2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Benim randevu aldığım perinatoloğun sekreteri 21. Hafta tavsiye ediyoruz dedi. Doktorunuz ne zaman girmeniz gerektiğini söyledi mi size?
Dr um sadece 20.haftadan sonra dedi. Bana biraktigi icin kendimce arastirmaya calisiyorum ben de. O zaman 20+ dimi dediginize gore. Bu sira sayilar kafami karistiriyor.

benim doğum +10 muayene ve 10 kadın doğum muayenesi var bende. paketler mi farklı acaba turuncu paket miydi neydi bizimki. birde ben bu sene 10 hakkın 7 sini kullandım kimbilir kaç çıkaracaklar bana
bende paketi hatırlamıyorum canım ama bende çok kullanıyorum geçen sene de çok kullandım guatr olduğu için kronik rahatsızlık olarak çıktığı için de benim fazla çıkmış olabilir

Sanki 24.haftaya ne kadar yakin gitmis olsak daha iyi gibi geliyor bana. Hani bebek biraz daha buyumus oluyor ya. Ama iste bunun da baska bir sakincasi var mi diye sorayim dedim. Oyleyse ben de 22+ da gideyim. Tesekkur ederim cevabiniz icin

Bana da öyle geliyordu. Doktorum da öyle tavsiyede bulundu zaten. O ne derse onu dinliyorum.

Çok normal kafanızın karışması. Ben şu an 19+1 im. Doktor 20. haftada dedi. O şekilde hesaplayın. Haftaya 20 bitecek, 21 e girince gidicem tam detaylıya. 21 den bir kaç gün alsan daha iyi olur demişti sekreter.

Çok normal kafanızın karışması. Ben şu an 19+1 im. Doktor 20. haftada dedi. O şekilde hesaplayın. Haftaya 20 bitecek, 21 e girince gidicem tam detaylıya. 21 den bir kaç gün alsan daha iyi olur demişti sekreter.

Benim doktorum 19+1de gidince 19.hafta diye bahsetti hep. 20.hafta demiyordu. 20.haftadan sadece 1 gün aldı diye saymadı belki de. O hafta tam dolunca sayıyor sanırım.

D destinaa88 BUKITOKI ilsas Ciktim kizlar yeni çıktım şükürler olsun birsey olmadi hoca öğünlerini çoğalt biraz dedi hic kilo almadığım için vajinal enfeksiyon içinde temizleme işlemi yapti cok canım yandı ins fayda görürüm bir tane 3lu fitil verdi ve bir de flora düzenleyici 6li fitil verdi ins bu defa kurtulurum bu durumdan

Çok sevindim hep güzel devam etsin hamileliğin inşallah

Her şey yolundaysa gerisi önemli değil hadi geçmiş olsun

Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim geçmiş olsun
Şey sorcaktm size kaç kilo aldınız acaba doktorunuz öyle söyledi.
Bende şimdi ye kadar 1 kilo aldım 61 oldum. Eltim moralimi bozdu biraz Hamile birine göre zayifsn bebek takatsiz olur küveze alma ihtimali olur vs.vs.

canımm ççok sevindim çok iyi sağlıklı olması çok güzel bebişinin temizleme işlemi ne demek anlamadım ilk kez duyuyorum böyle birşey nasıl yaptı onu ?

Ben de korktum canım yanacak diye stres yaptım ama canım yanmadı pek. Sadece utanıp sıkıldım doğal olarak bu işlemi ilk defa duydum, acaba gebelere mi yapılıyor sadece
Nasıl bişey ki bu her gebeye mi yapılıyor napiyolar

Vajinal enfeksiyon için yıkama işlemi yapıldı. Ben daha önce de sık yaşıyordum bu problemi, hiç böyle bir işlem yapılmamıştı. Ondan dedim. Umarım sizin ihtiyacınız olmaz
Arada bi mantar oluyorum ama inşallah olmam, size de çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…