2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Bende 1 kilo aldım

Eltin saçmalamış, demekki aldığın sadece bebeğin kilosu suyu vs. Sen sağlıklı beslen yeter gereksiz kilo saçma. Alan 20-25 kilo aliyor ne yani onlar çok mu sağlıklı bebek doğuruyor yada az alan sağlıksız bebek mi doğuruyor. Sen tıka kulağını duyma. Bende 2 kilo aldım gayette memnunum 10 kilo üstünü çıkmak istemiyorum diğer gebeliklerimde de 9-10 kilo aldım geride verdim çok sükur

Ben yiyorum zaten cnm sadece beyaz un hazır gıda paketli gıda tüketmiyorum porsiyonlsri cogalticam birazcik
Bende sağlıklı beslenmeye aç kalmamaya dikkat ediyorum da öyle demesi biraz düşündürdu doğrusu.
Haklısınız da ne bileyim öyle bi şekilde söyledi ki onun 3 çocuğu var benim ilk. Bende çok kilo almk istemiyorum doğrusu ama bu demek değil ki aç kalıyorum. Canım istediği zaman yiyorum da yani ama o zorla kendini diyor

Kızlar iki gündür vajina bölgemde bi ağrı var kabız olunca makat bölgesinde bi ağrı olur ya onun gibi silerken falan ağrıyor sadece. Baskı mı var dicem ama erken değil mi bebek o kadar aşağıya baskı yapmaz herhaide daha. Neden olur ki bu

Ozelde yaptirmayi dusunmuyorum devlete de artik cok zor sira alirsiniz artik 6 aya girmissiniz dedi doktorum bide Allah korusun bisey olsa bile anne karnindayken yapilabilecek bi mudahale olmadigi icin kendimi strese sokmak istemedim.
Canım senin kararın tabiki. Ama müdahale edilmiyor diye düşünme. Normalde ben de 2 li 3 lu yapmadım doktorum da zorunlu tutmuyor sana kalmış diyor ama ayrıntılı mutlaka istiyor. Çünkü Allah korusun bı sıkıntısı varsa doğumda bilmem gerekir dedi. Mesela kalp rahatsızlığı olur belki normal doğumu uygun görmez yada başka bı sıkıntısı olur. Belki düzeltilecek bişey değil ama doğum esnasında bilmek de önemli. Allah hepimize sağlıklı evlatlar versin tabi ama bu tarz durumlar da önemli

Kizlaar bugun kontrolum vardi cok sukur hersey yolunda gozukuyo ayrintili ultrasonu yaptirmamaya karar verdim Bugun tam 22+0 ız 567 gr 28 cm olmus doktor normal dedi ama tecrubeli anneler nasil sizce

Bende geldiğimden beri düşünüyorum 3 ana 3 ara öğün yapiyorum yani sadece ekmek tatlı tuketmiyorum şeker mi yiyeyim napim

Canım ben 20. Haftamdayım elimizi koyduğumuzda hissediyoruz özellikle akşamları çok hareketli oluyor eşimde hissediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…