2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Simdi doktora geldim bekliyorum cnm biraz sakinledim ama bilmiyorum ya hormonlardanmi herkese asiri sinirleniyorum ve zor sakinlesiyorum
hormonlar sakin ol zaten gergindin ya bugün için ondan olmuştur korkma bende aşırı sinirli biriyim hergün iş yerinde illa biri beni bağırtıp sinir ediyor bebekler etkileniyor diyorlar ama elde değil sağlığına birşey olmaz Allah ın izniyle sakinleşmeye çalış sen şuan canım.

Elimden geldiğince sakinlesmeye çalışıyorum ama inanılmaz gerildim yani bir de 2 gündür pek net hissetmiyorum bebegi onunda vermiş olduğu bir gerginlik var detaylinin vermiş olduğu gerginlik hepsi üst üste bindi yani

Bende magnezyum kullanıyorum ama yine de var bu karıncalanma, inşallah çabucak geçer

dün oldum aşımı bana hiç ağrı yapmadı canım ama hemşire soğuk buz kalıbı tut ağrın olursa demişti belki faydası olur :)

Ahh ne güzel nasıl peki renkli görüntüsü ? Yani çok daha net bir görüntü oldu mu? Birine benzettiniz mi mesela? Ben de haftaya cuma gidiyorum. Çok merak ediyorum

Merhaba arkadaslar. Benim ayrintili ultrasona cok az kaldi. Tam olarak hangi haftada gitmek daha iyi bir fikriniz var mi? 20+ mi yoksa 22+ mi

Doktoruma 19+1’de gittim en son.
3 hafta sonra git dedi bana ayrıntılı için.
Yani 22+1’de.
Zaten 20 ve 24 arasında gidiliyor. Doktorunuz net bir şey söylemediyse siz tercih edebilirsiniz.
O aralıkta hepsi uygun zaten. Ben 23.haftaya girince gitmiş olacağım.

Ahh ne güzel nasıl peki renkli görüntüsü ? Yani çok daha net bir görüntü oldu mu? Birine benzettiniz mi mesela? Ben de haftaya cuma gidiyorum. Çok merak ediyorum
Ya çok net değil ama elleriyle kulaklarını kapatmış duruyor. Burun ağız falan görünüyor ama :) hatta paylaşayım görüntüsünü özelden merakın gitsin :)

Ya çok net değil ama elleriyle kulaklarını kapatmış duruyor. Burun ağız falan görünüyor ama :) hatta paylaşayım görüntüsünü özelden merakın gitsin :)

Aay ne güzel ne tatlı annelik duygularını daha da kabartır net görmek bence. Öyle olacak gibi hissediyorum kendimde

Sanki 24.haftaya ne kadar yakin gitmis olsak daha iyi gibi geliyor bana. Hani bebek biraz daha buyumus oluyor ya. Ama iste bunun da baska bir sakincasi var mi diye sorayim dedim. Oyleyse ben de 22+ da gideyim. Tesekkur ederim cevabiniz icin

korkma hadi çıkta bizi bilgilendir güzel haberlerinle benimde 13 Aralıkta çokk heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…