- 20 Mart 2011
- 13.979
- 32.606
- 798
- Konu Sahibi Papatya0593
- #19.361
Aman süklüm püklüm bir karakter olmasından çok çok iyidirBen de çok severim koçları. Aslan burcuyum. Bizim ev zaten curcunaoğlum kova eşim akrep
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman süklüm püklüm bir karakter olmasından çok çok iyidirBen de çok severim koçları. Aslan burcuyum. Bizim ev zaten curcunaoğlum kova eşim akrep
![]()
Maxi cosi lara2 aldım canımBebek arabası alan arkadaşlarım marka model yazabilir misiniz acaba?
Hayırlısı olsun hoş geldiniz gelmesi gereken en uygun en güzel zamanda gelsin miniğiniz inşallahHayırlı akşamlar arkadaşlar 10 Mayıs beklenen tahmini Doğum günü bebeğimin derken 30 Nisan oldu adet tarihimle aynı değildi geç döllenme olabilir dedi doktor derken son gittiğimde adet tarihimle örtüştü bende nisan annesi olacağım sanırım ne dersiniz
Teşekkür ederim hepimizin sağlıkla gelsin inşallah kızımda mayıstı beklenen tarihi 3 Mayıs hatta 19 Nisan da doğdu merak ediyorum bu nasıl olacak acabaHayırlısı olsun hoş geldiniz gelmesi gereken en uygun en güzel zamanda gelsin miniğiniz inşallah![]()
Not aldım canımMaxi cosi lara2 aldım canım![]()
Hayırlı olsunHayırlı akşamlar arkadaşlar 10 Mayıs beklenen tahmini Doğum günü bebeğimin derken 30 Nisan oldu adet tarihimle aynı değildi geç döllenme olabilir dedi doktor derken son gittiğimde adet tarihimle örtüştü bende nisan annesi olacağım sanırım ne dersiniz
Aaa ne güzel sizinde 2. Bebeğiniz allah ikisinide size bağışlasın. Tabi sürprizlere açığız bakalımTeşekkür ederim hepimizin sağlıkla gelsin inşallah kızımda mayıstı beklenen tarihi 3 Mayıs hatta 19 Nisan da doğdu merak ediyorum bu nasıl olacak acaba![]()
Bence ben de mart annesi olacağım ama hadi hayırlısı bakalımAaa ne güzel sizinde 2. Bebeğiniz allah ikisinide size bağışlasın. Tabi sürprizlere açığız bakalımheyecanla bekliyoruz
![]()
Teşekkürler canımBebek arabası bakanlar bunun fiyatı baya düşmüş. Baktım dolapta bile 2. Ellerini bu fiyata veriyorlar. Kabin boy tek tuşla otomatik katlanıyormuş bikaç videosunu izledim çok pratik duruyor. Bir bakın isterseniz
Hoşgeldiniz hayırlı olsunHayırlı akşamlar arkadaşlar 10 Mayıs beklenen tahmini Doğum günü bebeğimin derken 30 Nisan oldu adet tarihimle aynı değildi geç döllenme olabilir dedi doktor derken son gittiğimde adet tarihimle örtüştü bende nisan annesi olacağım sanırım ne dersiniz
Teşekkür ederim hoş buldumHoşgeldiniz hayırlı olsun![]()
Çok üzgünümKızlar ben bi süre aranızdan ayrılıyorum. Psklojm kötü durumda, boşanma sürecine girdik sizi de kötü etkilemek istemem, dualarınızda eksik etmeyin, çökmüş durumdayım bu durumda bebeğim ne durumda hiç bilmyorum sadece cok üzgünüm hepiniz allaha emanet olun
Tabiki yaptırırım daha erken galiba doktorum herşeyin günü geldiğinde söylüyor öncesinde şu yapılcak bu yapılcak demiyor inşallah ondada sıkıntı çıkmaz güzel güzel devam ederiz hamileliğimizeİnşallah hep böyle güzel ilerler bütün yavrularımızşeker yüklemesi yapacak mısınız? Doktorunuz birşey dedi mi
Evet bu haftada yapılmıyor banada 21 ine Randevu verdiler. Bende yaptircam Allah'ın izniyleTabiki yaptırırım daha erken galiba doktorum herşeyin günü geldiğinde söylüyor öncesinde şu yapılcak bu yapılcak demiyor inşallah ondada sıkıntı çıkmaz güzel güzel devam ederiz hamileliğimize![]()
Ben de senden grubun ilk kavuşanlarından olacağın havasını alıyorum.Bence ben de mart annesi olacağım ama hadi hayırlısı bakalım![]()