlarda parçalı şekilde , çok şükür dinlendim geçti 5 aydayız litfen morelini bozma daha fazla kendni zorlama bolca dinlen

Canim cok panik yapma ama yinede bi acile gozuk bence hem kanama hem kasilma biraz akil karistirici gibi duruyor en azindan icin rahat eder
canım kanama yoktu ama gün boyu kasılmalar oldu gittim acile bebek iyi sorun yok ama ondan önceki gün biraz fazla yorulmustum ona bagladık, yani büyüme aşamasında kasılmalar olur dedi doktor, sıklığı önemli dedi, öyle işte
sürekli sert değildi benim arada serleşip adet agrısı gibi giriyordu, çok şükür geçti dinlendim dün epey kalmadı gibi, onun dışında bebek büyüdüğü için sanırım hepimizde gemel bi sertlik var karınlarda :)
Kızlar bugün 11 de randevum var dualarınızı bekliyorum hayırlı haberler alırız inşallah hepimiz
çok güzel canım iyi haberlerle gel inşallah :) detaylı mı?
ya bu herkeste duyduğum salgın, buara çevremde cogu kişide aynı sıkıntı var kusma ishal, geçmiş olsun canım ,virüsü kapmışsın bi yerden bence de üşütme değil bu

biraz takip edicem devam ederse doktoruma yazıcam zaten umarım hasta olmamışımdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…